Юсаку Маедзава обяви кастинг за момичета, готови да летят с него до Луната

7
733

Японският милиардер Юсаку Маедзава обяви кастинг за момичета, съгласни да се отправят с него в полет до Луната с ракетата на Илън Мъск. Японският бизнесмен ще бъде първият пасажер на летателния апарат, разработван от SpaceX за полета в космоса с хора на борда. За да намери подходящата спътница Юсаку Маедзава е стартирал специален уеб сайт, като твърди, че това изобщо не е шега.

Японецът възнамерява да осъществи своята мечта за полет в космоса, а в новия уеб сайт е написал че иска за компания по-особен човек. Той не възнамерява да лети с когото и да било – компаньонката ще бъде определена чрез внимателен подбор.

Момичето трябва да е на възраст над 20 години, да не е омъжена, да бъде ярка и винаги позитивна личност, интересуваща се от космоса и която е готова да премине интензивната подготовка преди полета в космоса, да умее и да желае да се наслаждава на живота.

Маедзава е добре известен с интересните си идеи и постъпки. Миналата седмица Юсаку Маедзава намери още едно необичайно приложение на своето богатство. Той не само ще полети до Луната с ракетата на Илън Мъск, но и лично ще се убеди, дали безусловният базов доход може да направи щастливи хората, които го получават. За тази цел той дава $9 милиона на 1000 подбрани от него потребители на Twitter.

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
4 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Д-р Х
Д-р Х

Основно изискване – да носи ученическа униформа и бътплъг с котешка опашка.

Разум
Разум

Откъде си толкова запознат с японската култура 🤔

Д-р Х
Д-р Х

„Research“

тор
тор

Да се отправи или да се оправи с него???

⚡ e ударила ?
⚡ e ударила ?

dir.
bg/dnes/svyat/desetki-zemetreseniya-lava-i-dazhd-ot-kamani-vulkanat-taal-izliva-gneva-si-po-manila-video-snimki

👽
👽

⚡e ударила ⚪!

⚡⚪👽
⚡⚪👽

latest-ufo-sightings.
net/wp-content/uploads/2016/01/austria-ny-ufo.png