Ford показа няколко красиви клипа за своя нов електромобил

0
1809

Американският автомобилен производител Ford представи няколко много интересни видеа с общото име Mustang Mach-E v Everything, които демонстрират особеностите на новия електромобил Ford Mustang Mach-E и неговите преимущества в сравнение с конкуренцията.

Всеки клип показва отделна характерна особеност на електромобила, като първото видео е сглобено от частите на всичките останали клипове – тоест, това е един своеобразен тийзър или заглавие.

Видеото Mustang Mach-E v Lightning ни показва, че новият електромобил може да получи почти 100 км пробег (59 мили) само за 10 минути при използването на бързо зареждане, като по-мощна от него е единствено мълнията.

В клипа Mustang Mach-E v Rocket science имаме възможност да видим, че пълният пробег на новия електромобил е 480 километра (300 мили). Това се демонстрира с помощта на… ракета.

След това следва клипа Mustang Mach-E v Gravity, в която Ford побеждава гравитацията, като се спасява от огромен падащ полилей благодарение на големия въртящ момент и ускорението от 0 до 100 км в час само за 3,5 или 4,8 секунди в зависимост от версията на електромобила.

Видеото Mustang Mach-E v DNA е едно от най-интересните. Тук са показани близначки, с помощта на които се демонстрира по какъв начин електромобилът индивидуално се настройва според особеностите на всеки водач.

Финалният клип се нарича Mustang Mach-E v Pit Crew и показва какви са предимствата на получаването на обновявания по безжичен път (Over-the-Air Updates, ОТА).

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари