Go F*cking Work за Chrome ви стимулира да работите с груб език

3
16

Ако смятате, че се разсейвате прекалено често, когато сте пред компютъра и имате нужда от малко мотивация, за да повишите продуктивността ви, нов екстенжън за браузъра Chrome ще ви се притече на помощ – макар и с доста цветист език.

 

 
Както подсказва и самото име, Go F*cking Work има за цел да ви критикува, когато загубите фокус. Всичко, което трябва да направите е да инсталирате екстенжъна, да включите в списък поредица от сайтове, които най-често ви разсейват по време на работа и сте готови. В момента, в който поискате да посетите някой от тях, цветиста обида от екрана ще ви прикани да си гледате работата, при това съвсем буквално.

Ако опитате временно или за постоянно да деактивирате екстенжъна, той ще ви каже, че това не е добра идея. Разработчик на програмата е Алекс Лам, който признава, че не е очаквал тя да стане толкова популярна.

„Създадох я, защото аз самият се чувствах недостатъчно продуктивен и създадох начин за блокиране на страници, които при това да бъде малко по-груб, тъй като другите са прекалено любезни“, споделя той.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
0 Автори на коментарите
eXceLLen7Barcelona^Forevertntc4 Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
eXceLLen7
eXceLLen7

Линк?

Barcelona^Forever
Barcelona^Forever

Are you fucking sure?

tntc4
tntc4

go fucking work, no link here.