6.9 C
София

Go F*cking Work за Chrome ви стимулира да работите с груб език

Най-четени

Иво Цеков
Автор, геймър, почитател на комедиите, Saturday Night Live и всичко друго, което може да извика усмивка на лицето.

Ако смятате, че се разсейвате прекалено често, когато сте пред компютъра и имате нужда от малко мотивация, за да повишите продуктивността ви, нов екстенжън за браузъра Chrome ще ви се притече на помощ – макар и с доста цветист език.

 

 
Както подсказва и самото име, Go F*cking Work има за цел да ви критикува, когато загубите фокус. Всичко, което трябва да направите е да инсталирате екстенжъна, да включите в списък поредица от сайтове, които най-често ви разсейват по време на работа и сте готови. В момента, в който поискате да посетите някой от тях, цветиста обида от екрана ще ви прикани да си гледате работата, при това съвсем буквално.

Ако опитате временно или за постоянно да деактивирате екстенжъна, той ще ви каже, че това не е добра идея. Разработчик на програмата е Алекс Лам, който признава, че не е очаквал тя да стане толкова популярна.

„Създадох я, защото аз самият се чувствах недостатъчно продуктивен и създадох начин за блокиране на страници, които при това да бъде малко по-груб, тъй като другите са прекалено любезни“, споделя той.

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Ревю на рутера TP-Link Archer C64: клас AC1200 с гигабитови портове

Брандът TP-Link отдавна е добре позната на нашия пазар, което не е изненадващо, тъй като компанията е един от най-големите производители на мрежово оборудване....

Подобни новини