fbpx
1.5 C
София

Intel тролна феновете на Apple

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Intel явно никак не е доволна от това, че Apple се отказа от нейните процесори и започна да използва собствените си чипове Apple Silicon. На всичко това софтуерният гигант реши да отговори с няколко клипа, в които показва колко лесно е да излъжеш феновете на Apple и да ги накараш да си мислят, че направените от Intel иновации са дело на Apple.

В първото видео с име Apple Silicon модераторът Кевин посреща феновете на „Ябълката“  като показва компютърна техника, която уж е произведена от Apple. Това са нови компютри, които могат да стартират 57 хиляди най-различни игри. След това показва лаптоп с два сензорни екрана, а после – друг лаптоп, капакът на който може да се завърта на 360 градуса, което дава възможност той да се използва като таблет. Феновете на Apple са потресени от тези иновации. Или поне това е показано в този доста спорен клип.

„Какво ще направите, ако ви кажа, че всичко, което ви показах днес може да се купи още сега? Само че това не бе продукция на Apple, Това са компютри, копито използват чиповете на Intel“ – разкрива неочакваната истина модераторът.

Някои от участниците в събраната група от Apple фенове са силно учудени, а други се смеят и директно вадят кредитната си карта, за да купят някой от тези продукти още по време на презентацията.

„Когато пропукате чара на Apple, изводът е очевиден“ – се казва в самия край на това видео.

Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
TGR
TGR
1 месец

Ами въпреки, че са го направили само за тролване, и не се знае колко „истински“ са феновете на огризаната ябълка, са прави за едно нещо.
ТЕ СА КОН С КАПАЦИ, НА КОИТО МОЖЕШ ДА ИМ ПРОБУТАШ ВСИЧКО С ДОБРЕ НАПРАВЕНА ПРЕЗЕНТАЦИЯ.
Не случайно съм казвал, че ябълките са изключително добри в едно нещо – маркетинга….

dddd
dddd
Отговор на  TGR
1 месец

+

TNT
TNT
Отговор на  TGR
1 месец

yea, fak apple 😀

Бил Гатев
Бил Гатев
1 месец

hackintosh с Ryzen процесор. За интел и отровната ябълка която е отхапана само веднъж защото потребителя е умрял нито стотинка.

Нови ревюта

Подобни новини