iPod Nano се самозапали

4
16

Последно време май е популярно всякакви устройства да избухват в пламъци. След дългата серия самозапалващи се лаптопи, горещината застигна и iPod плеърите на Apple. Собственик на iPod Nano се оплака, че ноговото музикално устройство е избухнало в пламъци докато се е зареждало от настолната му конфигурация. Според собсвеника на Nano, плеъра се нагрял изключително бързо, започнал да пуши, а в последствие се възпламенил. От Apple засега не коментират инфомрацията за нагряване при зареждането на батерията, но факта че iPod Nano се е самозапалил е достатъчен за да очакваме официален коментар.

СПОДЕЛИ
Предишна новинаBitComet 0.86
Следваща новинаOpera 9.20 Build 8769 Beta
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

4 коментара за "iPod Nano се самозапали"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
Pacimir
Pacimir

Според мен е случайност, проблем в ел. мрежата или калпава партида. Не от вчера има айпод нано на пазара. Ако имаше такъв проблем отдавна да се знае за него

Melmak ®
Melmak ®

Никаква случайност не е, а кофти батерия.
Явно литиевите имат скрита склонност да се самозапалват. Друг проблем е че не се случва достатъчно често за да се разбере защо.

iodivan
iodivan

аз имам ipod не nano 30gb. е и досега сам нямал никакви проблеми освен катого рестартирах и ми го оправиха мноо барзо

Patkanas
Patkanas

ми моя ipod много претеснително загрява при зараждане незнам на какво се далжи

wpDiscuz