10 C
София

Microsoft Office 2021 също излиза на 5 октомври

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Онлайн услугите, които се ползват чрез месечен абонамент, постепенно става все по-популярни. Но много хора не харесват това и не са готови да се откажат от традиционните програмни продукти. Именно за тях е предназначен новият офис пакет Office 2021, за който Microsoft официално обяви че ще излезе на 5-ти октомври тази година заедно с операционната система Windows 11.

Точно както е и при Office 2019, Microsoft Office 2021 може да бъде закупен само веднъж и да се притежава завинаги, което е съвсем различно в сравнение с абонаментите на Microsoft 365. Новият офис пакет излиза както за Windows, така и за MacOS. Уеб порталът The Verge допълва, че версията Office LTSC за корпоративни клиенти днес вече е излязла и сред по-новите неща могат да се видят тъмна тема и нови възможности за съвместен достъп до документите.

Microsoft от своя страна съобщи, че ще поддържа Office 2021 минимум 5 години. Новият офис пакет ще има версии както за 32, така и за 64-битови процесорни архитектури.

Office LTSC 2021 и Office 2021 поддържа технологията  Dynamic Arrays и XLOOKUP в Excel, Line Focus в Word, която дава възможност за създаването на слайдшоу с реч в PowerPoint. Налични са още вграден преводач и поддръжката на ръкописно въвеждане в Outlook. Дизайнът на всички приложения е напълно променен.

Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини