fbpx
-6.2 C
София

В Apple News ще има абонамент за New York Times, Wall Street Journal и Washington Post

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

През месец март тази година Apple закупи онлайн услугата Texture за разпространяване на цифрови вестници и списания. Сега технологичният гигант иска да включи в тази услуга водещите новини и вече направи предложения на най-големите вестникарски издания в САЩ. Ако предложеният се приемат и всичко приключи добре, абонатите на Texture ще получат достъп до новинарските ленти на New York Times, Wall Street Journal и Washington Post.

По този начин Apple възнамерява да увеличи интереса на потребителите към информацията от този тип и да увеличи аудиторията от абонати. Целият този процес се ръководи от старшия вицепрезидент на компанията Еди Кю.

Услугата Texture е нещо като каталог от списания и вестници с най-различна тематика. Месечният абонамент за услугата е в размер на $10.

Въпреки че сделката изглежда много лесна и полезна, издателствата имат сериозни причини да се откажат от нея. Компаниите могат да решат, че предлаганите от тях персонални абонаменти са по-изгодни, отколкото публикуването на материалите в миш-маша на Apple.

Но да си припомним, че навремето големите музиканти и музикални компании скептично се отнесоха към Apple Music. Но предложените добри условия и типичния за Apple маркетинг направиха музикалното приложение едно от най-търсените в света.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини