fbpx
5.8 C
София

Тринадесетото издание на кариерния форум Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг програмира кариери

Срещи на бизнеса и търсещите работа в четири академични града и виртуално. Най-големият специализиран кариерен форум е посрещал над 15 500 посетители и е представил над 800 фирми участници

Най-четени

Тазгодишното издание на специализирания кариерен форум Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг ще посрещне 100+ компании изложители и ще очаква близо 2 500 посетители.

За поредна година събитието ще се проведе в четири академични града – София, Пловдив, Варна и Габрово и виртуално на специализирана платформа. Форумът дава възможност на студенти и специалисти, които търсят кариерно развитие в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинг индустрията, да се срещнат с компаниите лидери в секторите и да открият своето ново работно място или шанс за участие в стажантска програма.

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.

Сребърен спонсор на събитието е LDC. Бронзови спонсори са Infineon Technologies, Blankfactor, Tick42 и Accenture.

Програмирай бъдещето на събитията в:

  • София – 11 октомври;
  • Виртуален ден – 13 октомври;
  • Пловдив – 18 октомври;
  • Варна – 20 октомври;
  • Габрово – 25 октомври.

Регистрацията за участници е безплатна и лесна: https://careerdays.bg/bg/it-careerdays/students

За първи път тази година със ScanFactor: регистрацията за присъствени събития дава възможност директно за споделяне на CV-то с работодатели – максимално лесно и с още по-голям шанс за посетителите да се откроят.

За изминалите дванадесет години, през които се проведе, форумът Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг се доказа като мястото, където фирмите в най-динамично развиващите се браншове в България срещат своите бъдещи колеги.

IT Дни на кариерата традиционно се организира на ниво академичен град и се създава възможност за участващите компании да се срещнат с възпитаниците на всички университети в града в рамките на един ден на едно място. Форумът също е доказала се добра възможност за представяне на работодателската марка.

За посетителите – едно от най-големите и значими предимства на кариерните форуми е, че дават възможност те да се срещнат на живо с представители на бизнеса, да намерят своето бъдещо работно място, да се ориентират на пазара на труда у нас и да получат съвети за успешната си професионална реализация.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини