Често пъти, цената на компютърното устройство изглежда нищожна в сравнение с информацията, записана на него. Много са случаите, когато файловете с текстове, снимки, видеа и други подобни данни, са безвъзвратно изгубени. Но далеч не винаги всичко е приключило. Има редица професионални програми, които могат да върнат изгубената безценна информация и спокойствието на потребителите.

EaseUS Software е една от най-популярните компании, предлагащи специализиран софтуер за възстановяване, защита, манипулация и мениджмънт на данните. А с наближаването на празниците, компанията предлага големи великденски отстъпки на своите продукти.

EaseUS Partition Master Professional 11.10

EaseUS Partition Master Professional е най-популярният софтуер за управление на дисковите раздели, даващ възможност за лесно и удобно преоразмеряване, създаване, преместване, сливане, изтриване, форматиране, разделяне, скриване, изследване и дори проверка на дисковите дялове.

Възможно е възстановяването на изтрити дялове, конвертирането на динамични дискове в обикновени, а копирането, преместването и оптимизирането на дяловете става без загуба на информация.

Програмата разполага с изключително удобната функция за мигриране на операционната система към друг хард или флаш диск. Функцията Windows OS migration дава възможност за прехвърлянето на данни, конфигурации и цялата операционна система към друг зареждащ HDD или SSD, без да се налага преинсталирането на Windows.

EaseUS Partition Master Professional предлага и инструмент за клониране на хард диска към флаш диск. И не само. Програмата може да клонира MBR диск към GPT диск, да прехвърли операционната система със всички данни от бавния хард диск към бърз флаш диск, да копира отделен дял в друг диск. Функцията е особено полезна, когато се прави надстройка – закупен е нов, по-бърз диск и се налага прехвърлянето на операционната система заедно с цялата информация.

В EaseUS Partition Master Professional са включени и особено удобните функции за ускоряване на целия SSD чрез 4К подравняване на дяловете, наличен е специален инструмент за оптимизиране на диска. Поддържа се работата от команден ред.

 

EaseUS MobiMover Free 3.0

EaseUS MobiMover Free 3.0 е първата безплатна програма за обмен на данни между персоналния компютър към смартфон, така и от смартфон към PC или лаптоп/таблет. Предназначена е за компютърни устройства с ОС Windows и мобилни с iPhone/iPad.

Поддържат се следните операционната системи: Windows 10/8.1/8/7.

Поддържат се следните Apple устройства: iPhone: iPhone 4s, 5, 5s, 6, 6s, 6 Plus, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X и iPad: iPad mini2, 3, 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro.


EaseUS MobiMover Free 3.0 осигурява възможно най-бърз обмен на всякакви файлове и е безплатна алтернатива на iTunes. Няма ограничение за размера на прехвърляните файлове, а всичко става само с един клик. Програмата работи без инсталиране на приложение на телефона. Възможно е редактиране на iOS файловете и лесното управление на смартфоните на Apple.

За работа с програмата е необходимо тя да бъде стартирана и след това iPhone трябва да бъде съединен с компютъра чрез USB кабел. След включването, на екрана на смартфона се появява програмен прозорец, където трябва да се съгласите, че имате доверие на този начин за обмен на данни.

В главното меню на стартираната програма, в лявата страна се появява иконката с вашия смартфон, а под нея на първия ред се показват паметите. На втория ред се изписва марката на телефона и неговият сериен номер.

В десния панел на програмата се изобразяват 4-те основни опции. 1 – прехвърляне на информация от PC към смартфона. 2 – прехвърляне от смартфона към компютъра. 3 – обмен на данни между две устройства на Apple. 4 – управление на мобилното устройство.

За да се обменят данни между два iPhone е необходимо и двата да бъдат включени чрез USB кабели.

EaseUS MobiSaver for Android 5.0

 

Android потребителите съхраняват на своите смартфони гигабайти лична информация: снимки видеа, SMS, контакти и т.н. Но ако информацията по някакви причини е изчезнала, за редица потребители това е равносилно на катастрофа. Но без паника! Всичко може да се възстанови с помощта на EaseUS MobiSaver for Android 5.0.

Програмата извършва дълбоко сканиране на записаната информация, за да може в максимална степен да възстанови данните от Android устройството.

SMS съобщенията се възстановяват във вид на XTML файл, а контактите по избор – с HTML, VCF или CSV формат.

Поддържат се всички известни марки Android смартфони, работещи под управлението на Android версия 2.3 до най-новата.

Възстановяването на изгубените файлове е съвсем лесно. Първо, необходимо е свързването на Android устройството към компютъра с помощта на USB кабел. След това трябва да се кликне върху бутона Next, за да бъде смартфонът разпознат

Втора стъпка – сканиране. Това става автоматично и програмата ще покаже намерените изтрити файлове.

Трето. Дава се възможност за предварителен преглед на файловете по категории.

Четвърта стъпка. Избор на файловете за възстановяване. Подходящите за възстановяване файлове се записват в компютъра, а не в смартфона. Но тяхното прехвърляне е безпроблемно.

 

EaseUS Todo PCTrans Pro 9.8

EaseUS Todo PCTrans Pro 9.8 е много удобна програма за прехвърлянето на инсталирани програми от една компютърна система към друга.

Възможно е прехвърлянето на вече инсталираните програми чрез мрежова връзка, чрез файлови изображения на програмите за прехвърляне и чрез трансфер от един локален диск към друг.

Още в началното меню може да избере, кой точно метод да бъде използван.

Ако е избрана мрежова връзка, е необходимо да се избере кой компютър да бъде източник и кой дестинация.

Сега е достатъчно да избере какво ще се прехвърля – потребителски данни и/или програми.

При използването на файлови образи се създават специални файлове, които се използват от EaseUS Todo PCTrans Pro, инсталирана на другия компютър.

А при трансфера от един локален диск в друг е необходимо да се изберат дяловете на съответните дискове, между които ще се извършва трансфера.

Следва избора на вече инсталираната програма или програми, които да бъдат прехвърлени.

 

EaseUS Todo Backup Home 9.2

EaseUS Todo Backup от мнозина се счита за най-добрата програма за клониране. Възможно е създаването цялостен образ на цялата компютърна система без загуби – с точност до бит. Възможно е клонирането на цялата система, на диска или на отделен раздел. По този начин данните са надеждно защитени и не е необходимо да се притесняваме за рансъмуер и други компютърни вируси.

EaseUS Todo Backup Home 9.2 предлага възможност за цялостно резервно копиране на персоналния компютър, резервно копие на операционната система без данните, създаване на копие на отделен диск или на дисков раздел, създаване на резервно копие на отделен файл или файлове и на Outlook пощата. Предлага се опция за създаването на резервни копия в електронен облак.

 

Промоционалната кампания на EaseUS

EaseUS стартира специална акция, даваща възможност да възстановите изгубените безценни данни почти безплатно, в рамките на която бестселърите на EaseUS се предлагат с 50% намаление.

Програмите EaseUS Data Recovery Wizard Pro и EaseUS Todo backup Home с цени съответно $89,95 и $29,00 могат да бъдат закупени при двойно по-ниска цена. Кампанията започва на 27 март 2018 година. В акцията са включени редица приятни изненади.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари