8.6 C
София

Facebook стартира офис мрежата Facebook At Work

Най-четени

Иво Цеков
Автор, геймър, почитател на комедиите, Saturday Night Live и всичко друго, което може да извика усмивка на лицето.

Обикновено ползването на любимата ви социална мрежа в офиса е тема табу, но Facebook е на път да промени това разбиране.

От днес компанията официално стартира своя нов продукт, наречен Facebook at Work, който ще позволи на различните компании да създават собствени затворени социални мрежи за служителите си.

Потребителите ще получат достъп до въпросните мрежи през страницата на Facebook, както и през ново iOS и Android приложение, наречено просто Work.

Идеята на платформата е да имитира стандартното поведение и интерфейс на Facebook. В нея ще има профили, новини и постове, като особено важна функция стават т.нар. Groups, където ще се провеждат комуникациите в работна среда. Според Facebook те дори могат да заменят имейлите, които традиционно се разменят в една компания.

Нещата, които правите във Facebook at Work, няма да се отразяват в нормалния ви профил в мрежата. Освен това офис мрежата на Facebook обещава да не ви залива с реклами и да не следи потребителската ви активност. В същото време основното ѝ предимство е нейният познат характер и възможността за интуитивно ползване без да се налага на хората да изучават нов интерфейс.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини