Корпорацията зарадва потребителите на операционната система Windows с приятен подарък: една година безплатно ползване на всички продукти от Office пакета. Какъв е номерът? Няма такъв!

За да се възползвате от това отлично предложение трябва да направите следното:

  1. Да посетите сайта за разработчици https://developer.microsoft.com/en-us/office и да кликнете върху „научете повече“ (Learn more):

2. Оттам натиснете върху „Join the Microsoft office 365 Developer Program“ и по този начин ще се присъедините към програмата за разработчици:

3. Запълнете простичката форма за регистрация:

4. Последвайте препратката, която ще пристигне във вашата електронна поща, дадена при регистрацията

5. Отговорете на още два формални въпроса

6. Създайте акаунт с потребителско име и парола

7. Въведете номер на телефон – необходим е за получаването на кода за потвърждение

8. Тук трябва да получите инсталационния файл с пълния пакет приложения

Сега сте истински разработчик на Microsoft. След изтичането на една година използване на лицензионния пакет с офисни приложения, можете да заплатите, за да продължите абонамента. А може да регистрирате нов акаунт за още една безплатна година.

Office 365 е най-новата облачна услуга на Microsoft, даваща възможност за удобна съвместна работа върху документи и електронни таблици, повишаваща производителността на малки, средни и големи предприятия.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари