Италианската компания Tacita представи своя първи крузър: T-Cruise. Премиерата на електрическия мотоциклет бе по време на American International Motorcycle Expo (AIMExpo) в Колъмбъс, Охайо. Премиерата му в Щатите и това, че цената му бе представена единствено в долари, вероятно подсказва и къде ще е премиерата му, пишат от New Atlas.

Машината се отличава със стилна визия, избиряем източник на енергия, пригодима ергономика и допълнително батерии, като цената му варира, според екстрите.

Вдъхновен от Harley-Davidson Sportster, T-Cruise е задвижван от течно охлаждан мотор с асинхронна трифазна индукция, като пиковата му мощ е от 30 kW (20 конски сили) при 8000 оборота в минута с максимален момент на сила от 70Nm. T-Cruise ще предлага два режима на работа: Eco и Sport, петскоростна кутия, включваща и задна скорост за по-плавно паркиране.

Tacita ще предлага T-Cruise с три различни 120 V литиум-полимерни батерии, започващи от 7.5kWh с базовия комплект с максимален пробег от 50 мили (81 километра) преди двигателят да мине в резервен режим. Втората възможност включва 15kWh батерия, издържаща почти 150 километра или 93 мили. Третият, оптимален пакет може да мине 270 километра, благодарение на 27 kWh батерия. Зареждането му в нормални домашни условия може да отнеме от три до седем часа, но компанията предлага и специална допълнителна възможност за бързо зареждане посредством специално устройство, с което тези времена могат да паднат до 40 минути.

Базовият модел ще струва $10 999, средният – $13 000, а оптималният вариант – $27 999.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари