Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с звук на линдолс хп

Featured Replies

здравеите търся такива драивъри за лаптоп:Conexant Cx20561 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller

аз намерих драивъри но ми пише следната грешка:Driver installation Failed: Could not find the MEDIA device for this driver моля помогнете :)

Ако го напишеш на български може би някой ще ти помогне! :)

В заглавието само имаш повече грешки отколкото думи. Как го правите не знам. :)

здравеите търся такива драивъри за лаптоп:Conexant Cx20561 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller

аз намерих драивъри но ми пише следната грешка:Driver installation Failed: Could not find the MEDIA device for this driver моля помогнете :)

Абе хора! Къде в думата WINDOWS стрещате буквата L и то 2 пъти!!!!! Я вземете и се ограмотете първо. После задавайте въпросите си тук. Чете Ви цял свят и само ви се смее!!!!! Какво е това ЛИНДОЛС??? Срещам названието на операционната система написано така, не за първи или втори път!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Предполагам проблема с драйвера ти е под ХР.На този адрес в последния пост има решение на проблема. Успех.

пич благодаря много но съм много зле с англииския :hush:

ето снимка не мисли че съм с виста темата и иконите са други :hush:

post-273588-078981900 1277716222_thumb.j

Редактирано от RST (преглед на промените)

И не само с английския...

Моднати Windows-и, слагани разни знайни и незнайни теми, софт и тем подобни идиотщини, а после що има теми по форумите от сорта "Plssssss Help!- Много е спешно!"…

Човече спри се!

1-во Тоя драйвър сигурен ли си, че е точно за твоята саунд карта?

2-ро Така направо от WinRAR ли се опитваш да инсталираш?

3-то Старият драйвър (ако е имало такъв) почисти ли го добре? Тази работа е препоръчително да се прави под Save mode.

Искаш помощ? Ами покажи уважение към хората, към които се обръщаш за такава като се постараеш поне да пишеш правилно. Никой тук не е врачка да разгадава първо, какво питаш и после да ти дава съвети по изложения проблем. Само в заглавието на темата ти, има 100 правописни грешки...

Редактирано от exwol (преглед на промените)

От няколко години Lindows се преименува на Linspire и стана безплатен, преди това струваше 100$. Ако става въпрос за Lindows драйверите вероятно са стари и изобщо не ти разпознава хардуера. Я по добре си шибни един Windows и не се занимавай с тия Линукс базирани системи...

От няколко години Lindows се преименува на Linspire и стана безплатен, преди това струваше 100$. Ако става въпрос за Lindows драйверите вероятно са стари и изобщо не ти разпознава хардуера. Я по добре си шибни един Windows и не се занимавай с тия Линукс базирани системи...

Това нек’ва шега ли е...

Колега не, нестава въпрос за Lindows а за Windows XP. Недей да объркваш и без друго объркания човечец. Microsoft още през 2004 г. изпаднаха с 20 милиона и смениха името на Lindows с Linspire както и ти самия си споменал. Но виж, че автора и снимка е предоставил, това би трябвало да те ориентира донякъде, за каква ОС става дума...

Редактирано от exwol (преглед на промените)

• Автор

абе хора знам как се пише "WINDOWS" доидох тук да ми помогнте не да ми казвате как се пише "уиндоус"

Нещя да ми отговориш на въпросите дето ти зададох? Мани го тоя "линдолс"/"уиндоус" сега, разбрал си вече как се пише и занапред ще знаеш. Кажи за това, което те питах ако искаш да се мъчим да решаваме проблема.

Етимологията на "линдолс" идва от пернишкия диалект "сеуянина с коуеуото" много разпространен из естрадния фолклор. И заради това днес, 21 век, да не би случайно снобчетата да бъдат разпознати като "сеуяни" или неграмотни, бързо бързо подменят всяко срещнато У с Л. Те така или иначе не знаят как се пише и изговаря думата, така че за по сигурно, нъл разби'аш....

А един младеж ми обясни с две думи: Така е модно бе чичка. :(

Тъй че на човек, който не знае дали кара форд или фиат, дали е бензин или дизел, аз лично отказвам да му помагам - те за това не ползват и Гугъл, нали им показва среден пръст на въпросите им :(

• Автор

Нещя да ми отговориш на въпросите дето ти зададох? Мани го тоя "линдолс"/"уиндоус" сега, разбрал си вече как се пише и занапред ще знаеш. Кажи за това, което те питах ако искаш да се мъчим да решаваме проблема.

добре пич кажи си скаипа и да решим проблема :cool:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.