Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Религиозният филм - The Arrivals - Безплатен...

Featured Replies

Здравейте

Скъпи братя и сестри ,вярващи в Бог (говоря за Евреите,Християните,Мисюлманите)

Искам да ви запозная с 1 филм , който наистина си заслужава....

Разпространява се напълно БЕЗПЛАТНО.

Самото заглавие на филма "The Arrivals" - "Пристигането" , за какво ни говори ? - Ами за пристигането на Антихриста. Филмът съчетава по нещо от 3-те религии - с доказателства абс. за всичко. Целта е не някой да приема Исляма ,а 3-те религии , трите народа да се обединят. Всеки от нас знае ,че ако не нашите поколения , то поколенията след нас ще доживеят Съдният ден - говоря за религиозните хора , всякакви спорове ще бъдат излишни , все пак ще се радвам на вашите мнения. Ще се радвам ако някой като Logoc ми каже това във филма не е така , или нещо друго ,всяко 1 мнение ще ми бъде полезно - понеже за мен всичко , за което се разказва във филма е абсолютната Истина.Може да го свалите или да го гледате онлайн от първият до последният епизод.

Има го във Zamunda Линк: http://######/d...id=205732&hit=1

Има го във Youtube: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=UdpGQsBKePw&feature=related - само интрото ,останалите ще трябва сами да си ги потърсите

Има го във Vbox7: http://vbox7.com/play:9f20c10e

В началото може да ви е скучен в първите няколко епизода.... но за да разберете всъщност какво представлява филма трябва да го изгледате целият , разпространен е из целия свят... има милиони гледания във Youtube.

50 епизода са от 5-10 минути..

Пожелавам ви приятно гледане , чакам коментарите тук :(

Редактирано от Lysander (преглед на промените)

Здравейте

Скъпи братя и сестри ,вярващи в Бог (говоря за Евреите,Християните,Мисюлманите)

Искам да ви запозная с 1 филм , който наистина си заслужава....

Разпространява се напълно БЕЗПЛАТНО.

Самото заглавие на филма "The Arrivals" - "Пристигането" , за какво ни говори ? - Ами за пристигането на Антихриста. Филмът съчетава по нещо от 3-те религии - с доказателства абс. за всичко. Целта е не някой да приема Исляма ,а 3-те религии , трите народа да се обединят. Всеки от нас знае ,че ако не нашите поколения , то поколенията след нас ще доживеят Съдният ден - говоря за религиозните хора , всякакви спорове ще бъдат излишни , все пак ще се радвам на вашите мнения. Ще се радвам ако някой като Logoc ми каже това във филма не е така , или нещо друго ,всяко 1 мнение ще ми бъде полезно - понеже за мен всичко , за което се разказва във филма е абсолютната Истина.Може да го свалите или да го гледате онлайн от първият до последният епизод.

Има го във Zamunda Линк: http://######/d...id=205732&hit=1

Има го във Youtube: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=UdpGQsBKePw&feature=related - само интрото ,останалите ще трябва сами да си ги потърсите

Има го във Vbox7: http://vbox7.com/play:9f20c10e

В началото може да ви е скучен в първите няколко епизода.... но за да разберете всъщност какво представлява филма трябва да го изгледате целият , разпространен е из целия свят... има милиони гледания във Youtube.

50 епизода са от 5-10 минути..

Пожелавам ви приятно гледане , чакам коментарите тук :)

Мдаа. Властелина на пръстените е Антихриста , отдавна го подозирах. :);):super:
  • Автор

Не , опитват се да ни покажат какво би могло да бъде...а не какво всъщност е. :)

Безплатен обяд няма. Та и това филмче явно е добре платено. :) Жалко за прахосаните пари обаче, много е смешно началото. Ще пробвам да изгледам още няколко епизода, но се съмнявам че ще видя нещо друго. ;)

• Автор

neo2311 , а защо не целият филм да схванеш идеята и да кажеш тук не са прави , тук те лъжат ?

neo2311 , а защо не целият филм да схванеш идеята и да кажеш тук не са прави , тук те лъжат ?

Просто не смятам че си заслужава загубеното време. Това което видях ми стига. Има много истини казани в началото, но и много лъжи, което значи, че пак имаме опит за манипулация. Не предлагате приемлива алтернатива просто. И затова. :cool:

Просто не смятам че си заслужава загубеното време. Това което видях ми стига. Има много истини казани в началото, но и много лъжи, което значи, че пак имаме опит за манипулация. Не предлагате приемлива алтернатива просто. И затова. :)

Абсолютно съгласен с теб."Зайтгейст" в диво състояние.

Мхм .. аз го изгледах целия и смятам, че си заслужава. Може би някъде наистина много се прекалява с идеята за "едноокия" и т.н, но има истини на 100% ... Филмът ми отговори на мнго въпроси и разбрах много нови исторически факти. Абе добре, каква алтернатива за вас е приемлива тогава? Много ми е интересно ? :bday19: Просто от чисто любопитство .. ??? П.С - започвам да си мисля наистина, че 2012 няма да е пагубна, а напротив :speak:

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

• Автор

Tricho точно The Arrivals критикува Zateigist ,но ще трябва да го изгледаш целия за да го разбереш , има на части от Zaitegist - които се критикуват.

aMoPe виж според мен (моето истинско лично мнениеІ е че през 2012 може да се извръши някакъв свръх ритуал , които да прикрият с уж неща които стават през определен период от време и това да е 2012

Алтренатива ? - Ще ти кажа нещо , ние ( част от осъзнатите Мисюлмани) не купуваме продукти да речем на Coca Cola - ако знаеш какво пише на обратно едва ли ще повярваш

Ако го прочетеш на обратно означава Против Мохаммед против Мека.Някои братя мисюлмани твърдят ,че е завист или злоба към тази компания ,това е така защото не занят от

кой е създадена - бил еврейн.. и може би вече има 100 години :wors:

Публикувано изображение

След като е "еврейска" (илюминатска) организация тогава парите отиват в Израел , а какво правят с тях ? - Избиват жени,деца - всичко що нарича себе си "Мисюлманин" с парите от такива световни компании :) По склонен съм да пия Pepsi - това не е реклама , въобще ги избягвам просто предпочитам да давам парите на Мисюлманите - както Майкъл Джексън. Той прие Исляма , той беше рекламно лице на Pepsi това ми вдъхва кураж :)

Отбягваме тези продукти ,не слушаме хитовата музика ,която е на 100% със сатаниски послания , слушаме това ,което ни харесва а не това ,което ни показват. Исляма не обвиянва музиката като цяло - обвинява 1 част от нея. Според Муххамед (с.а.с) ние сме на 1 граница (между 2 държави и искаме да преминем в другата държава) докато вървим по границата всичко е наред - прекрачим ли я , тъй де си вкарваме куршума...

Алтренатива няма , алтренативата е Бог и това ,което ни е оставил той на нас , на вас.. на всички религиозни братя и сестри : ) Спрямо Корана - всичко за ,което имаме знание .че е вредно - ние забранено да го ядем. Между другото в Християнството преди и на вас ви е било забранено да ядете свинско и да пиете алкохол но продажните духовници (на дявола) са го премахнали. За свинското месо виж тази статия http://duh-i-istina.net/hranata_greha.php

Ако нещо ви итнересува питайте :)

Публикувано изображение

не зная нито арабски, нито знам как се пишат арабските букви (знам че се чете от дясно на ляво), обаче мога да сравнявам образчета и някой да твърди, че на тези двете изображения пишело едно и също нещо на арабски е голям глупак.

на разбирателите искам да ми напишат съответсвието на буквите

- a l o c a c o C - сега отдолу дайте на арабски да видим кои са буквите и дали съвпадат и как ще стане - Против Мохаммед против Мека

-

-

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)

• Автор

Логото на Кока - Кола в огледален образ, на арабски език означава:

"Не на Мухаммед, Не на Мекка"

Това просто съвпадение ли е или не, няма как да разберем, но самият факт, че Кока - Кола вреди на нашето здраве, е достатъчен аргумент да я изоставим.

Аллах (с.т) в Свещения Коран казва:

"И не убивайте сами себе си! Към вас Аллах е милосърден."

(4 / 29 )

В предание от Пратеника на Аллах (С.А.С.) се казва:

"Всяко нещо което вреди на тялото (на човека) е харам"

Списък с марките ,които повечето истински мисюлмани отбягват тук: http://www.inminds.co.uk/boycott-brands.html

Публикувано изображение

Тази снимка е спецялно за some_spirit виж буквите.

виж сега гледай това което си дал в черния правоъгълник, нали там го пише на арабски, а в третата картинка която си дал на Coca Cola, там си е пълна интерпретация на някой болен мозък и освен това в надписа на арабски има повече букви отколкото има в надписа Coca Cola, буквата "C" я има 2 пъти в надписа на английски, а на арабски е написана по 2 различни начина, значи не е същият надпис. знаеш ли Кока Кола (сега на какво ти прилича а - на мен ми прилича на лека кола за кокаин (кока) - то и без това съдържа доста кофеин), та мисълта ми беше че тази напитка така е направена че избива само мюсюлманите, има специална съставка в нея която убива, като разпознава жертвата си по ДНК-то, действа само на хора вярващи в исляма. ============================================= и понеже се захванах с буквата "C" на английски, тя няма нищо общо с това което стои на нейното място в арабския текст, там стои един ченгел, а ченгела не е буквата "С".

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)

Tricho точно The Arrivals критикува Zateigist ,но ще трябва да го изгледаш целия за да го разбереш , има на части от Zaitegist - които се критикуват.

aMoPe виж според мен (моето истинско лично мнениеІ е че през 2012 може да се извръши някакъв свръх ритуал , които да прикрият с уж неща които стават през определен период от време и това да е 2012

Като инсценирана атака от извънземни :lol6: Направо, акъла не ми го побира туй ... :ph34r:

По-скоро си мисля, че хората ще си отворят очите и ще спрат да се държат като откачени и ще започнат да се осъзнават. Наистина вярвам, че ще станем по-добри. И вярвам, че това ще стане 2012 ... Мисля си, че ще се появят хора, които ще изкарат кирливите ризи на тези, които се опитват да ни управляват. Вярвам в това и се надявам :)

Колкото до това с кока-кола и другите неща, и музиката ...ох, изобщо, дойдоха ми в повече тези неща. Знам, че нещата не са наред, ама множко ми дойде, на моменти ми се струваше смешно, обаче наиситна като се замисли човек - да наречеш всичко съвпадение е глупаво. Има нещо и не знам какво, иска ми да се да вярвам, че не сме толкова жестоки.... но фактите говорят друго ...

Баси, чувствам се объркана .. :ph34r: Искам да знам кой е всъщност Ян Ван Хелсинг, в една от книгите си пишеше, не буквално, че няма Бог, и че ние самите сме си Бог и че сме създадени от извънземни .. бла,бла..за малко да повярвам :)

Интересна теза ... ;)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

• Автор

за объркване си е .. тя истината ... е чиста фантастика :rolleyes:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.