Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Арменци от цяла Европа протестират в Брюксел

Featured Replies

72ka7wm.jpg

Около 5000 арменци от цяла Европа протестираха вчера в Брюксел с искане ЕС да не започва преговори за присъединяване с Турция, ако Анкара не признае съществуването на арменския геноцид през 1915 година. Арменците на Стария континет настояват признаването на арменския Холокост да бъде включено в специална клауза към договора с Турция. По настояване на арменската общност в България евродепутатите от "Атака" Димитър Стоянов и Десислав Чуколов участваха в демонстрациите. Димитър Стоянов обясни, че двамата са били единствените европейски политици, подкрепили инициативата на арменците. Преди около месец мнозинството в българския парламент и най-вече ДПС отказаха да приемат декларация, с която се признава съществуването на арменски геноцид. Съвременна Турция също не признава събитията от 1915 година, като ги нарича "депортация с цел осигуряване на безопасността на арменците" и отрича да е съпричастна към антиарменските погроми, защото страната официално се е отрекла от Османската империя.

Арменското шествие в Брюксел се провежда при изключителни мерки за сигурност заради срещата на лидерите на Европейския съюз, която има за цел да изработи единна позиция за Косово. Улиците на Брюксел са опасани с бодлива тел, а полицейското присъствие е засилено.

И да протестират и да не протестират-Турция никога няма да бъде приета в ЕС :clap:

НО виж-простестът им е справедлив и показва че са хора на мястото си.Не като нас-дето дори Батешкото клане отричаме, че го е имало....

И да протестират и да не протестират-Турция никога няма да бъде приета в ЕС :yanim:

НО виж-простестът им е справедлив и показва че са хора на мястото си.Не като нас-дето дори Батешкото клане отричаме, че го е имало....

ohmy.gif Е , уби ме просто...

Наистина арменците са хора на място, а също така те са и най-братския народ на България!

Незнам кого имаш предвид , като казваш , че тук отричаме батАшкото клане, но по мои виждания това е отричано само от предимно необразованите помаци , вирееши на някои територии от татковината ни!

Пожелавам на Арменският народ да получи признание, защото това е най-малкото , което заслужава!

...

Незнам кого имаш предвид , като казваш , че тук отричаме батАшкото клане, но по мои виждания това е отричано само от предимно необразованите помаци , вирееши на някои територии от татковината ни!

.....!

извинявай за lapsus scribum cool.gif

А колкото до това-май си пропуснал тези теми:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=50116

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry518624

прочети ги-интересни са, ама не се опитвай да пишеш, защото са заключени вече ;)

• 2 месеца по-късно...

Браво на арменците!!!!!!!!!!!Ако и ние можехме като тях,ама на винаги ще си останем РАЯ

ohmy.gif Е , уби ме просто...

Наистина арменците са хора на място, а също така те са и най-братския народ на България!

Пожелавам на Арменският народ да получи признание, защото това е най-малкото , което заслужава!

Дааам, арменския народ получава моето признание че са народ biggrin.gif , а относно намеците за необразовани помаци , май стана банален драги смехурко .......Да не говоря за подкрепата на шествието от твоите кумири от АТАКА , цяла Европа не казва нищо, но нашите юнаци трябва да се покажат и изтъкнат пред Европата кат баш бабити, ех свещенна простота ........( подобна на образа на Алеко -Бай ви Ганя )

А ми е чудно на каква основа арменците са най-братския народ на българите ... може ли да ме осветлиш акселчо :sobbing:

П.С И според мен бройката е доста смешна за шествие от подобен характер ....

• 4 месеца по-късно...
Дааам, арменския народ получава моето признание че са народ biggrin.gif , а относно намеците за необразовани помаци , май стана банален драги смехурко .......Да не говоря за подкрепата на шествието от твоите кумири от АТАКА , цяла Европа не казва нищо, но нашите юнаци трябва да се покажат и изтъкнат пред Европата кат баш бабити, ех свещенна простота ........( подобна на образа на Алеко -Бай ви Ганя )

А ми е чудно на каква основа арменците са най-братския народ на българите ... може ли да ме осветлиш акселчо ;)

П.С И според мен бройката е доста смешна за шествие от подобен характер ....

Devians-4о, много време ще ми отнеме да те просветля, но ако не си разбрал руските братушки се изпоосраха, та ви останахме само ние - арменцит :P:P е. Мен лично даже не ми е чак толкова конфортно с такъв брат, но явно баща ми е виновен, ха-ха-ха!!! :P:P:P:P

Devians-4о, много време ще ми отнеме да те просветля, но ако не си разбрал руските братушки се изпоосраха, та ви останахме само ние - арменцит :P:P е. Мен лично даже не ми е чак толкова конфортно с такъв брат, но явно баща ми е виновен, ха-ха-ха!!! :P:P:P:P

Ти да си ми брат ;) май нещо бъркаш, я питай майка си дали той ти е баща, може да грешиш :) Просветление едва ли ще ми дадеш, бих се радвал да е поне нещо ново като факти, но ме съмнява да успееш ..

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.