Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Фиат Мареа - недостатъци и плюсове...

Featured Replies

Имам намерение да си закупя този автомобил.До сега съм карал само немски коли.Моля за повече информация относно Фиат Мареа(комби) и други италиански автомобили, както и избор на двигател: дизел, бензин, метан, газ.Възможностите ми са до 5000 лв.

Благодаря предварително.

• Автор
Имам намерение да си закупя този автомобил.До сега съм карал само немски коли.Моля за повече информация относно Фиат Мареа(комби) и други италиански автомобили, както и избор на двигател: дизел, бензин, метан, газ.Възможностите ми са до 5000 лв.

Благодаря предварително.

Няма ли кой да помогне???

По мое скромно мнение никога не бих си купил италиански автомобил след като мои приятели постоянно се оплакват от подобни мареи,брави,алфи и т.н,но всеки си решава за себе си.Най-компетентно мнение ще добиеш чрез форумът на Фиат ТУК

Uno,Tipo,Brava,Marea-по един от тези модели имат мои колеги.Най-малко проблеми има при Tipo,но те са вече стар модел.Най-много са при Marea-това са ежемесечни ремонти при минимум 200лв. разход.При този голям избор на пазара,спокойно можеш да се ориентираш към друга марка.При всички модели след 2000 година разликите са минимални.

Аз препоръчвам друго-вземи си колата която те кефи най-много.Желязна кола няма всичко се чупи по българските пътища.Не робивай на качество.Качи се на някоя Марея покарай я и реши.Но определено колата е разкошна возил съм се при 130 километра не се чувства нищо.Тежка и конфортна кола.Няма да збъркаш.+ това съм чувал,че При ФИАТ падръжката е най-лесна но както казах не робувай на тези неща.Все пак ФИАТ имат отбор във Формула 1 който е с 15 конструкторски титли.Явно има защо...

специално за Мареа(комби) мога да ти кажа, че няма да сбъркаш.

моята препоръка е само от към избора на двигател: 1.6 16V (не е никак лош, но за тази

голяма кола е малко недостатъчен. усеща се само когато е натоварена и с пуснат климатик)

1,8 16V - найстина по-добрия избор. 115 коня на който винаги можеш да разчиташ.

за дизелите (не съм им фен) единственото което мога да кажа е да си търсиш JTD двигателите.

Карам Мареа и не мога да се оплача. Колата вози адски добре, има мощ под капака и изглежда добре. Лично аз съм щастлив с тази кола. Ако е гледана добре не се налага да ходи всеки месец на ремонт. Моята беше на една баба австрийка която я е пазила, карала я е спокойно и я е водила на сервизи редовно. Вие си купувайте евтини издухани коли, пък после се чудете защо само се чупят.

Карам Мареа и не мога да се оплача. Колата вози адски добре, има мощ под капака и изглежда добре. Лично аз съм щастлив с тази кола. Ако е гледана добре не се налага да ходи всеки месец на ремонт. Моята беше на една баба австрийка която я е пазила, карала я е спокойно и я е водила на сервизи редовно. Вие си купувайте евтини издухани коли, пък после се чудете защо само се чупят.

Това за бабата австрийка(германка) е старо като Христа и е дежурна реклама на автоджамбазите.Не мога да си представя,как може да повярваш на този изтъркан номер.

Това за бабата австрийка(германка) е старо като Христа и е дежурна реклама на автоджамбазите.Не мога да си представя,как може да повярваш на този изтъркан номер.

Освен ако лично той не я е вкарал от Австрия и си е общувал с бабата.

А най-новото в жанра:

Колата била на един свещенник,той си имал служебен автомобил,а нея изкарвал само за неделните литургии. :)

Бабата австрийка е свекърва на братовчедка ми и затова знаех всичко за колата преди да я взема. Който търси намира. В България се вкарват само боклуци от Италия. Отдавна разбрах, че е по-добре да се набутам малко за по-качествен продукт отколкото да търся все "далаверките". Иначе евтиното излиза доста скъпо.

• 3 месеца по-късно...

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• 10 месеца по-късно...

Над определена мощност /мисля, че е 101 коня/ данъка скача в пъти. За някого може да не е проблем, но все-пак да го знаеш при избора на двигател.

• 8 месеца по-късно...

спешно!!!! какав тампон да сложа на мястото на оргиналния тампон на задния мост при положение че не предлагат оригинални тампони за фият мареа 1.6 16w бензин производство 99 година :cool::blink:;):clap: :clap:

Ако наистина искаш отговор - задай въпроса в някой от форумите на марката. Аз знам поне два, но може да има и повече.

Успех!

Редактирано от vddvdd (преглед на промените)

Uno,Tipo,Brava,Marea-по един от тези модели имат мои колеги.Най-малко проблеми има при Tipo,но те са вече стар модел.Най-много са при Marea-това са ежемесечни ремонти при минимум 200лв. разход.При този голям избор на пазара,спокойно можеш да се ориентираш към друга марка.При всички модели след 2000 година разликите са минимални.

Говориш на изуст! Точно при Мареата прпблемите са най-малко.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.