Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся plug-in за minecraft сървър.

Featured Replies

Здравейте,имам сървър на майнкрафт 1.2.5 но нямам плъгин за anti-grief.Искам да е подобен на bananaprotect.Трябва ми такъв с който ако някой играч счупи блокче от друг играч ти да се върне на мястото си.Бихте ли ми помогнали?Многоооооооооооого ще съм ви благодарен!!!

Редактирано от jerii (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Помогнете ми!!!Тоя форум става от хубав тъп.....Помагайте....Щото вече ми писна само да ви пиша!!!!!!!!!!!!!!!!!Вече ще пиша в Soft visia.Там поне ми помагат!

• Автор

Ами minecraft не е най-известната игра тук.Иначе земи Resistance и WorldGuard!

Знам ги тия но аз искам такъв плугин дето като поставиш кубче само да се защити.

Знам ги тия но аз искам такъв плугин дето като поставиш кубче само да се защити.

С chunks...Мисля,че беше нещо такова.

здравейте аз искам да попитам как да влезна вав сървр защото не ми дава моята майнкрафт е от замунда и е версия 1.2.4 и когато искам да влезна в сървър пише could not connect user is not premium моля кажете ми ако знаете някоя друга майнкрафт с която да мога да влизам или някаква програма

здравейте аз искам да попитам как да влезна вав сървр защото не ми дава моята майнкрафт е от замунда и е версия 1.2.4 и когато искам да влезна в сървър пише could not connect user is not premium моля кажете ми ако знаете някоя друга майнкрафт с която да мога да влизам или някаква програма

Без да си купиш играта, не можеш да я играеш онлайн. Това е. Тука сега някой ще каже "Е добре де, има хора, който не са я купили, а я играят онлайн." Да ама това става само в сървъри които са пуснати на "Offline" мод или с други думи "локални". Те не се свързват към minecraft.net и обикновенно изискват хамачи за да се играе в тях или имат специален порт след IP-то.

Като търсиш, търси за пиратски, нелегален, offline или cracked сървър. Тука има някакъв лист, не знам дали работят тези, но може да пробваш : Minecraft offline/cracked Serverliste

• Автор

Опитай с mineshafter

При моя сървър този плъгин работи перфектно. (пробван е на версия 1.2.5)

http://www.mediafire...sz3y1vrzt5fd2t3

Може ли да ми обясните как работи,защото не ми защитава блокчетата. :(

Не работи предполагам, защото нямаш MySQL.

Този плъгин изисква MySQL-databases, както и повечето админ-плъгини за minecraft.

http://forums.bukkit.org/threads/sec-admn-ownblocksplus-v1-7-1-protect-blocks-adminstick-and-chest-protection-mysql-1-2-5-r1.64045/

Ето как се настройва MySQL за minecraft:

Ако не схващаш нещо от първия път върни клипа и пак го изгледай.

• Автор

Не работи предполагам, защото нямаш MySQL.

Този плъгин изисква MySQL-databases, както и повечето админ-плъгини за minecraft.

http://forums.bukkit...1-2-5-r1.64045/

Ето как се настройва MySQL за minecraft:

Ако не схващаш нещо от първия път върни клипа и пак го изгледай.

Благодаря!!!1Работи!Перфектно

джери може ли да ме добавиш в скайп warior949 да миобясниш чрез разговор как да си направя сервер или чрез team viewer аз правих сас хамачи на не иска да ми влезне вав собствения ми сервер плс добави ме вав скайп да може ако знаеш как се прави сервер да ми помогнеш да си пусна мой [благодаря предварително]

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.