Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем Аудио драйвер

Featured Replies

Имам проблем с аудио драйверите на моя лаптоп. Инсталирани са и някой път ми правят проблеми. Като посоча иконката в дясната част на старт лентата ми изписва "Не е инсталирано аудио устройство." и нямам никакъв звук на лаптопа. Пробвам с рестартиране, но се оправя много рядко. Често се оправя от самосебе си, когато то си иска. Acer Aspire 7520 AMD Turion™ 64 X2 Mobile Technology TL-60 Как мога да оправя проблема?

Редактирано от DavidVilla7 (преглед на промените)

• Автор

Много ви моля, помогнете ми, не издържам вече. Вече и само не се оправя. Нямам звук от няколко дни. Преинсталирах 2485734952834589 пъти драйверите и никакъв ефект.

Редактирано от DavidVilla7 (преглед на промените)

Драйвера за чипсета инсталиран ли е?Вземи външна звукова карта и пробвай с нея,може би звуковия чип на дъното деградира,т.е.тръгнал е да заминава или вече е .

Много ви моля, помогнете ми, не издържам вече.

Вече и само не се оправя. Нямам звук от няколко дни. Преинсталирах 2485734952834589 пъти драйверите и никакъв ефект.

Деинсталираш ли, и почистваш ли стария драйвер(с програма от рода на "Driver Cleaner") преди да инсталираш новия ?

Пробва ли с по-стара версия на драйвера?

От кога е проблема ,System Restore не помага ли?

Редактирано от krali (преглед на промените)

1. Модела ти освен това което си посочил има и други нещица . Обърни лаптопа и от долу или на друго място има изписан точния модел . Какви драйвери инсталираш ? Използвай тези за Виста . Деинсталирай каквото си слагал досега,почисти с Driver Sweeper,при твоя случай работи идеално ,изтегли си дарйвери за чипсета и за аудиото . Инсталирай в такава последователност . Само и единствено проблема ти е в некоректните драйвери. Изтегли програмата от тук :

http://softvisia.com/download.php?view.1343

а драйверите от тук :

http://support.acer-...ok/as_7520.html

Успех !

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

• 5 години по-късно...

Здравейте ,имам проблем с звука.С windows 10 съм от един ден нямам звук.Преинсталирах драйверите ,какво ли не правих ,но звук няма.Когато чъкна на иконката за звука ми изписва ''Не е  инсталирано аудио устройство''.

преди 1 час, Светлана111111 написа:

Здравейте ,имам проблем с звука.

А моделът на лаптопа е? И от къде преинсталирахте драйвъри?
Десен клик по Старт бутона и изберете Device manager(Диспечер на устройства). Разгърнете Sound, video and game controllers. Отдолу трябва да се вижда поне един контролер. Най-добре покажете картинка на диспечера на устройства.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 6 часа, Светлана111111 написа:

Здравейте ,имам проблем с звука.С windows 10 съм от един ден нямам звук.Преинсталирах драйверите ,какво ли не правих ,но звук няма.Когато чъкна на иконката за звука ми изписва ''Не е  инсталирано аудио устройство''.

опитаи като изключиш лаптопа,при мен така се получава по някои път и като го изключа и включа си идва на място.

преди 10 часа, DarkEdge написа:

А моделът на лаптопа е? И от къде преинсталирахте драйвъри?
Десен клик по Старт бутона и изберете Device manager(Диспечер на устройства). Разгърнете Sound, video and game controllers. Отдолу трябва да се вижда поне един контролер. Най-добре покажете картинка на диспечера на устройства.

Това вече го пробвах .... 

преди 5 часа, =Ivan= написа:

опитаи като изключиш лаптопа,при мен така се получава по някои път и като го изключа и включа си идва на място.

Не става ...

преди 3 минути, Светлана111111 написа:

Това вече го пробвах .... 

Koe? С модела на лаптопа ли? или с показването на картинка на диспечера?

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

• 5 седмици по-късно...

Здравейте имам проблем с аудио драйверите на домашният си настолен компютър. Ползвам слушалки с микрофон но нямам звук нито на слушалките нито на микрофона и немога да ги ползвам както си искамл Ако някой може да ми даде линк за драйверите за чипсета и звука ще е добре за да си ги изтегля. с 32 битова операционна система съм- Windows 7 Ultimate. От къде да изтегля всички необходими драйвери а и компа си го преинсталирах вчера може би заради това и в каква последователност да инсталирам драйверите.

Процесорът ми е AMD Sempron  Proccesor LE-1150

преди 1 час, Станимир Андонов написа:

От къде да изтегля всички необходими драйвери

Драйвъри - от сайта на производителя на дънната платка.
Сподели модела й и може да сме по-полезни.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.