Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интернет доставчици/Пазарджик

Featured Replies

Здравейте,абонат съм на telecabel от доста време,но вече съм на мнение,че е редно да го сменя. Не съм доволен. Ако може да препоръчате някой доставчик в който сте сигурни,че е по добър и стабилен от telecabel. Благодаря предварително.

всички с изключение на бтк а това не оставя голям избор (имай предвид че от 3 години съм пасивен жител на града): bulsatcom (бившия citylan) - до колкото знам екипа е същия easylan които обещаваха супер скорости на старта, но в последствие угаснаха и тоя новия софийски дето държи кабинките по центъра - аха, колегите ми подсказват: Comnet

• Автор

всички с изключение на бтк

а това не оставя голям избор (имай предвид че от 3 години съм пасивен жител на града):

bulsatcom (бившия citylan) - до колкото знам екипа е същия

easylan които обещаваха супер скорости на старта, но в последствие угаснаха

и тоя новия софийски дето държи кабинките по центъра - аха, колегите ми подсказват: Comnet

С 1 дума bulsatcom са най-добри?

За comnet знам само за обслужването,че е доста слабо както и при telecabel,за интернета не знам как е.

Easy Lan са трагедия.Само като им се разрових из сайта, разбрах.

За Cybercom и Blizoo не знам нищо. :)

Но мен ме интересува главно ъплоуда да е над 50mpbs

Bulsatcom , да не звучи като реклама , но от към поддръжка и като скорост са най-оптималния вариант . Вече за пакетни услуги - tv+internet , не съм запознат кой предлага по-добра цена .

up bg или int да е 50? щото има разлика много а и за двете се плаща виж им офертите, но булсат по принцип си имат ъплоуд по принцип - да, bulsat остават като най-добри (щом имаш отзиви и за обслужването на comnet)

• 1 месец по-късно...

Оказа се обаче, че рутер + булсатком = нестабилен интернет. Като пусна торент да тегля, тегля с максималната скорост например съм платил 94mbps и тегля с 9,4 9,5, но интернета спира в браузъра, демек целия интернет отива в торент тракера ? Чак не мога да повярвам .. :D

кое му е ненормалното? тва не зависи от доставчика а от вас и в частност от компютъра и торрент клиента ограничете броя връзки на клиента и ще си теглите и имате и нет в браузърите ...съответно скоростта на сваляне ще спадне в такъв случай

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.