Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам Windows в двата дяла само единият е активен как да изтрия другия.

Featured Replies

Имах windows xp реших да си сложа 7 но не намерих драйвери за аудио картата. Инсталирах си пак xp изтрих Windows old. но в D: имам папка windows програмни файлове потребител. Как да премахна излишната ОС. HDD ми е много малак и нямам място за тези папки. И как да съм сигурен кой е излишния. Благодаря за вниманието.

Ако не си сигурен на кой дял си качил ХР-то, провели в boot.ini файла, от кой партишън бутва системата. http://support.microsoft.com/kb/289022/bg След това с едно Лайф CD на линукс, примерно, можеш да изтриеш "ненужните" за теб папки от другия дял.

• Автор

Ако не си сигурен на кой дял си качил ХР-то, провели в boot.ini файла, от кой партишън бутва системата. http://support.micro...om/kb/289022/bg След това с едно Лайф CD на линукс, примерно, можеш да изтриеш "ненужните" за теб папки от другия дял.

Ако не си сигурен на кой дял си качил ХР-то, провели в boot.ini файла, от кой партишън бутва системата. http://support.micro...om/kb/289022/bg След това с едно Лайф CD на линукс, примерно, можеш да изтриеш "ненужните" за теб папки от другия дял.

Почти съм сигурен защото когато инсталирам нова програма я намирам само в програмни файлове в диск С: но за да съм сигурен искам да отворя boot.in. Но не мога да разбера къде пише от кой дял ботва стигам до: [boot loader]

timeout=30

default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS

[operating systems]

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

Почти съм сигурен защото когато инсталирам нова програма я намирам само в програмни файлове в диск С: но за да съм сигурен искам да отворя boot.in. Но не мога да разбера къде пише от кой дял ботва стигам до: [boot loader]

timeout=30

default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS

[operating systems]

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

Ами пише на партишън 1. Т.е. то кореспондира с С:. Следователно там ти е ХР-то. На дял D: ти е бившата седмица. Нея трябва да триеш и от "жив" диск ще успееш, защото под Windows не винаги ти разрешава.

• Автор

Ами пише на партишън 1. Т.е. то кореспондира с С:. Следователно там ти е ХР-то. На дял D: ти е бившата седмица. Нея трябва да триеш и от "жив" диск ще успееш, защото под Windows не винаги ти разрешава.

Ако форматирам D: няма ли да се изтрие всичко

Не съм казал да го форматираш! С "живия" диск елиминираш влиянието на ОС и може да триеш папките, които не ти трябват. Т.е. да извършиш процедура по почистване, но избирателно...

Щом предлагаш форматиране на дял ДЕ, значи не ти трябва информацията от него. Щом е така слагай инсталационния диск на ХР и инсталирай (ТОЗИ ПЪТ НА ЧИСТО), като преди това изтрий и създай наново дяловете Це и Де. През ОС не се инсталира друга, защото стават такива каши.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.