Видео към Control представя историята в играта

0
123

Остана по-малко от месец до появата на Control на Remedy Entertainment (Max Payne, Quantum Break) и студиото реши в началото на тази седмица да ни представи ново видео към играта, което ни представя историята.

Control излиза на 27-ми следващия месец за конзоли и PC, за да ви представи завладяващото приключение на агент Джеси Фейдън, Старата къща и една мрачна сила – Свистенето.

Старата къща е седалище на една от най-потайните агенции в страната – Федералното бюро по контрола. Това е стар и мрачен небостъргач, който макар и отвън да изглежда, като хиляди други подобни сгради, отвътре не е като никоя друга. Променяща своите форми, с движещи се стени, скрити стъпала и невидими зали, Старата къща сякаш е дело на извънземна сила. Точно, каквато е изглежда и Свистенето. Хората в сградата започват да го чуват все по-често и в началото те са ужасени от него, но впоследствие свикват с него и го приемат, а то започва бавно и настъпателно да превзема всичко в сградата – от хората до обектите, променяйки формата и съзнанието им. Кой е тайнственият мъж, насочил дулото на оръжието към главата на Фейдън? И дали изстрелът, който се чува в края на видеото идва от този пистолет? Ще разберем в края на август, когато и излиза Control.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за