По време на редовния State of Play, организиран от Sony, Remedy Entertainment представиха трейлър и датата на излизане на второто и последно допълнение за Control, последната тяхна игра, в която влизате в ролята на специален агент, разследващ мистериозни събития, които се случват в още по-мистериозна и причудлива сграда. Името на експанжън е AWE и той излиза официално на 27-ми този месец.

AWE или Altered World Event ви връща към разследващия сектор в Control, мястото, в което традиционно се извършват разследванията от паранормален характер и което беше запечатано, защото нещо ужасно много се беше объркало там. Там те се сблъскват с нещо ужасяващо и необяснимо и за разлика от нормалните ситуации… нещата така и не се връщат към нормалното. Сега е ред на новия директор на Агенцията, Джеси Фейдън да влезе в зоната и да открие съществото, което населява района, преминавайки през множество AWE събития. Едно от новите места, които ще посетите носи името Брайт Фолс, а новият враг е Hiss Airborne Ranger.

AWE ще представи изцяло новото оръжие Surge, с което може да разположите до четири гранати самостоятелно преди да ги взривите. Заедно с това има и нов „променлив предмет“ – аркадна машина, която ще ви позволи да преигравате боевете с четирима различни босове от главната кампания (стига да сте приключили с тях), а заедно с това завръщането наAshtray Maze. Всичко това идва с нов режим и нов костюм за Джеси.

Но особено любопитно по време на презентацията на AWE се яви присъствието на гласа на не кого да е, а на Алан Уейк, героят от едноименната игра на Remedy, който освен като четец се появява в края на трейлъра. И както разбираме от публикацията на Томас Пуха, директор по комуникациите в Remedy, не става дума просто за „великденско яйце“, а за нещо далеч по-мащабно.

„Какво бихте казали, ако в действителност съществува план от повече от десет години по отношение на това да покажем как някои от нашите игри са свързани – една Remedy свързана вселена, ако искате – и да получите отговор на някои неща по пътя?“, загадъчно намеква Пуха за нещо, което изглежда предстои да видим от Remedy.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари