Музиката на Control ще се пише от познато за Remedy име

0
37

Дебюта на Control може и да не е близко, но Remedy Entertainment не престават да ни предлагат нова и нова информация за играта. От това, което знаем досега е, че паранормалното ще е подобно на Quantum Break, отново акцент тук, а цялостната атмосфера ще е по-мрачна – подобно на друга известна игра на студиото – Alan Wake. Тази седмица Remedy представи и хората, които работят по саундтрака на играта.

Става дума за Мартин Стиг Андерсен и Петри Аланко. Това беше разкрито в официалния канал на играта в YouTube във видео, което може да видите по-горе. Аланко е човекът, създал музиката в Alan Wake, в допълнението American Nightmare и за Quantum Break. Що се отнася до Андерсен, то той работи по музиката към Wolfenstein 2: The New Colossus и Inside. Както може да видите от дискусията с тях, те изглеждат доста ентусиазирани от възможността, която им дава Remedy, като според GamingBolt, музиката към Control ще е смес между оркестрови композиции и електронна музика.

Анонсирана по време на Е3 2018, Control ви вкарва в ролята на Джеси, оперативен работник в тайнствена силова организация, която трябва да разкрие тайната зад убийството на своя шеф и мистериозната сила зад тайнствена инвазия на шаб-квартирата на управлението на нейната служба – мистериозна сграда, имаща способността да променя интериора си, разкривайки дълбоки и отдавна заровени тайни. Remedy възнамеряват Control да е дългосрочен проект, макар че какво ще предложи бъдещето все още не знаем. Наскоро бяха и открити предварителните поръчки за играта, която излиза за PC и конзоли на 27.08.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за