Искате ли да видите нещо, което реално може да бъде наречено „следващо поколение“? Ако отговорът ви е „да“, то е добре да изгледате близо 13-минутното видео по-долу, което представя геймплей от Black Myth: Wukong на китайците от Game Science.

Играта се разработва на основата на Unreal Engine 5 и представя достойнствата на последната версия на енджина (забележете поведението на снега). Все още няма обаче конкретна дата на излизане, нито пък за кои платформи се разработва. Първоначално, Black Myth: Wukong беше анонсирана, като игра, която се разработва на UE4, за което решение Game Science бяха подкрепени от своите партньори в работата по играта Nvidia и Epic Games.

Black Myth: Wukong ще поддържа при излизането си DLSS и RTX технологиите, 4К и резолюция от 60fps.

Game Science е студио, което е съставено от бивши разработчици от Tencent, като досега са създали две игри: 100 Heroes и Art of War: Red Tides. Що се отнася до играта, то тя се основава на „Пътуване към Запада“, една от книгите, съставляващи класическия китайски, книжовен канон, а главният герой е Сун Вуконг, познат повече, като Кралят-маймуна. След излизането в края на миналата година на първия трейлър, Black Myth: Wukong привлече огромен интерес към себе си и милиони гледания в Интернет, като един от хората, от които показаното получи признание беше и Кори Барлог, създателят на God of War.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
radi
radi
3 месеца

Много добре изглежда