Ново видео към Wolfenstein II: The New Colossus

0
378

Не знам за вас, но лично аз бях безспорно пленен от два анонса на Е3 2017: Metro Exodus и Wolfenstein II: The New Colossus. Чудесният подход на MachineGames и Bethesda към идеята за това как нацистите са излезли победители от Втората световна война, поднесена с марковата за студиото брутална закачличвост и голяма доза хумор (вижте някое от интервютата на Джърк Йоргенсън, за да схванете какви луди глави правят играта) вдъхва покварена надежда в сърцата на много геймъри.

Тази седмица, студиото публикува ново видео към играта, в което виждаме как изглежда американски тип тв викторина, съчетана с наци „награди“. Клипът не представя много нов материал, но въпреки това изглежда чудесно.

Наскоро стана ясно, че Dark Horse ще издаде дни преди премиерата на Wolfenstein II: The New Colossus специална илюстрована книга с концептуални рисунки, различни материали, свързани с продукцията на играта и коментар на разработчиците.

Играта ще е втората част от планираната трилогия за наци инвазията и ще предложи ново съдържание, тонове брутален комбат, нови анимации и несравнимо забавление, когато излезе на 27.10.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари