Hello Games анонсираха излизането на следващото голямо обновление за No Man’s Sky с името Origins.

Направените промени тук са по всички фронтове, като попадат в две групи: общи подобрения и добавяне на ново съдържание, а заедно с това идват и редовните решения за дребни проблеми и несъвместимости, предадени на студиото от населяващите света на играта.

Hello Games са направили подобрения по интерфейсите на почти всички менюта, подобрения на цветовете и въвеждането на промени във фото режима. Големи промени са направени и по качествената обща визия на играта и оптимизация на представянето.

Origins добавя нови планети, разбира се, както и нови звездни системи. Внесено е по-голямо разнообразие по отношение на флората и фауната, като освен така чаканите пясъчни червеи са добавени нови и причудливи насекоми, създания и видове растения. Добавени са вулканични образувания и блата и мочурища. Към самите планети са добавени множество нови сгради и съоръжения, между които и архиви, които пазят историята на планетата, а в самите сгради могат да се срещнат нови NPC-та и магазини. На планетите може вече да кацат и търговски кораби, от които да си набавяте и разменяте и различни ресурси, между които неща от черния пазар под формата на ъпгрейди.

Пълният списък с промени, които носи със себе си обновлението под номер 3.0, Origins, може да видите тук.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари