Откриха предварителните поръчки на Control

0
116

След като по-рано този месец Remedy потвърдиха изтеклата в Интернет информация, че тяхната следваща игра, Control, излиза това лято – на 27.08, от студиото анонсираха старта на предварителните поръчки за играта. Заедно с това беше публикувано и ново геймплей видео и стана ясно част от следдебютното съдържание, което се очаква да излезе по-късно тази година.

Предварителните поръчки за всяка от платформите ще ви донесе два специални пакета: Crafting Resources Pack и Tactical Response Gear, а за притежателите на PlayStation 4 и PSN има подготвени специален аватар и тема, специалния костюм Astral Dive Suit, модификацията Rare Service Weapon Mod и Rare Player Mod, посредством който ще може да разшири свръхестествените си способности.

Remedy анонсираха също и че играта ще получи два експанжъна след излизането си. Техните имена са The Foundation и Awe, които ще добавят нови истории и съдържание, нови локации и моддове. Те ще бъдат достъпни в Digital Deluxe изданието за PS4, както и в специалния Expansion Pass. Очаква се, първото от двете допълнения да се появи през есента на настоящата година.

Control ви запознава с Най-старата къща, мистериозната щаб-квартира на тайнствената агенция с името Федерално бюро по контрола. След ужасяваща атака, директорът на Бюрото е убит, всичко е потопено в хаос, а вие, в ролята на главната героиня Джеси Фейдън, ще трябва да стигнете до дъното на цялата история и да върнете обратно контрола над сградата и спасите Бюрото.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за