BioWare се подготвя да се завърне на голямата гейм сцена с продължение на не една, а на две свои поредици с нов Dragon Age и нов Mass Effect. И макар и да са доста далеч, и двете игри възбуждат нетърпението на почитателите на поредиците. Наскоро издателят сподели нова информация по отношение на Dragon Age: Dreadwolf в своя блог, поднасяйки ни нова информация относно процеса на работа по играта и представяйки ни част от кодексите, които ще са в основата на Dreadwolf. Важно уточнение, което BioWare правят с тази си публикация е обяснението за това към кого ще е насочен новия Dragon Age. По думите им, той ще отговори на въпроси, които дългогодишни фенове на игрите са търсили, докато ще е еднакво интересен за играчи, които сега играят за пръв път игра от поредицата или пък такива, които са я изоставили отдавна.

„Dragon Age: Dreadwolf представлява баланс между това да осигури отговори на отдавна зададени въпроси от страна на ветерани на сериите, докато в същото време представя игра, каквато ще се хареса и на нови играчи или някой, който е играл единствено Dragon Age: Inquisition преди много години“, споделя Силвия Фекетекути, главен сценарист на Dreadwolf. И още от наратив редакторът Райън Кормиър:

„За разлика от обширните галактики, които изследваме в другите си поредици, Dragon Age: Dreadwolf се завръща в Тедас, където може да срещнем отново приятели и места, които са ни познати. Някои от хората не са се докосвали до Dragon Age от 2014 и Inquisition, докато други са чели всеки комикс и история, излизали от тогава. Други пък не са играли никога игра от сериите и си нямат никаква идея кой е плешивия пич (Солас е). Това е разнолика публика и работата по Dreadwolf включваше разговори относно това как екипа ни може едновременно да награди завръщащите се наши почитатели и да посрещне с добре дошли новите такива“.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари