fbpx
19.2 C
София

Bethesda продължава с обновяването на оригиналните Doom игри от 90-те

Най-четени

Bethesda няма задължение да обновява игра, която е на почти 27 години. Дори играчите не очакват от компанията да го прави. Въпреки това, разработчиците продължават да си вършат работата.

Този тип отношение показва колко много се уважава лоялното общество, което поддържа франчайза от началото

Doom просто не умира и това е нещо добро за ретро геймърите. След като вдъхнаха нов живот на оригинала и Doom II, по-рано тази година, добавяйки поддръжка за създадено от обществото съдържание и по-висок фреймрейт, Bethseda пусна нов пакет обновления.

И в настоящият ъпдейт има редица промени, които правят преживяването по-актуално

От анонса към ъпдейта става ясно, че програмистите са модифицирали оригиналния визуализатор, така че да поддържа 16:9 визуализиране по подразбиране. За първи път няма черни ивици около картината.

За много хора ще е добра новина, че ще могат да изиграят играта с по-голямо полезрение, без да има изрязване на изображението отгоре и отдолу.

Компанията е променила и своя енджин, за да е съвместим с DeHackEd. Това е популярен редактор, който позволява на играчите да донастройват играта по редица различни начини. Така могат да преминат през различни геймплей преживявания. Могат да се вкарват нови оръжия в играта, да се промени поведението на враговете и какво ли още не.

Други промени включват възможността да се добави мерник, нов таймер до картата за играчите, които се интересуват от бързо превъртане на играта. Той отмерва до милисекунди. Вече има известия, когато влизаме за първи път в някоя тайна зона. За iOS има нови контроли чрез докосване и поддръжка за контролер.

Тук може да видите пълен списък с промените и поправките на бъгове, като от компанията разбираме, че ъпдейтът е пуснат за всички платформи.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Нови ревюта

Подобни новини