Remedy скоро ще публикува своята следваща игра Control и мнозина се питат какво ще последва за студиото оттук. Почитателите на работата на финландската компания бяха обнадеждени наскоро, че любимо тяхно заглавие може да има продължение, когато Remedy обявиха, че са придобили правата за Alan Wake. А е можело даже вместо Control да видим, именно Alan Wake 2. Това споделя в интервю, което дава наскоро Сам Лейк от студиото. Началната фаза по играта вече на няколко пъти е била близо до старта си, но други проекти са я измествали. Последният от тях е точно Control.

„Ако се прави е нужно да се направи, както трябва“, заявява Лейк по повод на Alan Wake 2. Той разкрива също така, че Remedy наистина обичат играта, но така се случва, че разработените за нея предварителни концепции, накрая свършват като друга игра. Той признава, че първоначалната идея за Alan Wake 2 се е превърнала в Quantum Break, а друга част от тези идеи са били реализирани в American Nightmare. Известно време след това, те са спрели на друга идея, но на него и екипа на Remedy им се сторила неподходяща за Alan Wake игра и впоследствие тази идея е еволюирала в Control. Означава ли това, че Alan Wake 2 е неминуем? Предстои да разберем.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари