Control излиза това лято

1
186

Game Informer продължава със специалните си репортажи за следващата голяма игра на Remedy Entertainment. След като вчера разбрахме повече за способностите на главната героиня в играта, днес научаваме може би най-важната новина – Control ще излезе това лято. Конкретна дата за това обаче все още няма. Вероятно ще научим точната дата на излизане по-късно тази пролет.

С Control играете Джеси Фейдън, в чиято роля ще влезе Кортни Хоуп, изиграла Бет в Quantum Break, последната игра на Remedy. Специален агент от свръхсекретна агенция, тя ще разследва мистериозна атака над сградата, в която се помещава въпросната организация. Старата къща, както е позната тя, отвън прилича на обикновен небостъргач, но отвътре представлява сложна конструкция, чиито форми имат способността да се променят, разкривайки нови пространства и неподозирани тайни.

Играта ще се отличава със запазената марка на Remedy по отношение на изследване на неизвестното и свръхестественото, но за разлика от заглавия, като Max Payne и Alan Wake ще предложи нелинеен геймплей с множество възможности за избор, като например в бойните епизоди и свободата, която ще ви се предостави в начина, по който подхождате към срещите си с вашите врагове.

„В основни линии, това, което предлагаме е сендбокс среда, и вглеждайки се в нашите предишни игри, то те са далеч по-линейни“, обяснява за GameInformer в предварителното ревю на Control, директорът на играта Микаел Касуринен. „Да кажем, че те са по-статични, повече предопределени. Написахме всеки един враг, къде се появява, как и т.н. В тази игра обаче, всичко е процедурно генерирано. Враговете тук са разпръснати от AI система и всички тези неща могат да поддържат този свят, който е открит“.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари