С Control, Remedy Entertainment представиха пореден хит, който спечели не само възторжени отзиви от страна на медиите и феновете на работата на студиото, но и геймърите, които тепърва се запознават с игрите на компанията. Съчетавайки познати от предишни техни игри елементи с изцяло нови концепции, Control проби класациите. Но излизането на заглавието не означава, че Remedy са приключили с него. Днес излезе най-новото обновление за Control, с което дойде и обещания Photo режим. Неговото излизане беше анонсирано от студиото вчера с публикация в официалния блог на PlayStation.

„С бруталните си коридори, огромни открити пространства и причудливи неща, пропълзяващи в тях от други измерения, Control предлага стряскаща естетика. Всеки един сектор на Бюрото притежава уникален изглед и цветова палитра. Да не говорим за това, че всяка от свръхестествените способности на Джеси оставя опустошителен ефект върху средата и поразените от Съскането врагове“, пише Вида Старчевич, комюнити мениджър към Remedy. „Вземайки предвид всички тези силни картини, то беше извън всякакво съмнение, че че фото режима е нещото, което е задължително да създадем за Control. Това е шанс за вас да проявите творческите си заложби и да оставите знак на света, който ние изградихме чрез улавяне на моментите, които имат значение за вас“.

Така, от днес в меню Options ще намерите новия Photo режим, който предлага два основни таба. Първият ви предлага стандартни контроли, които може да намерите в стандартна камера, а втория – различни филтри, както и възможност да изрежете Джеси, други персонажи или и двете от снимката.

Старчевич споменава и още една преди анонсирана характеристика, която ще допълни Control. Expeditions представлява режим, в който Джеси ще трябва да завършва предварително зададени цели за определени цели, за което ще получавате награди. Expeditions излиза в самия край на тази година.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
radi
radi

Скоро ще е пробвам