Control ще получи две допълнения след излизането си

0
74

Remedy не престава да ни захранва с информация за Control. Авторите на Alan Wake, Max Payne и Quantum Break анонсираха в средата на март датата на излизането на играта, откриха предварителните поръчки за играта, представиха ни седалището на Федералното бюро по контрола, за последно ни представиха и създателите на музиката към играта.

Последната информация, споделена от финландското студио идва от официалната страница, даваща подробности за предварителните поръчки, която наскоро получи важно обновление. То дава подробности за предварителните поръчки на Control и от него разбираме, че играта ще получи две големи допълнения. Те носят имената The Foundation и Awe. Макар и да няма подробности за тях, то може да предположим, че те ще ни доставят нови локации, странични мисии, моддове за оръжието на Джеси и друг тип съдържание.

OnlySP, които са забелязали промените на страницата, цитират Remedy по отношение на страховете, че въпросните допълнения са „изрязани“ от готовата игра късчета съдържание. „По отношение на Control, заедно с колегите дискутирахме на един ранен етап, но така и не развихме идеите си, за това, което днес планираме да включим в експанжъните. Съдържанието тук не е нещо, което е изрязано от готовата игра, за да се появи по-късно“, гласи официалното изявление. Очаква се първото от тези две допълнения, The Foundation, да излезе в края на тази и началото на следващата година – далеч след премиерата на Control, която е в края на това лято.

Control излиза на 27.08 за конзоли и PC. Windows версията на играта ще е временен ексклузив за Epic Games Store, а самите допълнения ще излязат първо за PS4, а на един по-късен етап и за PC и Xbox One.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за