Remedy искат да създадат нов Alan Wake

1
207

Самите те обаче не знаят дали и кога това ще е възможно да се случи.

Remedy Entertainment работят активно по Control, следващото голямо заглавие на студиото, което беше анонсирано по време на E3 2018. Играта изглежда доста любопитно, но хората не спират да говорят за предишната им работа. Вече разбрахме, че мнозина сравняват видяното от Control с Quantum Break, игра събрала огромно внимание от медии, геймъри и специалисти. Тези дни пък DuallShockers са се сетили за Alan Wake, заглавие, придобило почти култов статус сред феновете на Remedy.

На въпрос на медията относно бъдещето на играта, от финското студио споделят, че не само не са забравили за играта, но желаят да направят продължение – всички в студиото.

„Да, ние държим правата за Alan Wake. Искам да заявя веднага, че това е много скъп проект за всички нас, много близък до сърцата ни. Всички в Remedy обичаме Alan Wake и смятам, че всички ние искаме да видим нова игра. Просто искам да обявя това ясно. За нещастие, в момента не мога да кажа нищо повече от това. Ще видим какво ще се случи с Alan Wake, но всички ние искаме да видим продължение. Абсолютно!“, споделя Микарл Касуринен от студиото.

Alan Wake е игра, която се появи за настоящето и миналото поколение Xbox, както и за PC. Играта събра изключително позитивни отзиви, но както посочва медията, нейният край остави повече отговори, отколкото въпроси и DLC-то, което излезе впоследствие не помогна за това.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари