fbpx
-0.5 C
София

Около 85% от сюжета на Assassin’s Creed е завършен

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Главният сценарист на Assassin’s Creed вселената Darby McDevitt даде интервю за последния брой на списание Xbox World Magazine, в което разкрива колко от сюжета на серията е написан и какво могат да очакват феновете в бъдеще. По негови думи арката на Altair е била завършена преди две години, но тази на Ezio е започнала да се оформя едва по времето на Brotherhood.

„Завършили сме около 85% от сюжета на вселената на Assassin’s Creed, но междувременно постоянно вкарваме нови и интересни неща, които ни хрумват“, споделя McDevitt. „Ако някой от сценаристите измисли нещо наистина готино, може да се случи така, че да попроменим някои от досегашните планове. Повечето неща обаче вече са завършени.

„Ролята на Altair приключи преди 2 години. Историята на Ezio в Revelations пък се оформяше докато разработчиците ни работеха по Brotherhood. Знаем края на Ezio от доста време насам. Сега всичко се опира на това как точно да го представим. В игра? В комикс? Портативна игра? Може би Facebook такава?“

Сценаристите най-вероятно отдавна са взели и това решение. Според много фенове края на Ezio ще дойде в наскоро обявената късометражна анимация Embers.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини