За всекиго по нещо ще предложат последните DLC-та за играта.

По-рано тази година, Warhorse представиха пътна карта за Kingdom Come: Deliverance. За последно, компанията издаде The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon, пакет със съдържание, който създаде известни проблеми за играещите, но те бяха адресирани сравнително бързо. Сега идва ред на последните две допълнения към средновековното приключение на полското студио. Това стана причина в края на миналата седмица, хора от студиото да дадат подробности за това. Направи го PR мениджърът към Warhorse Тобиаш Столц-Цвилинг в интервю за OnlySP. Следващият епизод от допълнителното съдържание ще бъде ориентиран повече към битките и големите сражения, което подсказва и изображението по-горе.

Цвилинг не желае да разкрива особено много, освен, че ще има банда главорези, с които вие сте замесени по някакъв начин. Нещо се е случило със света и то трябва да бъде поправено. Изглежда, именно вие ще трябва да се намесите тук.

„Последното DLC, A Woman’s Lot ще вкара в нова роля на играещите – на Тереза, един от основните обекти на интимните желания на Хенри в основната игра, която ще е звездата тук“, пояснява той, допълвайки, че пред вас ще бъдат повторени до известна степен първите часове на играта и куманското нападение над Скалиц. Заедно с това, Warhorse ще пуснат в играта обещания още по време на Kickstarter кампанията на играта приятел – добродушно куче.

Цвилинг не разкрива кога ще излязат последните допълнения за играта, но споделя, че досега, всяко едно от DLC-тата е отнемало по около три месеца на екипа. Той обещава, че проблемите, съпътствали The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon няма да се повторят и всичко ще бъде тествано предварително надлежно, за да доставят максимално качествено преживяване на геймърите.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари