fbpx
7.9 C
София

Новата компилация Windows 10 Mobile 10534 поддържа включване към локална мрежа

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Полски специалисти публикуваха скрийншотовете на една от най-новите версии на Windows 10 Mobile – Build 10534. Едно от най-интересните нововъведения в новата компилация е поддръжката на USB-Ethernet адаптери, с помощта на които смартфонът може да се включи към локалната мрежа като стандартен компютър.

 

Видимостта на смартфона за USB EEM (Ethernet Emulation Model) се активира от менюто „Параметри“, в което има подменю с допълнителна опция, включваща видимостта на комуникатора в локалната мрежа. Ясно е, че тези опции се реализирани в рамките на проекта Continuum, позволяващ превръщането на смартфона, работещ под управлението на Windows 10 Mobile, в почти пълноценен персонален компютър.

 

Сред другите по-значителни промени в новата версия се споменава промененият панел за настройките на SIM-картите, някои дребни подобрения при настройките, както и нова версия на уеб-браузъра Microsoft Edge. Полските специалисти подчертават, че новата Windows 10 Mobile 10534 е много стабилна и работи много бързо.

 

Очаква се че новата версия ще бъде официално представена за тестване в края на следващата седмица. Версията 10534 е трябвало да излезе по-рано, но е намерена грешка в компилацията, предназначена за тестерите.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Dave
Dave
6 години

Я няма ли директно включване към NSA???
ХАХАХАХА
хаха
ха
хммм…

Нови ревюта

Подобни новини