Премини към съдържанието
 • публикации
  726
 • коментари
  378
 • прегледи
  5807

За този блог

Авторски блог от Анита Христова Трифонова в Изкуство -"На злобата ще се изсмея във очите, на разни там присъди и обиди, защото съм високо в висините и никой мен не може да ме съди! ИСТИНАТА - ГОЛАТА ИСТИНА!"Старият ми блог е недостъпен за мен, в категория Други беше,така озаглавен без мое знание там.Направих този -новият със същите имена. Некоректно се постъпва с мен. 

 

 • 4451
  публикации
 • 1259
  коментари
 • 56467
  прегледи

ТОЗИ ми профил  в този сайт ,в този блог изглеждаше така и сега  е пак така -не мога да влезна в него,  явно подразни доста хора още повече,че прекалила съм с постовете си и по тази причина се принудиха еди кои си да ми изтрият и профила в ютуба,защото повечето ми постове са в клипове.Варварско,нали? Но Господ види.Това все пак е мой труд. 

Направих нов профил със същите имена,данни, но вече е с нула поста засега.Това ми показва ,че наистина съм била кошмар за някои "специални" с този старият ми профил по -горе данните вижте. А и беше категоризиран в категория Други без да знам аз,на всимки ви е ясно вижте,че си е за в категория изкуство и поезия още повече че постовете ми за протестите са изтрити. Колко съм обиждана го знаете, но аз да обиждам нямам право,браво! Затова и ме напълниха с наказания тук.Профилът на друга особа бе пълен с обиди по мен и семейството ми и ще водела дело с това бие по админите , но защо трябваше и моят да се блокира,защо аз съм потърпевшата?

 

Публикации в този блог

БРЕЙ КАКЪВ СУРАТ, КВИ СИНИ ОЧИ ........?!!!!! ТАЯ ДОКОГА В САЙТА ЩЕ СМЪРДИ?!

ТУК В КАЛДАТА  ЦИГАНКА СЕ ПОДВИЗАВА, ТУРСКА ИЛИ ПОМАКИНЯ, НЕ ПРОЩАВА ДЕДО ГОСПОД НА ТАКАВА ИЗМЕТ, КАДЪНКА ОТ РОДАТА - ШЕФКЕТ!   КАЗЪЛБАШИ СТЕ ЦЯЛАТА ВИ РОДА,МИСИРКО! КАЗЪЛБАШИ-ВИКАТ ИМ ПОМАЦИ   ОТ МАКЕДОНСКО СА.  ДАЖЕ И СЕГА ПО-СТАРИТЕ ЖЕНИ ОТ ТАМ ХОДЯТ С ПОТУРИ ,ТРЪТЛЕСТИ С ДЕБЕЛИ ВРАТОВЕ И САМО, КОГАТО ПРАВЯТ ДЕЦА ГО ПРАВЯТ, КАТО ДРУГИТЕ, А ПО ПРИНЦИП СА С ТУРСКА СЕМКА. ПРИ СОЦА СА ПОЛЗВАЛИ ВСИЧКИ ПРЕДИМСТВА ,ОСОБЕНО ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ, А СЕГА ПО

ПОЛУДЯЛА МИСИРКА ВИЛНЕЕ,ФАНТАЗИРА,ИНТРИГАНТСТВА С ВУЛГАРЕН НЕПРИСЪЩ ЗА ЖУРНАЛИСТ И ПОЕТ СУРАТ И ПОВЕДЕНИЕ!

ПОЛУДЯЛА МИСИРКА ВИЛНЕЕ,ФАНТАЗИРА,ИНТРИГАНТСТВА С ВУЛГАРЕН НЕПРИСЪЩ ЗА ЖУРНАЛИСТ И ПОЕТ СУРАТ И ПОВЕДЕНИЕ!   по- зла от теб няма по-голяма изродка в нета та чак пък интелектуалка, отврат ,гнусно влечуго щом и децата малките деца ти пречат стана ясна на всички колко пари струваш Парцал , ще обижда малки дечица! Да ти се връща -от твоите уста в твоята пазва,заради децата,мършо!  

ВЕЧЕ ЩЕ НИ ХРАНЯТ СЪС СКАКАЛЦИ И С АМБАЛЖИТЕ НА ДУЕТ:МИСАНКОПУК? СПАМЯТ,ПОМПЯТ СЕ ДВАМКАТА ЯКО. ЕГАТИ СВЕТА И КЪДЕ СА ПРОТЕСТИТЕ?!

ВЕЧЕ ЩЕ НИ ХРАНЯТ СЪС СКАКАЛЦИ ИЛИ С АМБАЛЖИТЕ НА ДУЕТ:МИСАНКОПУК? СПАМЯТ,ПОМПЯТ СЕ ДВАМКАТА ЯКО. ЕГАТИ СВЕТА И КЪДЕ СА ПРОТЕСТИТЕ?! ....a един писал,че му било интересно да опита..! полудяхме ли? ЕВРОПА МРЪЗНЕ, ГЛАДУВА , А НИЕ СМЕ ТАМ И НИЕ ТРЯБВА ДА СПОДЕЛИМ ГЛАДА И ОТРОВИТЕ!  УЖАС! НИКАКВИ ВЕРИГИ ВЕЧЕ ,НИЩО ВНОСНО, НИЩО! ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА НАМИРАМ ВРЕМЕ ЗА ДОМШНО ПРИГОТВЯНЕ НА ВСИЧКО,ВСИЧКО,МАКАР ЧЕ И ПРОДУКТИТЕ НЕ СА СИГУРНИ.   Те смилат насекомите и в тестени продукти дори

СЪНУВАХ...сънищата ми показват

СЪНУВАХ...сънищата ми показват Нощес сънувах двама политици, сънувах ги, видях ги с ци..! Не е на хубаво това, млад и стар в кавга! Сънувах ги и не рабрах, от тях кой ще остане,брах бера грижи в интернета и мисля, че oт същите прасета! Не ги познавам,не е Слави, Боко , не е и Киро,ще разберете,споко, ще се съберат в коалиция... а сега са в друга позиция! На избори ще ида само щото, не искам турци да спечелят, тото със народа си играят шепа луди и го знаят,

А.Х.Т. sekirata cekupama

А.Х.Т. sekirata cekupama in хумор

×
×
 • Добави ново...