Премини към съдържанието
 • публикации
  930
 • коментари
  528
 • прегледи
  8119

За този блог

Авторски блог от Анита Христова Трифонова в Изкуство -"На злобата ще се изсмея във очите, на разни там присъди и обиди, защото съм високо в висините и никой мен не може да ме съди! ИСТИНАТА - ГОЛАТА ИСТИНА!"Старият ми блог е недостъпен за мен, в категория Други беше,така озаглавен без мое знание там.Направих този -новият със същите имена. Некоректно се постъпва с мен. 

 

 • 4451
  публикации
 • 1259
  коментари
 • 56467
  прегледи

ТОЗИ ми профил  в този сайт ,в този блог изглеждаше така и сега  е пак така -не мога да влезна в него,  явно подразни доста хора още повече,че прекалила съм с постовете си и по тази причина се принудиха еди кои си да ми изтрият и профила в ютуба,защото повечето ми постове са в клипове.Варварско,нали? Но Господ види.Това все пак е мой труд. 

Направих нов профил със същите имена,данни, но вече е с нула поста засега.Това ми показва ,че наистина съм била кошмар за някои "специални" с този старият ми профил по -горе данните вижте. А и беше категоризиран в категория Други без да знам аз,на всимки ви е ясно вижте,че си е за в категория изкуство и поезия още повече че постовете ми за протестите са изтрити. Колко съм обиждана го знаете, но аз да обиждам нямам право,браво! Затова и ме напълниха с наказания тук.Профилът на друга особа бе пълен с обиди по мен и семейството ми и ще водела дело с това бие по админите , но защо трябваше и моят да се блокира,защо аз съм потърпевшата?

 

Публикации в този блог

СТИГА ЛЪГА БЕ КАЗЪЛБАШО, СТИГА ЛЪГА С КУПЕНИТЕ СИ НАГРАДИ,КАКТО СИ КУПУВАТЕ И ИЗБОРИТЕ С ТИКВАТА! СМЪРДЕЛ ,НЕ ПОСЯГАЙ НА ДЕТЕ!

А.Х.Т : КОЙ си нема деца , а плюе по чуждите сега се опитва да компенсира с хвалби по чуждите тук там-много си долна ,Росо,  типично помашки се връткаш на 360 градуса и немаш срама, дебели очи, направо ДОБИЧЕ! си    ПРОСТА СИ,КОПУК И ИМЕТО ТИ В ПРЕВОД ТОВА ЗНАЧИ .....но и  не спираш да си помпиш постовете,интересно как не разбираш ,че хората не пасат трева и виждат всичко.?   Р.Копукова ": Станах си, приятели, звездобройка на деца от новите космични раси. Шетах, шетах, пък т

ПСИХАРКАТА,ЗЛОБАРКА ПАК КЪЛНЕ И ЛЪЖЕ, ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИ НАКРАЯ.

Ти, копук ,си едно нищожество,безочливо мекотело ,грозотия! Некадърница. Ще се види и твоето място един ден...засега си само в психото. Р.К.:КОЙТО СИ ИГРАЕ С ОГЪНЯ,ДЕТЕТО МУ Е ИЛИ В ГРОБА, ИЛИ В ПСИХОТО! НЕ Е МОЕ РЕШЕНИЕ! ПО БОЖИ ПЪТ СТАВА! И МРЪСНИТЕ ДУШИ ВИЯТ КАТО ЛУДИ!

КОПУЧ,СВЪРШИ ЛИ?

КОПУЧ,СВЪРШИ ЛИ? ХАЙДЕ СЕГА, ДАЛЕЧЕ ОТ МЕН ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ЗАХРАНВАМ ТУРСКАТА ТИ СЕМКА.       МУЗА НЯМА ДА ТИ СТАВАМ,МЪРШО!   БОЖЕ, ТЕЗИ ШАЛВАРЕСТИТЕ ,ДЕТА ГИ НАЙ НЕ ПОНАСЯМ  ДА МИ СЕ ВРАТ ТУК ,ГНУС МЕ Е !ОТВРАТ КОПУК  В РЕЧНИКА    https://www.bgjargon.com/word/meaning/копук   копук глупав човек Еййййй - този е голям копук Аз Ко от Бургас 21 Nov 2010 в 22:25:42 ч. 7 2 КАЗЪЛБАШИ СТЕ ЦЯЛАТА ВИ РОДА,МИСИРК

1/5-ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ РАЗЛЮЛЯНА

1/5-част от България  вече е разлюлена Според разположенията на земетресенията на картата следват натиск ОТВЪН. Понеже се нареждат под формата на ДЪГИ извън земните платформи през планини и полета. Като Едно УХО пресичащо вертикално България и с извивка в Гърция и Румъния, моля вижте картата отдолу!  Все едно следват някакво лъчение/енергия  насочена от небето. Това впечатление не ме напуска гледайки картата.   Имат ли нещо общо с тия балони, светлини и летящи чинии последните дни е въпроса
×
×
 • Добави ново...