Премини към съдържанието

Aliya - Блог

 • публикации
  230
 • коментари
  268
 • прегледи
  238158

Те са демократите на съвременна България.

blog-0449094001357826331.jpgТе са демократите на съвременна България.

Те са тези, от чиито редици се раждат съвременните демократични политици; тези, които формират съвременната демократична власт; тези, които прикриват в океан от изговорени думи на демократични небивалици „демократичните“ законодателни и изпълнителни творения на властта, довели до лансирането и налагането над обществото на куп демократично-фашизирани закони – Закон за унижение на жената и майката чрез узаконяване на сурогатното „майчинство“, Закон за задължителното предучилищно образование чрез институционализиране дори и на 4 годишните деца, Закон за „закрила“ на детето от собствените му родители, Закон за въвеждане на Специализиран съд от възрастни над деца и промяна на Наказателния кодекс с цел включване на Наказателни присъди над деца, Закон за отнемане на имуществото на хората, всички до един подведени под общия знаменател на „виновен до доказване на противното“ в пълен разрез с Конституцията на България, и още, и още...

Те са поддръжниците, идеолозите и пропагандаторите на тези по демократичному нечовешки закони. От една страна правителството подготвя тези закони с тяхната демократично - „експертна“, но задължително политически благоверна помощ, а от друга страна правителството улеснява приемането на тези закони, като си служи с техните граждански организации за манипулиране на гражданското мнение чрез прикриване зад благовидни каузи в защита на засегнатите от законите хора и чрез лицемерни призиви за толерантност и политическа търпимост към ... нетърпимото фашизоиране на обществото ни.

Демократите на България са национална мрежа от неправителствени организации, културно – християнски клубове със собствени издания, икономически и политически „фондации“, които в тясна връзка с официозните медии и телевизии на България имат задачата да формират общественото мнение и да потушават общественото недоволство от налагането на Новите фашистки закони. Общото между всички тези „демократични“ организации и официозните медии е яслата, на която те всички се хранят – донорства от задгранични фондации като „Отворено общество“ на финансовия магнат Джордж Сорос, или „Конрад Аденауер“ със седалище в Германия, чиято дейност бе забранена в редица страни по света, или USAID на Държавния департамент на САЩ и други подобни, с чието обществено присъствие всички някак си свикнахме през последните години.

(http://antipropaganda.comxa.com/Ekspertite.html)

Сериозен източник на финансиране на голяма част от тези демократични НПО и официозни медии е и самото правителство, което свежда до тях финансиране от Европейския съюз с единствената задача да се пропагандират и налагат новите ‚демократични“ ценности на ЕС, изразяващи се в масовото приемане на Новите световни фашистки закони за отнемане на деца от родителите им, за все по-институционализирано и лишено от основни човешки свободи житие – битие на европееца по примера на американския гражданин.

Демократите на България са хора образовани – те са експерти: икономисти, професори, доценти и асистенти в българските университети, педагози, философи с уклон към богословието, журналисти, писатели. Те са хора амбициозни, поставили кариерата и собствената си успешност над всичко и всички. Ето защо те с лека ръка изпълняват политически поръчки, като посягат на всички досегашни светини на българската душевност и ги стъпкват в краката на собствената си арогантност – систематично, упорито, с необходимото медийно покритие.

Те например не се свенят да посегнат на майките на България, нито на техните деца, нито се свенят да посегнат на стожерите на православната вяра на българите - духовните отци на Българската православна църква. В техните демократични медийни изяви и телевизионни предавания, в техните Фейсбук страници и дискусионни форуми, те безсрамно се превръщат в проводник на фашистките идеи на поддръжниците на насилственото отнемане на деца, като обуздават и размиват в безсмислено-високопарни „експертни“ терминологии и най-плахия опит на някой родител да се обади срещу налаганата законодателна фашизация над българския народ. Съвременните демократи са хора обучени как да водят обществени дискусии и как да удавят в нищо неказване всеки опит да се прозре истината от отделния човек.

Наскоро бях пряк свидетел на нечовешкото и грозно отношение към една изстрадала българска майка на членове на Националната мрежа на родителите и на Националната мрежа на децата, както и на самите администриращи Фейсбук страницата на тези организациии. Майката се казва Марийка Томова – Калмир и е преживяла най-големия кошмар, който една майка може някога да преживее – децата й са били неправомерно и в разрез с човешката етика, отнети от Социалните служби на Швеция – 3 прекрасни деца. (http://www.facebook.com/#!/groups/128875100603815/; http://swedishsocterrorism.blog.bg/)

Информация за този кошмарен случай излезе в няколко столични вестника – Телеграф, Стандарт, и др. Оказа се, че в Швеция вече се прилагат тези закони за „закрила“ на детето и Специализиран съд над деца, които и тук в момента се придвижват между първо и второ четене в парламента. Ето защо за много български медии, демократични НПО и прочие външни служби като консулства и посолства, случаят се оказа крайно неудобен и се погрижиха с всички средства да го потулят. Като не се спряха пред нищо – дори и пред купища лични нападки и обвинения срещу самата майка, като например тези на страницата на Националната мрежа народителите във Фейсбук. Аз поздравявам тази смела българска майка Марийка Томова – Калмир за куража й да да отговаря искрено и неподправено на преднамерените и недобронамерени гестаповски въпроси на няколко членове на Националната мрежа на родителите в България, които си позволиха да осъждат и обиждат и нея, и децата й, и снимките на децата й, и съпружеската й връзка с мъжа й, и какво ли не! Самата Марийка обидиха с непристойни думи, а за оправдание си измиха ръцете с обвинения за политическата принадлежност на майката към панславянските идеи!!!

Все пак, те са съвременните демократи! Какво значение има тук съдбата на три български деца, умиращи от психологическия тормоз на специално обучени да разделят майка от деца психолози, когато „демократичните ценности“ на политическите интриганти са засегнати!

А след това същите тези демократи, самите те родители, демократично изтриха постовете си с грозните обиди, както и цялата неудобна за тях информация с безброй конкретни примери за откраднати, изтормозени и дори убити деца в Швеция, Норвегия, Англия, предоставена от Марийка Томова по повод на геноцидната политика на социалните служби в Европа. Подобно „демократично“ отношение бе демонстрирано не само към Марийка Томова-Калмир, но и по отношение на една малолетна ромска майка, чиято снимка обиколи поръчковите медии тези дни с призив за бунт срещу циганите в България. За мое най-голямо учудване членове на НМР открито призоваха от своята страница „Да се сезира прокуратурата, че родителите не са си били на място и момичето да отиде в приемно семейство, заедно с бебето. Простъпката е простъпка, защото има бебе. Ако няма бебе, родителският контрол е осъществен и опасност за живота и здравето няма.“ http://www.facebook.com/groups/197861710316672/permalink/294577937311715/

Откровено и безочливо адмириране на отнемането на деца от родните им майки и настаняването им в приемни „семейства“, се крие зад една организация с благородна кауза, наричаща себе си Национална мрежа на родителите в България.

Колкото и да се опитват съвременните демократи да прикрият законодателната дейност на нашето правителство чрез манипулиране на истината, то Тя, Истината, е повече от очевидна - всяко едно семейство по света е потенциална жертва на всесилни социални чиновници с непремерена власт, които могат да влизат под юргана на всяко семейство, да решават кога и как хората да зачеват децата си, да използват дори и съпружеските недарозумения или трудни житейски моменти, за да отнемат децата на хората и да шантажират и деца и родители. Случаят на Марийка Томова - Калмир не е изолиран случай, а правило на една нова чудовищна европейска законова система, която тези дни и месеци се приема и у нас!

Утре същите тези ерудирани демократи, които не се посвениха да нападат жена в беда с инсинуации и подвеждащи твърдения, могат да бъдат в нейното положение и да се наложи да се оправдават като майки и бащи пред недобронамерени социални работници. Ако новите Закони за детето се приемат и у нас!

 • Харесва ми 1


0 Коментара


Препоръчани коментари

Все още няма коментари.

Гост
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

 • Горещи теми в момента

 • Подобни теми

  • от Pontifex
   Изключително разнородно обединение в противовес на организираната престъпност, която е на власт и беше на власт през последните 4 години. Притеснява ме, до колко ще устоят на центробежните сили. Дано изпълнят обещанията си и не станат като всички останали, минали през властта. 
    
   Засега имат само фейсбук страница: https://www.facebook.com/ReformatorskiBlok
  • от Aliya
   Този, който заплаши съществуващата политическа система, така удобна за световните кукловоди, ще бъде жертван, за да се запази системата на всяка цена. Утре ще дойдат други лица, може би не толкова нагли, по-хитри и по-"благовидни", за да пр...окарат същите тези геноцидни закони срещу хората и децата им, същите тези монополни услуги, същите тези политически боричкания на показ, за да те заблудят, че властта се сменя, а заедно с нея се сменя и политическата система. Защото съществуващата система - добре смазана машина за поробване и отнемане на човешките свободи е важна.
   Какво тук значи някаква си личност!? - грабителската добре смазана система на световната политика е по-важна. Всеки, който служи на политически системи, на институции, на корпорации, трябва да е наясно, че животът и достойнството му нямат никакво значение - той просто ще бъде употребен като смазочна гайка. Да си политик означава, да си просто поредната гайка бездушевна бурмичка в услуга на чудовището Политическа система.

   "Премиерът е на извънредно заседание в Парламента
   Следобед депозирам оставката на правителството след Министерски съвет днес, обяви от парламентарната трибуна министър-председателят Бойко Борисов. Той аргументира решението си с думите, че няма какво повече да направят, за да помогнат на страната и на правителството."
   http://livenews.bg/Izvanredno--Boyko-Borisov-podade-ostavka!-46711
×
×
 • Добави ново...