• публикации
    38
  • коментари
    2
  • прегледи
    452274

Volvo Penta и Garmin обявиха Penta Volvo System Glass Cockpit

blog-0119640001376310992.jpgVolvo Penta и Garmin обявиха Penta Volvo System Glass Cockpit, интегриранa и многофункционална система за управление на яхти. С удобен и лесен за употреба интерфейс, заедно с най-новата база данни и информация за безопасно пътуване, Volvo Penta System Glass Cockpit е отлично решение за управление на оборудваните плавателни съдове.

"Тази система ще осигурява лекота и надеждност при плаването от Garmin и безопасност при управлението от Penta Volvo и представя една напълно интегрирана система за нашите клиенти, крайната цел на която е по-приятната разходка с плавателния съд... каза Дан Бартел, вицепрезидент по продажбите.

Penta Volvo System Glass Cockpit е електронна платформа. Системата включва 8, 12 или 15-инчов мултифункционален дисплей или 15, 17 или 19-инчов монитор, Remote Device Input и SD Card Reader и е универсална за монтаж във всяка една лодка. Разполага с EVC интерфейс и осигурява модерни навигационни функции чрез GPSMAP 8000 Series, която обслужва всички оборудвани със системата двигатели чрез стандартен NMEA 2000 и NMEA 0183 комуникационен интерфейс.

EVC, Autopilot, Interceptors, Powertrim Assist и Dynamic Positioning са вградени в системата и могат да бъдат контролирани и наблюдавани от дисплея.

Penta Volvo System Glass Cockpit е съвместима с повечето от устройствата на Garmin и ще се предлага чрез дистрибуторите на Volvo Peta.

Очаква се това да стане към края на годината.

За повече информация за Penta System Volvo Glass Cockpit, посетете www.volvopenta.com >>>


1 човек харесва това


0 Коментара


Все още няма коментари.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!


Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.


Вход