Премини към съдържанието
  • публикации
    221
  • коментари
    260
  • прегледи
    235661

Какво направи Бокова за България?

blog-0963878001380957642.jpgКакво направи Бокова за България през първия си мандат, че я преизбраха за втори?

"Ирина Бокова бе преизбрана за генерален директор на Организацията на ООН за образование, наука и култура - ЮНЕСКО (unesco.org)", предаде Франс прес, като се позова на говорителка на ЮНЕСКО.

Аз обаче питам:

- С какво Бокова допринесе за разкриване на древните корени на българите и за популяризиране на най-древната човешка цивилизация на благите хора - благарите - българите, преки наследници на Божествената мъдрост на Ной!?

- С какво Бокова допринесе за събуждане на най-древния дух на българския народ, създал най-древната цивилизация на земята - с първото обработено злато, с първите обработени скъпоценни камъни, с първото човешко писмо, с първата на земята човешка култура, за която има изобилие от исторически артефакти, които официозните и подчинени на Бокова исторически музеи и организации отказват да разпространяват и рекламират!?

С какво допринесе Бокова да се популяризира най-старото обработено злато в света от варненския некропол, на 8-9 хиляди години - http://www.ydara.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2187:-xxi-&catid=143:2013-08-13-07-12-24&Itemid=228?

С какво допринесе Бокова да се рекламира най-стария в света обработен нефрит, във формата на свастика (знакът на слънцето), на 7 хиляди години, открит край Кърджали - http://pressadaily.bg/publication/13995-%D0%9D%D0%B5%D1%84%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%B8%D1%88%D0%B5-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F ?

С какво допринесе Бокова да се рекламира най-старото писмо в света, открито върху каменния кивот край Градешница (http://www.ydara.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2171:-xxi-&catid=143:2013-08-13-07-12-24&Itemid=228) и върху така нар. чиния на Ной, открита преди 2 години на дъното на Черно море - http://www.kvantov-prehod.org/page.php?article=530!?

Знаете, че не е популяризирано нито златото във Варна, нито кивота от Градешница, нито чинията на Ной!

Не е популяризиран и град Пловдив - град на 8000 години!

Дори още по-голям срам за България - когато град Пловдив реши да кандидатства за Световна столица на културата, му наложиха условието да представи това лято кинофестивал на гей филмите и хомосексуалността, за да може да се кандидатира успешно!

Подигравка с най-древния град!

Когато един човек е надарен с висока позиция и международни възможности, неговията глас се чува и той би могъл с много да помогне на своите сънародници. Както би могъл и много да навреди - да скрие истината, истинската история, ценните артефакти.

Не са за завиждане хора като Ирина Бокова, или Кристалина Георгиева, или Николай Младенов, които забравиха рода си и кръвта си, за да служат на завоалираните международни интереси и в ущърб на своята родина. Такива хора са за огромно съжаление!2 Коментара


Препоръчани коментари


Това което пишеш ,не е вярно.И тя като българка как да ни рекламира.Тя е на този пост , не само за нас.Ти всичко отричаш и навсякъде виждаш конспирации и врагове на българите.

Сподели този коментар


Линк към коментара

Тя е на този пост и за нас. И нито тя, нито Кристалина Георгиева, нито който и да е друг българин, издигнал се до висините международни, не трябва да забравя корена си и рода си!

А те не само, че забравят, но и се обръщат срещу България и българите!

С какво допринесе Бокова да се популяризира най-старото обработено злато в света от варненския некропол, на 8-9 хиляди години?

С какво допринесе Бокова да се рекламира най-стария обработен нефрит в света на 7 хиляди години, открит край Кърджали? 

С какво допринесе Бокова да се рекламира най-старото писмо в света, открито върху каменния кивот край Градешница и върху така нар. чиния на Ной, открита преди 2 години на дъното на Черно море!?

Сподели този коментар


Линк към коментара

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.