• публикации
    663
  • коментари
    123
  • прегледи
    213794

Любовта

smirena

166 прегледа

Колкото тъжен и сив да е светът,болката може да бъде смекчена от любовта между хората.Обич има в детската усмивка,в добрата дума,във бащината ласка,в майчината милувка.Любовта съществува и винаги ще съществува,докато сме живи,защото тя е навсякъде около нас и няма граници.

Влюбването е състояние ,което не може да се опише.Никой не е могъл,никой няма и да може.Любовта е различна ,индивидуална и неповторима .

Човек се страхува от самотата и отчаянието,но това е нормално- докато е сам.Любовта дава закрила,от която той има нужда през цялото време ,докато я търси.

Обичта помага на хората да надделяват над злобата и завистта, с които,за съжаление се сблъскваме често. Тя е чувство,способно да те завладее и да те промени коренно,както нас ,така и света ,който ни заобикаля. Това е свято и красиво чувство,което може да превърне в добър и най-коравосърдечния човек.

Нищо не може да победи обичта-нито чуждата намеса,нито смъртта.Защото истинското и святото не може да умре.То е силно и безгранично.

Любовта е онази тънка граница,зад която си щастлив или нещастен,според доброто начало у теб.И голямата любов ,за да не бъде само спомен или очакване,бъдете добри,обичайте се,правете добро,бъдете максимално благородни и ще откриете една добра душа,съответстваща на вашата,или усетите едно биещо сърце с ритъма на вашето сърце,ще почувствате един поглед изпълнен с любов,нежност и уважение към вас.

Бъдете добри и щастливи!
0 Коментара


Все още няма коментари.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!


Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.


Вход