Премини към съдържанието
  • публикации
    34
  • коментари
    53
  • прегледи
    7082

НАСА – CGI-измами, Зиро-Джи самолети, басейни и акробатика - Част Втора

НАСА – CGI-измами, Зиро-Джи самолети, басейни и акробатика - Част Втора

ЗА ДА ПРОЧЕТЕШ В GOOGLE+ КЛИКНИ ВЪРХУ ЗАГЛАВИЕТО!

СВАЛИ НА PDF от DROPBOX!

СВАЛИ НА PDF от MEDIAFIRE!

Ето, тук именно, с последната дума на CGI и компютърните технологии за цифров видео-монтаж, благодарение на милиардите бюджетни долари, се заснемат всички излизания в „открития космос” на НАСА.

 

NASA - CGI _ STAMAT - 24.jpg

Примери за CGI-монтаж, с прилагане на зелен екран.

 

NASA - CGI _ STAMAT - 32.jpg

 

NASA - CGI _ STAMAT - 33.jpg

Но, за наше щастие, „специалистите” от НАСА, дали умишлено, както Стенли Кубрик при инсценирането на „прилуняванията” на мисиите Аполо, или по невнимание, винаги оставят следи, за разпознаване на фалшификациите. Най-явните гафове се правят при снимки в „открития космос”, както например при излизането на майор Тим Пийк. На кадрите, по-долу, от тази „космическа разходка”, от пръв поглед става ясно, че тя представлява CGI-монтаж, тъй като се виждат отраженията на студийното осветление в скафандъра на Астро-НЕ-то.

 

NASA - CGI _ STAMAT - 35.jpg

 

NASA - CGI _ STAMAT - 36.jpg

 

Други обичайни гафове са въздушните мехурчета, издигащи се от скафандрите към повърхността на водния басейн.

 

NASA - CGI _ STAMAT - 25.jpg

 

Или пък подаващи се през люковете водолази в леководолазна екипировка.

 

NASA - CGI _ STAMAT - 26.jpg

 

Вече чувам, как читателят негодува: „Но какво означава всичко това? Та нима Международната космическа станция е измама? Ами „Мир” преди това? А Космическите совалки?! Ами повече от 20 000 спътника? Нали от 50 години насам Човек „ОВЛАДЯВА КОСМОСА”!!!”

 

Измамата за „космическите полети”.

 

За голямо наше съжаление, измамата е пълна и всеобхватна! Принципът, залегнал в основата на реактивната и ракетната техника е Третия Закон на Нютон, който гласи: Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие. Това означава, че е абсолютно необходима веществена среда, като въздух, вода или друга такава, за да има от какво да се оттласне реактивният двигател. Тези двигатели извършват постъпателни движения, само защото изхвърляните с голяма скорост от тях газове в определена посока оказват налягане върху частиците от средата, в която се намират (въздух, вода) и тези частици ги изтласкват в противоположната посока. Следователно, във вакуум реактивният двигател (самото име обяснява принципа му на действие) би бил напълно безполезен, тъй като там няма частици, с които да взаимодейства. Следователно, ракетните двигатели, явяващи се частен случай на реактивните двигатели, с разликата, че носят горивния окислител на борда на превозното средство, въпреки че могат да достигат до по-големи височини, където кислородът би бил недостатъчен за конвенционалния реактивен двигател, в никакъв случай не биха могли да работят в отсъствието на веществена среда, т.е. във вакуум! Когато разглеждаме снимки или видео-материали на изстрелвания на , която неминуемо ги отвежда отново на повърхността.

 NASA - CGI _ STAMAT - 27.jpg

NASA - CGI _ STAMAT - 28.jpg

 NASA - CGI _ STAMAT - 29.jpg

NASA - CGI _ STAMAT - 30.jpg

Това са четири кадъра от официалното видео на НАСА на изстрелването на Аполо 11. На първия ред е полетното време, на втория – височината на полета, а на третия – скоростта. Височината на полета и скоростта, според стойностите на екрана, непрекъснато се увеличават, но когато гледаме видеото ясно виждаме, че ракетата описва парабола и след 2 мин. и 20 сек. полетно време започва понижение на скоростта, снижаване и неизбежно приземяване.

 

NASA - CGI _ STAMAT - 31.jpg

 

А какво да кажем за „сателитите”?! Когато гледаме направо смехотворно нескопосаните конструкции на така наречените „сателити”, уж с компютърна техника на борда, които би трябвало да се носят с над 29 000 км/ч всред метеорити, микрометеорити, десетки хиляди останки от себеподобни, ужасяващо висока радиация и невъобразими температури от 2500°C до 15000°C, коментарът като че ли е излишен, но все пак...

Металите (без да споменаваме пластмасите!), използвани в сателитите са алуминий, злато и титан и имат температури на топене съответно 660°C, 1065°C и 1668°C, като и трите са далеч по-ниски от 2500°C, температурата на която биха били изложени в термосферата, където уж се носят. Обикновените компютри започват да забиват и изгарят далеч под 100°C, но температури от хиляди градуси, естествено, не влияят по никакъв начин на компютрите на сателитите, използващи същата елементна база.

В Уикипедия четем: „Температурата (там) зависи от слънчевата активност и може да се повиши до 15 000°C. Въпреки високата температура, човек няма да изпита чувство за топлина, защото частиците са преклалено близо до космическия вакуум и почти нямат контакт с други повърхности и съответно не могат да предават топлина. Нормален термометър би отчел температура 0°C.

Това вече е напълно абсурдна небивалица!!! Кое от двете е вярно: 1) 15 000°C или 2) 0°C??!! И как са измерени тези температури, като не могат да се почувстват, т.е. да се отчетат??!! Авторите на тези съчинения е по-добре да пъхнат ръка във фурна, загрята само до 200°C и да проверят дали температурата има значение. В цитираните нелепици ярко изпъква една от основните цели на образованието и медийната пропаганда, наложени от Илюминатите, да вкара човешкото същество в когнитивен дисонанс - психологически конфликт в резултат на едновременното поддържане на несъвместими знания, вярвания и нагласи, като по този начин умъртви критическото мислене и в крайна сметка пороби изцяло човешкия ум.

А когато изследващият разбере, че системи като LORAN и DECCA далеч преди „сателитите” са вече установени и работят отлично, като използват само наземни технологии. Че днес оптичните кабели свързват интернета през океаните и гигантски кули с клетките на GPS системата триангулират сигналите. Че ТВ „сателитните” чинии приемат сигналите си от ретранслаторните кули, а йоносферното отражение позволява на радиовълните да се разпространяват навсякъде по Плоската Земя, човек осъзнава, че отново е станал жертва на поредната манипулация на Властващия Елит и всички съвременни комуникации всъщност се създават само с НАЗЕМНИ средства.

 

***

 

„Образованието е чудесно нещо, но когато ти се дава, винаги помни, че нищо което си струва да знаеш някога ще бъде изучавано.”

 

Оскар Уаилд

 

***

 

„Само малките тайни се нуждаят от опазване. Големите се пазят в тайна поради недоверчивостта на обществото.”

 

Маршал Маклуън

 

***

 

Много е трудно човешкият ум да разбере и вникне до най-малките подробности в усъвършенстваните с хилядолетия методи за манипулация и измама и в техническата им конкретика. Обаче, ние трябва да сме благодарни, че сме благословени да живеем в това време на постепенно пробуждане, осъзнаване на Истината и откриването на пътя към освобождението ни.

Имах един сън. Сънувах, че се прибирам вкъщи по обичайния си път. По този път, който винаги следвам към вкъщи и неведнъж съм сънувал. Но в съня ми имаше нещо необичайно. Оттук-оттам непрекъснато изникваха разни люде, твърдящи съвсем убедено, че това не е пътят към моя дом! Всячески се опитваха да ме накарат да повярвам, че вървя по грешен път, че сега наистина съм се загубил и че трябва да ги последвам, за да стигна дома си. Тези същества бяха гротескно-изкривени, уродливи, войнствени и застрашителни. Те използваха какви ли не измами, уловки, преструвки и дори заплахи, за да ме отклонят от пътя към дома ми. Но аз дори за миг не се колебаех и без да им обръщам никакво внимание следвах пътя си. Вървях сигурно и неотклонно по пътя към моя ДОМ!

Когато се събудих, веднага и съвсем осезателно разбрах посланието на съня. Всички ние, ЧОВЕЦИТЕ, имаме един ДОМ, към който непрекъснато вървим в продължение на всичките си прераждания и това е домът на нашия Създател. Всички ние, обаче, сме постоянно и преднамерено заблуждавани и нарочно обърквани по пътя си към него, посредством таен хилядолетен заговор.

***

 

„Тези, които могат да те накарат да повярваш в нелепости – могат да те накарат да вършиш и зверства.”

 

Волтер

 

***

 

„Най-опасният човек за всяко правителство, е човекът, който може да обмисля нещата за себе си... Почти неизбежно той достига до заключението, че правителството, под властта на което живее, е безчестно, безумно и непоносимо.”

 

Х. Л. Менкен

 

***

 

Тези, които ни объркват, заблуждават, мамят и лъжат са една малка клика от заговорници, поробващи ни напълно, за да използват нашата енергия за лично облагодетелстване. Те понякога биват наричани Криптокрация (Тайните Властващи – от гръци „κρυπτός - скрит иκράτος” – власт), но са също така известни като Илюминати (да не се бъркат с Баварските Илюминати, основани през 1776 година). Този напълно скрит и непонятен за обикновения човек, властващ от хилядолетия Войнстващ Елит, използва Тайните общества като: Клуб на 13-те, Клуб на 33-те, Клуб на 300-те, БНай ББрит, Масоните, Тамплиерите, Розенкройцерите, Опус Деи, Череп и кости, Мафията и много други, за да спуска надолу по йерархическата стълбица своите заповеди. От своя страна Тайните общества използват полу-тайни организации с ограничен достъп като Кръглата маса и нейните комисии и групи: Тристранната комисия, Билдербергерите, Съветът за външна политика, Римския клуб и други, за да владеят и контролират, чрез ООН и неговите структури, всички правителства по целия Свят. Властта и контролът върху правителствата на всички държави по целия Свят се осъществява посредством механизмите на икономическата зависимост от 13-те Банкерски фамилии, емитиращи всички валути и осъществяващи всички разплащания между държавите чрез BIS (Банката за международни разплащания).

Целта на хилядолетният заговор срещу Човечеството е изцяло демоничен. Етимологията на думата „демон” (dai-mon-) идва през Латинския, Гръцкия и Санскрит от Праиндоевровейския език-основа  и означава „Този, който разделя от Монадата”, а Монадата е Единният, Вечен и Въздесъщ – Творецът-Творение. Това е именно основната крайна цел на Илюминатския заговор - така напълно да обърка, измами и излъже отделния Човек и съвкупно цялото Човечество, че изцяло да ни отдели от нашия Творец, разкъсвайки животворящата взаимовръзка, одухотворяваща душата на всеки от нас. Прекъсвайки връзката си с Творецът, ние се оказваме в обвързано робско положение спрямо този, който я е прекъснал – нашия поробител. Така, душата на всеки от нас бива завинаги духовно обвързана със същности, не само нямащи нищо общо с нашия Създател, но и активно противопоставящи му се, т.е. Демоните – Падналите ангели. Следователно, ставайки роби на съществата отрекли Творецът-Творение, ние също се опълчваме срещу него – нашия Създател.

Това хилядолетно начинание, наричано в кръговете на посветените „Великото дело през вековете” - „The Great Work of Ages” (първото мото от Великия печат на САЩ е „Novus ordo seclorum” – „Новия ред през вековете” или „Новия Световен Ред”), „се увенчава с успех” („Annuit Cœptis” – „Начинанието ни се увенчава с успех” – второто мото от Великият печат на САЩ) едва в последно време, благодарение на съвременните компютризирани средства за комуникация и масов умствен контрол.

Флагманът на демоничния заговор срещу душата ни се нарича Светско Образование. Както съм писал и преди, давайки на децата своя символен език на измамната си, безнравствена и бездуховна „наука и култура”, Масоните-„учени”-материалисти, обслужващи интересите на Илюминатския Елит ги индоктринират в своята Слънцепоклонническа-материалистко-Сатурнистко-Сатанистката религия, откъсват ги от родовите корени и ги правят роби на своите прищевки. Материалистическата наука, обслужваща Светското Образование, е фундаментът, върху който се гради имамната парадигма на Криптокрацията. Съвременната материалистическа наука учи Човешките деца, че те са се появили съвсем случайно, абсолютно без никаква причина, чрез еволюционната верига на невероятната непредсказуема случайност, започваща в първичното море от едно едноклетъчно и преминаваща през амеби, риби, влечуги, „динозаври” (напълно сатанинско измислени същества), маймуни и маймуночовеци, населяващи въртящо се около себе си с много над свръхзвуковата скорост скално кълбо, с океани върху повърхността, наречено „планета”, обикалящо с невъобразима за ума скорост от 107 000 км/ч около Слънцето, което заедно с нас и други т.нар. „планети”, лети с почти милион километра в час около въображаема „Галактика”, носеща се с много милиони километри в час от Големия взрив преди 14 милиарда години, възникнал от АБСОЛЮТНОТО НИЩО, който вместо да разруши това същото НИЩО, като всички други взривове, станал причина за цялата невероятна хармония, красота, светлина, любов и живот около нас и, естествено, това всичкото е станало по погрешка, съвсем случайно, без ТВОРЕЦЪТ-ТВОРЕНИЕ!

В действителност, Съвременната Наука - езикът, на който властващият Илюминатски Елит задължава всички нас, още от детските си години да говорим, е неговата религия и се нарича Материализъм. Задълбочавайки се в тази религия, безпристрастният изследовател с трезв поглед би открил нейните божества. БОЖЕСТВАТА в пантеона на Елита са: Материята, Случайността и Големият Взрив. Абсолютно никаква дейност в съвременните Университети, „научни и изследователски” институти и Академии не може да бъде извършена без участието на тези ТРИ БОЖЕСТВА – Материята, Случайността (Хаосът е неин „частен случай”) и Големият Взрив. Те се използват във всички съвременни „научни” разработки. Без тях не може да „мине” нито една „научна” работа. Това е така, защото тези три божества заменят Творецът-Творение в парадигмата на Илюминатския Елит и служат за причина и обяснение на Вселената. „Научното” обяснение на Вселената е твърде неправдоподобно, измамно и нескопосано съшито с бели конци, но това е без значение за индоктринираните маси, тъй като те досмърт безрезервно ВЯРВАТ В „НАУЧНИТЕ АВТОРИТЕТИ”. По този начин, демоничната религия на Падналите Ангели, наречена „Съвременна Наука”, чрез разтрогването на съкровената ни изконна и извечна връзка с нашия Създател, покварява мисълта, заробва сърцето и погубва душата на Човека.

Въпреки всичко това, могат да минат много десетилетия от живота ни или дори да минат много прераждания, можем многократно да бъдем обърквани, мамени и лъгани от „доброжелателството” на „научните авторитети”, но в края на краищата ние винаги се прибираме у дома, винаги намираме пътя до нашия Създател! Това е така, защото във всеки един от нас има частица от Творецът-Творение – Духът, обитаващ най-съкровената част на нашето Аз, един тих глас, който, ако се вслушаме в него, вечно ни нашепва:

„Ти си вечна, безсмъртна и безценна частица от Творецът-Творение, роден си отново на тази Земя, за да извървиш пътя, който,  с помощта на твоите духовни учители, предварително сам избра, когато беше в трансценденталния свят и си призван да твориш добро и да жадуваш просветление и освобождение...”

 

 

 

Мир  и  Любов !!! 

СТАМАТ

 

 

8-ми Февруари 2016 година

 0 Коментара


Препоръчани коментари

Все още няма коментари.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.