Премини към съдържанието
  • публикации
    35
  • коментари
    53
  • прегледи
    7548

Mens sana in corpore sano – здрав Дух в здраво тяло - СТАМАТ

Mens sana in corpore sano – здрав Дух в здраво тяло

 

 

Mens sana in corpore sano – здрав Дух в здраво тяло

 

image

 

Медицината, наречена Бялата Мафия или Голямата фармация, през последните 100 години има единствената цел да трови нашето тяло. Всички ние, в продължение на повече от половин век, непрекъснато слушаме по „новините”, че вече почти са синтезирани поредните химикали, които ще излекуват Човечеството от рака. Същото се проповядва и за другите най-разпространени смъртоносни заболявания, като сърдечно-съдовите, инсулта и затлъстяването.

Но, от друга страна, ние виждаме с очите си, че смъртността нараства и все повече млади и все по-млади Човеци измират без време от рак и сърдечно-съдови болести. Едновременно с това, ние сме свидетели, че владетелите на Човечеството изхвърлиха от Хипократовата клетва най-съществената Истина:

„Нека храната бъде твое лекарство и лекарството – твоя храна”.

Отгоре на всичкото Бялата Мафия – Голямата Фармация действа точно обратното дори на онова, което остана в клетвата, която е положила:

„Аз ще препоръчвам на болните подходящ режим, според познанията си, и ще ги защитавам от всички вредни неща. Никога и никому няма да препоръчвам употребата на отрови и ще отказвам да давам на когото и да било подобно нещо.”

Бялата Мафия – Голямата Фармация точно противоположно на Хипократовата клетва предписва само неестествени и вредни за Човека отровни химикали, а не плодове и зеленчуци!

Но защо отдаваме най-ценното, което имаме – нашето здраве, в ръцете на някакви непознати злодеи?! Нима лекарите се славят с това, че водят безукорно здравословен живот, без употреба на отрови, и че никога не боледуват. Нима доживяват до дълбоки старини и прехвърлили 100-те са Духовно осъществени и озарени сияйни същности?!

Авторът искрено се надява, че някой, някъде е срещал такъв лекар, практикуващ конвенционална медицина, но той, самият, не познава подобни лекари! Лекарите, които авторът познава са подобни на повечето обикновени Човеци – водят нездравословен начин на живот и са пристрастени към тютюна, алкохола, печеленето на пари и домогването към власт. Статистиката в САЩ показва, че те прекарват живота си в стрес и умират твърде млади. Защо, тогава, ние оставяме тези неуки и невежи страдалци да се разпореждат с живота ни по свое усмотрение?

***

Храната е била лек и изцеление за Човечеството хилядолетия наред. Авторът дълбоко се съмнява, че днес би се намерил лекар, който да съветва болните да не пушат цигари, да не злоупотребяват с алкохол, да ядат само естествена храна, вече наричана „био”, за да я отличаваме от химическите боклуци продавани в Хипермаркетите, както и да следват правилен денонощен режим на труд, почивка, хранене и сън в строго определени часови пояси. Прекалената употреба на месо днес въобще не се дискутира от „здравните” работници. В миналото нашите родители и родителите на техните родители не са злоупотребявали с такива огромни количества месо. Припомняйки си детството, авторът си дава сметка, че неговото семейство, както и роднините му – баби, дядовци, лели, чичовци, братовчеди и така нататък, не са изяждали повече от пет килограма месо годишно всеки от тях. Съвременният „цивилизован” изяжда десетки и стотици килограми месо годишно! Изключително брутална е статистиката за „най-цивилизованата” Държава в Света – САЩ. Там годишно се избиват за консумация 9 МИЛИАРДА животни и птици и 16 МИЛИАРДА водни обитатели!!!

Защо набедените за „здравни” работници, вместо ежечасно да ни тъпчат с антибиотици, чието име означава: „да се попречи на, забави или унищожи живота, не започнат да просвещават себе си и нас за здравословните ползи от воденето на изчистен от отрови и ядене на месо живот?!

Нека се огледаме наоколо и с трезв поглед да преценим здравето на Българския народ. Когато авторът бе ученик, болните деца бяха голяма рядкост, а ако се случеше някое дете да се разболее, то ставаше обект на подигравки и го наричаха „болник”. Днес, всички деца непрекъснато боледуват – след една вирусна инфекция идва втора и трета и естествено лекарите с радост им предписват антибиотици. Високата детска заболеваемост, в действителност, е директен резултат от сриването на имунната система, вследствие ваксинирането на бебетата и малките деца.

Отровите, съдържащи се във ваксините: тимерозал – органична живачна сол с 50% живак – съдържанието му е над 25 000 пъти над допустимата безопасна доза за питейната вода, алуминиеви фосфати и хидроксиди – десетки и стотици пъти над допустимата доза и много други химикали, компроментират естествената имунна стабилност на новороденото, повишавайки десетократно риска от аутизъм, астма и различни неврологични заболявания, като същевременно с това го правят жертва на микроорганизми, които иначе биха били съвсем безвредни за него. Нездравословната генномодифицирана храна, съдържаща неописуем конгломерат от консерванти, подобрители, оцветители и всякакви други отрови, наред със заседналия живот пред облъчващия монитор или таблет, който водят децата и младите в последните две десетилетия ги обрича на болнав и непълноценен живот. По нито една Масонска масмултимедия, никой не смее да заговори, че здравословната веганска диета, спокойствието, разходките, чистият въздух и въздържането от цигари, алкохол, кафе, газирани напитки, ГМО-храни с консерванти, както и избягване излагането на микровълнова радиация – от GSM-и, таблети, Wi-Fi-интернет, скенери, рентгени и компютърна томография, водят до крепко здраве и дълъг, щастлив, изпълнен със задоволство живот!

***

Когато в детството си авторът ходеше на село при дядо и баба и имаше погребение, добре си спомня какво говореха опечалените: „Въй-й, тоз чиляк (или буля) млад(а) пучина на 93!”. Една прабаба на автора от с. Калища почина на 104 (или 106) години – била е родена по време на Освобождението от Турско робство (пардон, какво говоря!, Османското присъствие). Дядовците му починаха на 92 и 96-годишна възраст и техните дядовци също доживяли дълбоки старини и това не са някакви изключения, а тъкмо напротив – в миналото всички живееха дълго. Нека, днес, погледнем некролозите по стълбовете и да сравним възрастта. В миналото не беше известно 30-40-годишни Човеци да умират от инфаркт, инсулт и други коварни болести, но за огромно наше съжаление, сега тези случаи са твърде чести. Факт е главоломното разпространение на рака – преди 60 години на 50 000 души един е диагностициран с раково заболяване, а днес – всеки ВТОРИ мъж и всяка ТРЕТА жена са възможни негови жертви.

Как реагира Бялата мафия на тази адска лавина помитаща Човечеството? Вместо лекарят да съветва болния да изчисти тялото си от отровите и облъчванията, предизвикали малформациите от мутирали клетки, да го постави на макробиотична диета, засилваща имунната му система, да му препоръча спокойствие укрепващо духа, активна почивка с много, много разходки на чист въздух и дихателни упражнения, насищащи организма с кислород, той прави точно обратното! Заключва го в болница, подлагайки го на огромен стрес и залежаване и започва прилагането на ВЕЛИКАТА ТРОЙКА „РЕЖИ, ТРОВИ И ГОРИ”, както казва Тай Болинджър. Операциите следват една подир друга, после се пристъпва към вкарване в организма на всевъзможни отрови, някои от които са бойни отровни вещества, и накрая се стига до облъчване със смъртоносни лъчи!

И защото цялата тази лудост не е достатъчна, банкерските масмултимедии заливат здравите Човеци с приканвания да ходят редовно на прегледи, където ги облъчват с радиация за тяхно добро, а в Парламента се готвят закони за задължителни редовни прегледи и задължително „лекуване” с Великата тройка. Може би си мислите, че процентът излекувани от рак от конвенционалната медицина се повишава с всяка изминала година? За съжаление това НЕ е вярно! За последните 80 години процентът напълно излекувани си остава 3%, без значение какви заблуди пропагандира Бялата мафия по корпоративните масмултимедии.

От друга страна, алтернативните методи за лечение на рака постигат повече от 90% успех при болни, които са ги избрали още от самото начало и са избегнали стреса и осакатяването от операциите, цялостното отравяне на организма от токсичната химиотерапия и изгарянето и допълнителните мутации в здравите тъкани от лъчетерапията. Но дори за болни, минали през Великата тройка и изпратени вкъщи, за да умрат, има над 300 ефикасни алтернативни метода, с които получават 50% шанс за оцеляване, ако ги спазват стриктно. Заболявания като диабета, сърдечно-съдовите и други също са лечими с алтернативни методи и диети, ако се обърнем направо към естествените целебни методи.

***

Древната апокрифна и Езотерична литература учи, че на Душевно и Духовно ниво яденето на месо е напълно непригодно и убийствено за Човешкото същество, тъй като състоянието на стрес, страх, ужас и паника, в което се намира живото същество по време на акта на насилственото отнемане на неговия живот, образува в неговото тяло, чрез ендокринните жлези отрови и специфични хормони, стотици пъти по-потентни от най-силните наркотици, които остават неразградени в трупната тъкан. Най-опасната отрова-наркотик от тях е наречена империл (емперил). Поемайки месо в своето тяло, Човек акумулира тези патогенни вещества, които в крайна сметка го убиват! Скорошни изследвания със съвременни методи напълно доказват съществуването на тези вещества, на които няма да се спираме по-подробно. Също така, чрез Кирлианова фотография и с други способи, се разкрива, че на ниво на фините енергии прана, последиците от консумацията на месна храна са пагубни за Аурата на Човека.

 

От всичко казано дотук, единствено правилният извод е, че нашата анатомия, физиология, биохимия, психология, Душевност и Духовност доказват, че ЧОВЕКЪТ НЕ Е ХИЩНИК И НЕ ТРЯБВА ДА ЯДЕ МЕСО ПОД НИКАКВА ФОРМА!

 

Без по-нататък да навлизаме в подробности, трябва да се замислим защо и как стана така, че от полу-вегетарианска диета допреди няколко десетилетия Българинът премина на непрекъсната – целогодишна, три пъти дневно, месна диета. Трябва да отбележим, че в съвременната Западна „цивилизация”, явяваща се пряк наследник на древните цивилизации от Близкия изток, е вкоренен патологичният стремеж към насилие, страх от бъдещето и смъртна вражда към различните, явяващи се основен инструмент в концепцията и стратегията на свръхбогатия Елит за подчиняване на бедните.

 

И така, психологическото и Духовно основание за поставянето ни на непрекъсната месна диета е както следва:

 

Първо, поемайки в тялото си тяло на друго чувстващо същество, Човек противоестествено се дистанцира и отчуждава от иначе природно присъщите му съчувствие, съпричастие и милосърдие към всички живи същества – наши другари на Земята, които трябва да обичаме и закриляме като по-слаби от нас, а не да изяждаме. Това отчуждение месоядците по-късно пренасят и към различните от тях Човеци.

 

Второ, след като е приел в тялото си тяло на друго чувстващо същество, Човек подсъзнателно започва да се съмнява в извечните Духовни ценности и постепенно натрупва увереност, че един ден и той така безпричинно и безскрупулно ще бъде убит или ще бъде пожертван. Това, естествено, е напълно възможно да стане по време на някой инсцениран от Криптокрацията атентат или в стотиците войни. Това съмнение в изконните Духовни ценности, освен страх от бъдещето, поражда и агресия към всички останали, тъй като евентуалният враг е неизвестен.

 

Трето, изяждайки тялото на друго чувстващо същество, месоядецът, малко по малко, започва да изпада в илюзия, че той се различава от животните до такава степен, че му е позволено безнаказано да ги поглъща. Месоядците са индоктринирани от властващия Елит, че животните са бездушни и безчувствени същества, които те могат да изяждат, когато си пожелаят, само за да задоволят прищевките си и за да утолят настървението, предизвикано от предишното ядене на тяло на чувстващо същество.

 

Авторът би желал да цитира изказването на негова позната, която при забележката, че не трябва да се яде месо, отговори: „Нали животните затова са направени, за да ги ядем, че какво друго да ядем?!“ Такова настървение и незачитане на правото на живот на различните от нас животни, неминуемо води до неприязън, презрение и омраза към всички различни от нас по раса, етнос, вероизповедание и мироглед Човешки същества.

 

Ето, това е целта на поробващия Елит, посредством масовото непрекъснато месоядство да постигне както физиологично сриване на тялото, така и промяна в Душата, посредством унищожаване на съчувствието, съпричастието и милосърдието в началото към животните, след това и към себеподобните. Едновременно с това месоядството насажда непрекъснат подсъзнателен страх от бъдещето, агресия към заобикалящия ни Свят и презрение и омраза към всичко и всеки различаващ се по раса, етнос, вероизповедание и мироглед.

 

За огромна скръб, плана на Войстващата върхушка се осъществява успешно – никога досега Човечеството не е било така разединено и никога досега Човеците не са се мразели толкова силно един друг! И това се дължи единствено и само на месоядството!

 

За разлика от културата на древния Близък изток, религиите и философиите на Далечния изток в древността винаги са изповядвали и проповядвали вегетарианството и веганството, заедно със строгите пости и отречението, възвисяващи Човешкия Дух и са основани на ахимса – принципа на ненасилието. В по-ново време Махатма Ганди възкресява древните традиции, като подчертава в проповедите си пряката връзка между ненасилието и вегетарианството. Махатма Ганди разпространява древния мироглед и морални принцпи залегнали в свещената за Хиндуистите книга Бхагавад Гита, че всички живи същества са въплощения на Творецът и са част от Духовния Свят, като, разбира се, наравно с нас заслужават почит и благоговение: „Не можем да ядем плът, говори той, участвайки в ненужно отнемане на живот, и да казваме, без болката на вътрешния конфликт, че сме Духовни същества, като използваме ненасилие във външния си вид и действия.”

 

***

 

Десетте Божи заповеди или Декалог – Десетословие, се намират на две места в Библията – в Книга Изход и в Книга Второзаконие, и представляват религиозните и морални устои, както на Християнството, така и на Юдеизма. Шестата заповед и в двете книги гласи:

 

Изход 20:13 Не убивай.

 

Второзаконие 5:17 Не убивай.

 

В оригиналните Библейски текстове на Иврит, употребената дума е רָצַח  [ра:цакх], която означава „убивам”, като този глагол се употребява в най-общия случай и не се отнася само за човекоубийство, но покрива всички възможни аспекти на това действие. Следователно, мъдреците написали Библията отговорно свидетелстват, довеждайки до нашето знание Божията възбрана върху това най-демонично престъпление, извършвано от Човека.

 

Велики мъдреци и известни личности от Древността до наши дни са били защитници на правилния мироглед на веганството или вегетарианството. Най-големият съвременен Български мъдрец, Световно признат Духовен водач както по свое време, така  и сега, но скриван, отричан и дори обругаван от Материалистическата върхушка, е Петър Дънов, известен сред своите последователи като Учителя Беинса Дуно. Съвсем естествено, Учителят Дуно проповядва чист живот и нека чуем какво казва:

 

„Ако обърнете погледа си към природата, ще видите, че хранителните елементи, които се съдържат в месото на млекопитаещите, се срещат в зеленчуците и плодовете, даже в по-голямо количество, в по-чисто състояние. Човек трябва да знае как да използва енергията на природата, да я приема от нейния първичен източник, а не от животните. Днес животните възприемат първичната енергия от природата, а хората от тях. Друго щеше да бъде здравословното състояние на човека, ако той по един разумен и съзнателен начин сам би използвал енергията на природата.“

 

***

Когато търсещият Човек достигне онзи етап от поредното си въплощение, в който назрее момента да дири пътища към Трансцендента, той трябва да осъзнае, че единствения начин на Духовен живот е подсилването на физикалното тяло с правилна храна. Несъмнено е, че възлюбилият Творецът-Творение, като Единствения вечен Създател и Поддръжник на всичко живо и неживо, не би могъл в никакъв случай и по никакъв повод да наранява или да убива и яде чувстващи същества, тъй като те носят Дух-Душа. Хилядолетия наред Илюминатският войстващ елит се стреми да лиши Човечеството от съчувствие и съпричастие, не само към своего брата, но и към различните по интелигентност спрямо нас, но носещи Душа също като нас животни. „Маахимсйаат сарва-бхуутаани, тоест „Никога не навреждай на живо същество“, е извечната мъдрост, която Човекът, търсещ подслон и сила в своя Създател, трябва да следва.

Наред със строгото спазване на веганската диета, вървящият по пътя на Истината, трябва да има пред вид, че в съвременната околна среда, отровена както от химически замърсители, така и от зловредни дисхармонични вибрации и лъчения, ще бъде най-целесъобразно да приема силни храни, известни в миналото като Божествени храни, а наскоро добили популярност под названието Супер-храни (Superfoods), наред с естествените природни имуностимулатори. Тъй като темата е твърде обширна, авторът ще сподели единствено няколко от природните имуностимулатори, които лично използва ежедневно.

Пчелен мед, пчелен прашец и прополис. Един килограм чист домашен пчелен мед – добре е да се използва мед от Магарешки бодил, Кориандър, Глог, Манов или Букет, се смесва с двеста грама пчелен прашец и петдесет милилитра прополис. Разбърква се с миксер, докато се получи хомогенна смес. Тъй като се получава голямо количество, миксът може да се раздели на части и да се държи в хладилник, като само една от частите се консумира до изчерпването й. Приема се сутрин по една супена лъжица. Когато към сместа се прибави и пчелно млечице, то тя става най-мощният имуностимулатор. Може да се дава на деца над тригодишна възраст.

Пчелен мед, канела и джинджифил. Триста-триста и петдесет грама пресен корен джинджифил се обелва, измива се добре и се настъргва на средно-едро ренде. Когато коренът е съвсем пресен, той пуска много мляко, което е много полезно. Около 4-5 пръчки крехка многолюспеста Цейлонска канела се смилат на ситно в кафемелачка. Трябва да се има предвид, че твърдата канела във вид на една кора е ГМО, не е полезна и не бива да се употребява. Канелата и джинджифилът се смесват в един килограм чист домашен мед и се разбъркват с миксер до получаването, доколкото е възможно, на хомогенна смес. След двудневно отлежаване в хладилник, за да омекоти лютивия вкус, сместа се консумира сутрин по една супена лъжица.

Третият меден микс е със сусам и може да се направи по два начина. По първият начин се използва седемстотин грама готов пълнозърнест сусамов тахан, който се смесва с един килограм мед и се бърка с миксер до получаването на еднородна смес. Вторият начин е по-трудоемък, тъй като изисква небеленото сусамово семе да се смели на едро в кафемелачка и леко да се запече във фурна на 160°С, след което се смесва с меда. Този микс може да се прави с всички видове тахани – лешников, орехов, конопен, от кашу и така нататък. Препоръчва се по една супена лъжица утринна консумация.

Суровите сушени какаови зърна са много полезни сутрин и успешно заместват кафето, което има неоценимо лечебно действие като клизма, но поради високата си киселинност, то никак не е здравословно като напитка. Дозата на прием е по едно сушено какаово зърно на десет килограма телесно тегло, като не трябва да се притесняваме, но с радост и с чисто Сърце да дъвчем хрупкаво какао по два-три пъти дневно. Какаото е мощен антиоксидант и колкото е по-горчиво, толкоз по-добре – то ще ни донесе само младост и дълъг живот.

На трапезата ни винаги трябва да присъстват ядките, медът, плодовете, зеленчуците и супер-храните. Вековно правило в здравословното хранене е, че плодовете се ядат през деня, тъй като те израстват под въздействието на енергията на Слънцето и носят неговия вибрационен отпечатък, а зеленчуците се консумират вечер, защото се развиват от Лунната енергия и са запечатили в себе си нейния модел. 

Много важно е да разберем, че от съществено значение е не само с какво се храним, но и по колко пъти се храним. Авицена, живял през ХІ-ти век, в книгата си „Канон за лекарската наука“, препоръчва спазването на следния режим: закуска, вечеря и обяд на следващия ден. Следователно, здравословното хранене се състои от не повече от два приема дневно. Това е твърде странно за съвременника, тъй като още от деца сме задължавани насила да се храним по три, четири и дори по пет пъти дневно, като повечето от нас запазват този вреден навик в продължение на целия си живот. Немалка част „цивилизовани“, чрез придобиването на вредни навици да се яде почти непрекъснато до късно вечер, та дори и през нощта, довеждат телата си до такива болестни размери и пропоции, че никога след това не успяват да се освободят от десетките килограми вреден баласт в своя организъм.

Системата на хранене по два пъти дневно е съобразена с физиологията на тялото ни, а именно: храната трябва да се преработи от стомаха, да премине през тънките черва и едва след като премине през дванадесетопръстника храно-смилателната система вече е готова да приеме друга порция храна. Още по-добре би било, стомаха да се остави празен за два-три часа. Обикновено, храната се задържа в стомаха от шест до осем часа, тоест това би трябвало да е най-малкия възможен промеждутък между първато и второто хранене, като се вземе предвид, обаче, времето за почивка на стомаха, то оптималната пауза е около десет часа.

След второто хранене, трябва да се даде дълга почивка, която ще разтовари стомаха, като за период от около петнадесет часа всякакви хранителни вещества напълно ще са напуснали и тънкото черво, като му дадат възможност да възстанови нормалната си функционалност и фауна. Редуването на половин денонощие работа с половин денонощие почивка ще се отрази благотворно, както на стомаха, така и на тънкото черво, което по време на възстановителния период ще натрупа ферменти и ще извърши регенерация на чревните стени. Тази регенерация е много необходима, тъй като при процеса на разграждане на белтъчините киселинността на средата се повишава, което води до изтъняване на стените на стомаха и червата. Следователно, дългите почивки между храненията са повече от задължителни, за да запазим здрава храносмилателната си система.

Когато Човек възнамери да промени начина си на хранене, трябва да е наясно, че за пълното приспособяване към новия начин са необходими около три месеца, през които организмът преустановява старите условни рефлекси и изработва нови.

Чрез изследване на биохимичните показатели в Човешкото тяло е установено, че те проявяват еднофазна денонощна активност, като глюкозата, холестеролът, карбамидът, натрият и калият достигат максимални стойности във вечерните часове – от 18 часа до 24 часа, а минималните им стойности са сутрин от 6 часа до пладне.

Следователно, сутрин след ставане от сън в нашия организъм се наблюдава намаляване, както на жизненоважните вещества за функционирането му, така и на циркулиращите шлаки в кръвообращението. Така че, най-подходящото време за първото хранене е късната утрин до преди пладне. Удачно е да започнем деня с изпиването на литър-литър и половина хладка вода, с което да дадем възможност на тялото да се очисти докрай. После, можем да изпием чаша билков чай и едва след това да закусим с плодове, като ги подсилим с естествени имуностимулатори и супер-храни.

От друга страна, вечер пречистващите органи започват ускорена работа и е твърде неподходящо да натоварим стомашно-чревния тракт, което неизбежно би довело до загуба на енергия, като същевременно би претоварило и функционирането на отделителната система. Така че, не би трябвало да се храним след 19 часа, като е най-добре да оставим промеждутък от поне четири часа преди времето за сън.

***

Вследствие на собствения си опит, авторът гарантира, че когато Човек изчисти физическото си тяло от отровите и не употребява животинска плът под никаква форма, тютюн, алкохол, психоактивни или наркотични вещества, газирани напитки, кафе, бяла захар, бяло брашно, химически обработени „бързи храни“, като същевременно с това поддържа Душевна и вибрационна чистота около себе си, тоест не гледа телевизия и филми с насилие и Холивудизъм, не слуша радио, не чете ПРЕСАТА, не играе на хазарт или на безумни електронни игри, не се прехласва по цял ден по най-новия ай-фоун, но с пълно съзнание обгражда Джива само с доброта, разбирателство и любов и яде само чиста веганска храна, като я подсилва с естествени имуностимулатори, то той никога няма да усети телесно неразположение и силна болка и не ще попадне в смъртния захват на коварни болести!

Но, ако все пак се случи Човек да настине, например, той в никакъв случай не бива да прибягва до алопатичната медицина, която само би отровила допълнително организма му. Българският народ от столетия потребява успешно доказали се билкови и минерални илачи и цярове, описани от честни изследователи, като Учителя Беинса Дуно – Петър Дънов, или Петър Димков, към чието творчество мъдрият би трябвало да се присегне при нужда.

Тук, авторът отново би споделил своя опит. Да речем, че някой е настинал в студено и мокро време и изпитва болки по цялото тяло, главоболие или пък синусите му са възпалени, както и гърлото и го мъчи кашлица. Това, което трябва да се направи е следното: за мускулните болки – загряваща разтривка с ракиен първоток над 82°алк. и обилно изпотяване под дебели завивки, за главоболието – нагрявка на челото с чиста морска сол, завързана в памучен чорап и загрята върху печка до пареща температура, като едновременно с това прави инхалации с Евкалиптово масло: шест-осем капки на литър и половина гореща вода, за гърлото – билкова запарка: в литър и половина вряла вода се запарват по две чаени лъжички от следните изсушени билки: подбел, теснолист живовлек, жълт кантарион, мащерка, маточина, лютива мента и коприва, а ако има повишена телесна температура се добавя и бял равнец, но само тогава!

Нагрявката с морска сол се прилага непрекъснато в продължение на два часа, чаят се пие на всеки час-час и половина по една чаша, а инхалациите се повтарят през три-четири часа, като през първия ден на тези процедури Човек трябва да консумира малко силна храна – плодове, зеленчуци и имуностимулатори, а на втория ден да подсили тялото си. През цялото време, той трябва да почива, като в никакъв случай не бива да гледа телевизия, филми, спорт и така нататък, а да се съсредоточи с бодър Дух в своето изцеляване! Колкото и зле да е настинал и дори да има висока температура този, който е изчистил тялото си и следва гореизложения метод, ще се изцели за ден или два.

Естествено, трябва стриктно да се спазва веганската диета и в никакъв случай да не се приемат алопатични лекарства, тъй като те представляват отровни химикали, които не бива да се смесват с полезните целебни билки, плодовете и зеленчуците, понеже, логично погледнато, те ще ги направят не само безполезни, но и отровни! Онзи, който е тръгнал по пътя на Истината и приема в тялото си само живителни полезни елементи, никога повече не трябва да обръща глава към отровите на съвременната алопатична медицина, тъй като има опасност, поради извънредно изчистения си организъм и променения вибрационен модел на фината телесност, той да получи силно отравяне, дори и от широкоизползвани и умерено-силни алопатични медикаменти!

Вибрационният модел, който изграждат Фините тела на Човека при живот във веганство, е изцяло хармоничен и синхронизиран с Висшите чакри и е точно противоположен на дисхармоничната вибрационна матрица, в която Фините тела съществуват, когато Човек води противоестествен, неморален и хищнически начин на живот, съсредоточен в нисшите три чакри, ядейки мъртвата разлагаща се плът на животни, риби, мекотели и влечуги, като по такъв начин не само утежнява своята карма, чрез убийствата на други чувстващи същества, но и дисхармонизира протичането на енергията прана по надите във Фините тела, поради затварянето на Висшите чакри, вследствие на постоянното извършване на насилнически деяния. В този смисъл, веганството става задължително и неотменимо условие, за да вървим към Истината, като насъщна част от него е отказването от всякакви отрови, включително и от алопатичните медикаменти, увреждащи не само физикалността ни, но чрез дисхармоничната си вибрация замърсяващи също и Фината ни телесност. Следователно, за да е в състояние Човек да напредва на Духовно и Трансцендентално ниво, задължително трябва да избере веганството и да се откаже завинаги от алопатичната медицина!!!

 

МИР И ЛЮБОВ!

 

СТАМАТ0 Коментара


Препоръчани коментари

Все още няма коментари.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.