Премини към съдържанието

Book Reviews

  • публикации
    289
  • коментари
    1576
  • прегледи
    1624791

Слово - Колекция Любов

ganinka

5555 прегледа

01.Огледален образ - Сандра Браун (miror image)

За Ейвъри Даниелс преживяната катастрофа с пътническия самолет за Далас се оказва не само жестока трагедия. Пръстът на Съдбата я посочва, за да й даде златна възможност - да направи шеметна кариера, да се сдобие, съвсем неочаквано и за себе си, с дъщеря, със съпруг - кандидат за сенатор, и с покровителството на могъща тексаска династия. Но пътят от болничното легло до съпружеската спалня е белязан за Ейвъри с горчивина, страх, гняв и зашеметяващи открития за политически интриги и ритуални убииства. За да спаси мъжа, когото обича, Ейвъри ще трябва да изиграе блестящо най-трудната роля: да живее чужд живот - и да рискува своя.

02.Горещ дъх - Сара Харисън (hot breath)

Този роман очарова! Поразява с бликащо остроумие, изящен стил, неизчерпаемо въображения и елегантно поднесена еротика от авторката на горещи бестселъри - Сара Харисън. Писателката Хариет Блеър се влюбва в шикозния и изискан лекар Константин Гикас. Репутацията на двамата изисква да пазят сърдечната си връзка в тайна. Обичайните терзания на майка и съпруга, съпътстващи подобни ситуации, Хариет оставя на щастливата съдба. Не случайно галантният любовник е грък - от страната на безскрупулните езически богове, където естетическият идеал е бил голото човешко тяло. Удар след удар се сипят върху нея: мъжът й Джордж тръгва с друга жена, по-голямата й дъщеря иска да напусне училище и да избяга с домашния им прислужник, любовникът й я мами с нейната издателка... Искате ли да научите какво става по-нататък? Търсете романа "Горещ дъх" - един горещ бестселър!

03.Добре пазени тайни - Сандра Браун (best keep secrets)

Те са свързани от отдавнашни страсти - и нови мечти... Александра Гейдър е проницателна и красива адвокатка, която най-сетне има възможност да получи каквото иска - правосъдие. Преди двадесет и пет години майка й умира при неясни и скандални обстоятелства. Алекс е убедена, че един измежду трима могъщи мъже е виновен за тази гибел - един от тях е убиец. И тримата са чаровни, вълнуващи; и тримата са заподозрени. Когато стъпка по стъпка Алекс навлиза в живота на хората, които смята за свои най-близки, тя ще рискува всичко, за да узнае техните... добре пазени тайни.

04.Нощта на изкушението - Хайнц Конзалик (macht der versuchtung)

Когато Маргит Бернхард се омъжва за богатия хамбургски индустриалец Клаус Бланкерс, благоразумно премълчава обстоятелството, че в една прекрасна лятна нощ на брега на морето, в миг на слабост, изгубва девствеността си в обятията на привлекателния, но порочен и аморален Фред Помер. Съпругът й я обожава и постепенно кошмарният спомен за тази "нощ на изкушението" избледнява в съзнанието й. Докато внезапно безскрупулният красавец отново се появява в живота й и започва да я изнудва, докарвайки я до ръба на отчаянието...

05.Един грях в повече - Хайнц Конзалик (eine Sünde zuviel)

Вълнуващ, дълбоко драматичен разказ за преображенията на любовта у красивата Луизе, изгубила зрението си при злополука. Завръщането на светлината в очите й разкрива потресаваща истина за нейния съпруг. Знае ли някой колко може да бъде силна жената, когато любовта й се превръща в омраза? И колко щастлива, когато в сърцето й се разгори чистият пламък на истинската любов - стихията, която създава светове и покорява небеса!

06.Прелъстяване - Аманда Куик (seduction)

Този роман просто не може да бъде подминат! Неподражаемо духовит и екстравагантен, искрящ от вълнуваща еротика и дълбоки, възвишени чувства, размесени с щедра доза загадъчност, аристократизъм и великолепие, той доставя невероятно удоволствие и докосва най-нежните струни в душата на човек. Това е история за невероятната и ексцентрична аристократка Софи Доринг, заела се да отмъсти за поруганата чест на прелъстената си и изоставена сестра. Несъзнателно тя успява да научи един силен и достоен мъж да обича истински отново.

07.Пленница на светлината - Дайан Чембърлейн (keeper of the light)

Завладяваща психологическа драма за съдбата на трима души, обсебени фатално от магията на очарователната красавица Ани О'Нийл. Смъртта й разбива много мечти, но става причина да разцъфти една греховна любов...

08.Опасна, нежна и загадъчна - Кристина Хамлет (charade)

Историята на красива млада жена и богат, благороден мъж, изминали дългият път от мразовития полюс на неприязънта до огнения екватор на любовната страст.

09.Дъщерята на сенатора - Мари Ферарела (choices)

Лукс и великолепие, власт и пари - това е светът на Шана, чаровната и нежна сенаторска дъщеря. Израсла в сянката на блестящата си майка и почти харизматичния си баща, диво и сляпо влюбена в безпринципния кариерист Джордан Калхуун... Ще направи ли Шана своя верен избор - избор в живота, избор в любовта?

10.Докосната от съдбата - Памела Симпсън (fortne's child)

От Сан Франциско и Хаваите до екзотичния Хонг Конг и Китай една дръзка красавица се бори да докаже, че е наследница на могъща корабна империя и да отмъсти за озлочестената си младост. Спираш дъха динамичен разказ за удивителната съдба на една жена, допуснала в сърцето си изпепеляващата любов към суровия мъж, който би загубил всичко, ако тя се окаже истинската Кристина Форчън.

11.Огледалце, огледалце - Памела Симпсън (mirror, mirror)

Има най-различни начини да се изгори в любовта - както ярко и бързо, така и на бавен огън. Първото е мигновено изпепеляване, което свършва едва ли не преди да е започнало. Другото е пожар на кръвта, чийто пламък тлее във всяка нервна клетка и лумва в малки клади под повърхността на кожата. Александра Уайт е орисана на такава трудна и всепоглъщаща любов.

12.Опалови огньове - Линда Трент (opal fires)

Има ли жена, която да не мечтае да бъде красива, богата и обичана? Клеър не може да се оплаче от външността си, но след смъртта на своя съпруг-комарджия изпада в огромни парични затруднения. Със зъби и нокти се бори тя за къщата и земята си, докато не се намесва провидението чрез очарователния, енергичен и предприемчив геолог Райън. И не бликналият с опалов отблясък нефтен фонтан в имението й донася истинското богатство, а изстраданата, дълго търсена и щастливо намерена любов.

13.Партньори във времето - Памела Симпсън (partners in time)

Любовта винаги е едно пътуване във времето. За да обичаме, ние отиваме отвъд границите на пола, на себичността, на егото, а защо не - и отвъд границите на времето? Федералният шериф Сам Хакет започва в края на миналия век едно драматично преследване на опасен убиец, без да подозира, че му предстои най-дългото и необикновено пътуване в неговия живот - пътуване през времето, пространството и лабиринтите на вечното тайнство, наречено любов.

14.Изгрев над Монтана - Маргарет Керъл (montana sunrise)

Зашеметяващ е контрастът между задъхания пулс на блякскавия Уолстрийт и равното, почти патриархално ежедневие в малкото семейно ранчо сред прерията на Монтана, където темпераментната Елен намира убежище след голям борсов скандал. Очакват я тежки мигове на изпитания, докато лумналата в нея страст към суровия мъжествен и загадъчен каубой Джейк отваря сърцето й за един нов, дивно красив свят на прости житейски ценности, изпълнен с топла радост и пламенна любов.

15.Невинни жестове - Шарлийн Купър Коен (innocent gestures)

Любовта е очарование. Любовта е всеотдайност. Любовта е смелост. Любовта е страст. Любовта е драма. Любовта е триумф! Един удивителен коктейл от взривни чувства, чиято сила надхвърля пределите на човешкото въображение…

16.Парещи следи - Джил Баркин (hot streak)

Когато мъжът и жената сплетат пръсти като мост между мъчително-сладките спомени от миналото и крехката надежда за бъдещето, вселената притихва и се превръща в ням свидетел на едно свещенно тайнство на възкресението, на топлината, щастието и любовта, чудото, заради което си заслужава да се живее, въпреки всички превратности на съдбата. Защото светът е изграден от обич...

17.Едно лято - Карън Робардс (one summer)

Едно лято е само кратък миг от вечния ход на времето. Но то става съдбовен вододел в живота на очарователната учителка по литература Рейчъл Грант. През него й е съдено да изпита тръпката на ужаса от срещата със смъртта и да се потопи в невероятното щастие да обича и да бъде обичана.

18.Съдбовно завръщане - Джейн Ан Кренц (family man)

Нищо не може да примами в семейната компания младия, но изключително ловък бизнесмен Люк Джилкрайст, жестоко обиден от някогошното несправедливо отношение на роднините му към неговия баща: нито парите, нито властта, нито предизвикателството на сложната операция по спасяването на компанията, нито дори гласът на кръвта... Нищо, освен лъчезарната Кати Уейд, амбицирана да събуди чувството му за дълг и чест. Но вместо това тя разбужда тлеещата жарава на една романтична чувственост, чийто ярък пламък го прави цялостен и завършен в примките на вечната победителка - любовта.

19.Целувката - Кристин Мичълс (danger's kiss)

Кимбърли Танас е обичала истински двама мъже - баща си и своя съпруг. Тяхната трагична смърт я покрусява дълбоко и кошмарите я преследват навсякъде. В най-тежкия миг от живота си среща Вон Гарет - мъжът, когото, вслушвайки се в здравия разум. би трябвало да ненавижда. но сърцето й е на коренно противоположно мнение.

20.Вярвай ми - Джейн Ан Кренц (trust me)

От незабележимо момиче в гимназията, Филомена Кромуел се е превърнала във великолепна самоуверена млада жена, постигнала успехи и известност. Когато се връща в родния си град, всички са уверени, че е дошла, за да отмъсти на неверния си годеник Брейди Пакстън, изоставил я преди девет години... А Трент Равиндър е готов да й прости лудориите, стига тя да не се увлече отново по старата си любов и да признае, че той е единственият мъж за нея...

21.Сладко щастие - Джейн Ан Кренц (sweet fortune)

Джеси Бенедикт уверено и дръзко прави своя пореден опит за професионална реализация. Бизнес или криминално разследване, любов или само плътска наслада, отговорност или морален дълг - за нея нещата винаги изглеждат вълнуващи.А може би това е пътят й към едно сладко щастие...

22.Дар от злато - Ажейн Ан Кренц (gift of gold)

В дома на очарователната и своенравна самотница Верити Еймс ненадейно пристига странен и неканен гост. Скоро чрез него тя открива насладата от физическото единение, но дали този, който обладава тялото на една жена, превзема и крепостта на нейната душа…

23.Дар от огън - Джейн Ан Кренц (gift of fire)

Огнената красавица Верити Еймс е бродила много по света със своя баща - вечен скитник и бохем. Той я е научил да се справя сама в живота, но не й е обяснил как трябва да се държи в присъствието на атрактивен мъж като Джонас Куоръл, чиято близост разклаща устоите на всичките й принципи и навици. Между двамата текат флуидите на мощно неустоимо привличане. Но дали това е любов?

24.Кристален пламък - Джейн Ан Кренц (crystal flame)

Калена, последната жива представителка на един горд и древен род, е на път да изпълни своята свещена житейска мисия. Само един мъж може да я спре, само в неговите огнени прегръдки тя може да бъде покорена, само неговата нежност може да стопи леденото й сърце... В един свят с друго измерение, свят на стълкновение на мощните неземни сили на мрака и светлината, единствено кристалният пламък на любовта спасява героите, съединявайки сърцата им в нерушима връзка.

25.Звезден огън - Джейн Ан Кренц (sweet starfire)

Пилотът на междупланетни кораби Тийг Северанс е мъж с първична сила и огнен темперамент. По стечение на острия им първоначален нравствен сблъсък, между тях лумва едно горчиво-сладко чувство, което може би е любов…

26.Семейна благословия - Лавърл Спенсър (family blessings)

Лий Рестън има щастлив брак и прекрасни деца. Но когато съпругът й умира, тя е потресена и нейната женственост е потисната някъде много дълбоко в душата й. Отдава се изцяло на работата си и на своето семейство. Съдбата й нанася нов, още по-жесток удар - загива синът й. В най-трудния момент до нея се оказва Кристофър Лалик. Може би със своята любов той ще й помогне да преодолее нечовешката си скръб и ще й върне радостта от живота...

27.Любовник в сянка - Лори Ханделанд (shadow lover)

Освен да стане кинозвезда, голямата цел в живота на амбициозната Рейчел е да отмъсти за смъртта на брат си. Предполагайки, че Майкъл е убиецът му, тя се стреми привидно да се сближи с него и с коварство да провали кариерата му. Но вместо привидно сближаване между тях лумва неудържимо физическо привличане. А когато Рейчел осъзнава, че е влюбена, дилемата й става почти неразрешима.

28.Сам в тълпата - Джорджия Боковън (alone in a crowd)

Катастрофа в миг превръща шеметната кариера на популярния кънтрипевец Коул Уебстър в мъчителен спомен, а него самия - в тъжен самотник. Но съдбата среща Коул с неотразимата чаровница Холи. Стъпка по стъпка те заедно вървят по пътеката на приятелството и заедно преодоляват надежди и разочарования. За да открият внезапно растърсващата сила на споделената, на всепоглъщащата страстна и нежна любов.

29.Диви цветя - Джорджия Боковън (a gift of wild flowers)

На чаровната фотографка Кели Стюард е възложно да направи серия репортажни снимки на топбанкера Брайън Робъртсън и тя лекомислено предприема поход с него по стръмните склонове на плaнините Сиера Невада. В лоното на този земен рай чувствените ласки на мъжествения Брайън разбиват защитната стена, която Кели сама си е издигнала, и тя не устоява на изкушението да вкуси един прекрасен и много съблазнителен плод.

30.Любовни песни - Джорджия Боковън (love songs)

Очарователната блондинка Джоузефин Уилямс има много приятели в малкото провинциално градче Боулдър. Хората я обичат заради лъчезарната й усмивка и готовността й всекиму да помогне. Нейната работа запълва дните й, но нощите й са самотни. Едо рисковано начинание я сблъсква с неотразимия Брад Тайлър и срещата й с него възпламенява в сърцето й такива бурни чувства, които може би коренно ще променят живота й.

31.Любовна песен за утре - Джорджия Боковън (tomorrow's love song)

След бедно и сиротно детство Ейми Фейнстън си е изградила блестяща кариера, има много пари, красиви рокли и разкошна къща. Едно закъсняло писмо я кара да промени самоличността си и да предприеме разследване на смъртта на своя баща. По ирония на съдбата, след срещата й с Марк Стърлинг, жаждата й за мъст се трансформира в нещо, което много прилига на голяма любов...

32.Уговорен брак - Джули Гарат (the marriage solution)

Едно неочаквано писмо става причина Ейми Уелдън спешно да напусне Бостън и да замине за Англия. Когато красивата и темпераментна млада американка пристига в старинното достолепно имение на чичо си, то се разбужда от вековния си сън. Превръща се в средище на силни страсти, които варират от мразовития полюс на омразата до огнения вулкан на чувствителната любов.

33.Самотни нощи - Кей Грегъри (marry me stranger)

В студената и мрачна нощ твърдото легло в мизерна стаичка над хотелския бар става убежище на две самотни души и на две отчаяно жадуващи се тела. Това легло би могло да се превърне също в отправна точка на разнопосочните пътища на пилота Брандън Райдър и на красавицата Изабела Санчес, но провидението се намесва и невъзвратимо преплита техните съдби.

34.Златният шанс - Джейн Ан Кренц (golden chance)

Потънала в обърканите си емоции, Филаделфия Фокс прави избора на своя живот. Такава шеметна любов досега не я е спохождала и ако иска да я задъжи, ще тябва да повярва не само на своенравния чаровник Ник, но и на неговото невъзможно семейство, защото може би никога вече няма да има този златен шанс.

35.Жената на Джонатан - Дий Холмс (Jonathan's wife)

Сара Бренън има щастлив брак с Джонатан и съпружеския дълг стои най-високо в личната й скала на нравственните добродетели. Една трагична злополука приковава завинаги мъжа й в инвалидната количка. В този труден момент на помощ й се притичва Лий Стрийт. Но освен че е безкористен и незаменим приятел, Лий е и много секси. Близостта му кара да затрептят тревожно-сладостно някакви непознати струни в нея.

36.Близък непознат - Емили Ричардс (once more with feeling)

Сърцето живее по свои собствени закони и трябва много да внимаваме какво си пожелаваме, защото и най-невероятните мечти понякога се сбъдват. Чак тогава разбираме, че нещата, от които истински се нуждаем са пред нас, около нас, а ние сме били прекалено нерешителни за да се пресегнем и да ги вземем...

Една катастрофа дава на Елизабет нов шанс да възстанови нишките любов и романтика, които я свързват с Оуен.

37.Перфектни партньори - Джейн Ан Кренц (perfect partners)

Заради невинното си младежко увлечение по дъщерята на своя тираничен работодател Коупланд, Джоел Блекстоун е бит, унизен жестоко и изгонен от родния си град. Той методично подготвя своя план за мъст и когато е почти на крачка от неговата реализация, на пътя му се изпречва чаровницата Летисия Торнкуист. Сблъсyкът с нея го кара да преоцени целия си досегашен живот и да направи труден избор - любов или отмъщение.

38.Абсолютно сигурен - Джейн Ан Кренц (absolutely, positively)

Абсолютната сигурност е илюзия — това е девизът на Хари Тревилиън. Дразнят го твърденията, че притежава наследствени паранормални способности. Затова, когато потъва в смарагдовия блясък на две очи, обещаващи му небеса, той се пита дали е разумно да се обвързва с проницателна жена като Моли. Покушението срещу живота й го принуждава да премине моста и да признае дарбата си — защото на другия бряг го очаква абсолютната сигурност в бъдеще, изпълнено с любов.

39.Неясни обещания - Вики Мур (shadowed promises)

Старинният замък на фамилията Блекуел е забулен от злокобни тайни. Красивата Ларк Делъвън, притежаваща рядката природна дарба да разчита чужди мисли и да дешифрира посланията на миналото, е поканена да ги разгадае. Тя дори не подозира в какъв шеметен водовъртеж от страсти и интриги ще се забърка и че животът й ще виси на косъм. Но мъжът с хипнотичните бадемови очи, когото ще срещне там, си струва всички рискове и страдания.

40.Като спомен - Ян МакДаниел (keepsakes)

Чаровната блондинка Ярдли Китридж и талантливия скулптор Саймън Блай вървят един към друг от двата противоположни полюса на обществото. Саймън идва от света на бедността, унижението и озлоблението, а Ярдли е израсла в доволство и разкош. Пътищата, които изминават, са дълги и трудни, но тяхното "златно сечение" е една голяма и разтърстваща любов. Дали тя ще се окаже дoстатъчна, за да продължат заедно напред?

41.Сладко отмъщение - Джил Шелдън (revenge is sweet)

Зеленооката Клоуи Уокър е собственичка на закусвалня в тихото провинциално градче Хедър Глен. Работата й доставя много радост и удовлетворение, а доброто й сърце я прави любимка на съгражданите й. Изведнъж в спокойния й и подреден свят нахлува мрачният красавец Томас Макгуайър. Той е високомерен и непристъпен, носи със себе си мъст и разруха, но непробиваемата му броня се оказва крехка за вездесъщите стрели на Амур.

42.Забранена любов - Стела Уайтло (sweet seduction)

Юга на САЩ, средата на XIX век... Още с раждането си, южнячката Джулия Колтън е слушала, че заселническото ирландско семейство Мърфи са врагове - те са заграбили наследствените земи на Колтънови... Но когато Райън Мърфи я спасява от безчестие и смърт, тя забравя наследствената омраза. Защото в сините му очи Джулия вижда нежност, каквато не познава... След лунната нощ, в която той се изкачва на прозореца й, за да си открадне една целувка, Райън и Джулия разбират, че не могат един без друг... Защото любовта е по-силна от куршумите и по-властна от всички забрани!

43.Гласът на сърцето - Маргарет Парджетър (misconception)

След двадесет години, прекарани във военновъздушните сили, пилотът Рич Киган се завръща в родния си град. Скоро научава, че е наследил къща, и заминава, за да прибере някои семейни вещи, но... внезапно към него се насочва дулото на револвер! Заплашва го непозната очарователна жена. Независимата, смела Моди не подозира, че необичайната среща с наследника на къщата, в която живее, е съдбоносна и за двама им...

44.Дългият път към щастието - Софи Уестън (deception)

Съдбата предопределя срещата на вдовицата Ашли Лоурънс и инвеститора Джейк Деър.Тя, отдадена на чувството си за вина след смъртта на мъжа си, прехвърлила цялата си любов към животните и защитата им. Той, готов на всяка цена да построи търговски център върху нейната земя. Намират ли съгласие богатата наследница и безскрупулния бизнесмен? Ще тръгнат ли двамата по дългия път към щастието?

45.Съкровена тайна - Максин Бари (dear enemy)

В суперциливизованата Англия все още има едно място, където цари пасторална атмосфера. Това е имението на романтичната Кайра Уесткомб, което тя е превърнала в природен резерват. Скъпата му поддръжка я принуждава да сключи брак с възрастния самотен милионер Лукас Харууд. В момента, в който тръгва съм олтара, в църквата влиза завърналият се от Колумбия син на Лукас - Фейн. Неговият магнетичен поглед й подсказва, че животът й коренно ще се промени.

46.Лятото на огъня - Джил Шелдън (summer of fire)

След дълго отсъствие Ани Левърти се завръща в родното си градче. Годините не са заличили в съзнанието й ужаса от смъртта на нейните близки. Кошмарът на миналото я преследва навсякъде, а мистериозния пожар в дома й я довежда до отчаяние. В най-критичния момент на помощ й се притичва приятелят й от детството Ноа Тейлър. И някак неусетно през това горещо лято в сърцата им лумва копнежът по близостта и споделената любов.

47.Втори шанс - Емили Ричардс (twice upon a time )

Мери Кейт от Центъра за превъзпитаване на малолетни престъпници е нападната и пребита. След лечението се превръща в енергична и трезвомислеща жена, но без памет и без минало. Единствената нишка с предишния й живот е детето, което расте в нея. Какъв път ще избере "новата" Мери Кейт - кариера в телевизията, семеен живот или послушница? Склонна ли е понякога съдбата да предложи втори шанс на тези, които са сбъркали?

48.Страсти на корта - Катрин Белами (game, set and match)

Какво трябва да дадеш от себе си, за да достигнеш до централния корт на Уимбълдън? Каква е цената на годините, изпълнени с упорит труд, физически лишения и психически натоварвания? Годините в постоянно пътуване от турнир на турнир, с откраднати мигове нежност. Години, за да дочакаш звездия час, в който да притиснеш златния трофей. Да се оттеглиш, когато си на върха, за да отплуваш по вълните на щастието.

49.Звезди над океана - Грегъри Кей (his father's wife)

Ферда, дъщерята на икономката, още от малка обожава своя млад господар Йейн Требаниън. Обстоятелствата ги разделят за дълго време. Когато отнова се срещат, детското увлечение на Федра е прераснало в голяма любов, а отзивчивият младеж Йейн е станал суров и студен като гранитна скала. Дали непристъпната му фасада е достатъчно надеждна преграда пред вездесъщите стрели на Амур?

50.Нежно изкушение - Катрин Белами (mixed doubles)

Алекса Кейн двадесетгодишната разглезена дъщеря на лондонски банкер, разполага с прекалено много пари, които не е спечелила сама. Затова, когато става прицел за насмеиките на бившата тенисзвезда и настоящ холивудски плейбой Ейс Дилейни, страшно се вбесява и замисля жестоко отмъщение. Но самонадеяната красавица изобщо не подозира в какви главозамайващи лабиринти на страстта ще я отведе нейната гордост...



26 Коментара


Препоръчани коментари




Ето и поредната поредица на Слово. Успях да ги издиря до 49 и се учудих, че са толкова много. Някой знае ли колко са въобще? :question:

Сподели този коментар


Линк към коментара

мисля че 50 е последния а именно Белами, Катрин Нежно привличане Колекция "Любов" 50 Алекса Кейн двадесетгодишната разглезена дъщеря на лондонски банкер, разполага с прекалено много пари, които не е спечелила сама. Затова, когато става прицел за насмеиките на бившата тенисзвезда и настоящ холивудски плейбой Ейс Дилейни, страшно се вбесява и замисля жестоко отмъщение. Но самонадеяната красавица изобщо не подозира в какви главозамайващи лабиринти на страстта ще я отведе нейната гордост...

Сподели този коментар


Линк към коментара

Харисън, Сара Горещ дъх Hot breath Слово 1993 Колекция "Любов" 2 Този роман очарова! Поразява с бликащо остроумие, изящен стил, неизчерпаемо въображения и елегантно поднесена еротика от авторката на горещи бестселъри — Сара Харисън.Писателката Хариет Блеър се Влюбва в шикозния и изискан лекар Константин Гикас. Репутацията на двамата изисква да пазят сърдечната си връзка в тайна. Обичайните терзания на майка и съпруга, съпътстващи подобни ситуации, Хариет оставя на щастливата съдба. Не случайно галантният любовник е грък — от страната на безскрупулните езически богове, където естетическият идеал е бил голото човешко тяло. Удар след удар се сипят върху нея: мъжът й Джордж тръгва с друга жена, по-голямата й дъщеря иска да напусне училище и да избяга с домашния им прислужник, любовникът й я мами с нейната издателка... Искате ли да научите какво става по-нататък? Търсете романа "Горещ дъх" — един горещ бестселър!

Сподели този коментар


Линк към коментара

Конзалик, Хайнц Нощта на изкушението Macht der Versuchtung Слово 1994 Колекция "Любов" 4 Когато Маргит Бернхард се омъжва за богатия хамбургски индустриалец Клаус Ьланкерс, благоразумно премълчава обстоятелството, че в една прекрасна лятна нощ па брега на морето, в миг на слабост, изгубва девствеността си в обятията на привлекателния, но порочен и аморален фред Помер. Съпругът й я обожава и постепенно кошмарният спомен за тази "нощ на изкушението" избледнява в съзнанието й. Докато внезапно безскрупулният красавец отново се появява в живота и и започва да я изнудва, докарвайки я до ръба на отчаянието...


Сподели този коментар


Линк към коментара

Коен, Шарлийн Купър Невинни жестове Колекция "Любов" 15 Любовта е очарование. Любовта е всеотдайност. Любовта е смелост. Любовта е страст. Любовта е драма. Любовта е триумф! Един удивителен коктейл от взривни чувства, чиято сила надхвърля пределите на човешкото въображение…

Баркин, Джил Парещи следи Колекция "Любов" 16 Когато мъжът и жената сплетат пръсти като мост между мъчително - сладките спомени от миналото и крехката надежда за бъдещето, вселената притихва и се превръща в ням свидетел на едно свещенно тайнство на възкресението, на топлината, щастието и любовта, чудото, заради което си заслужава да се живее, въпреки всички превратности на съдбата. Защото светът е изграден от обич

Сподели този коментар


Линк към коментара

Боковън, Джорджия Сам в тълпата Колекция "Любов" 28 Катастрофа в миг превръща шеметната кариера на популярния кънтрипевец Коул Уебстър в мъчителен спомен, а него самия - в тъжен самотник. Но съдбата среща Коул с неотразимата чаровница Холи- Стъпка по стъпка те заедно вървят по пътеката на приятелството и заедно преодоляват надежди и разочарования. За да открият внезапно растърсващата сила на споделената, на всепоглъщащата страстна и нежна любов.

Боковън, Джорджия Диви цветя Колекция "Любов" 29 На чаровната фотографка Кели Стюард е възложно да направи серия репортажни снимки на топбанкера Брайън Робъртсън и тя лекомислено предприема поход с него по стръмните склонове на плънините Сиера Невада. В лоното на този земен рай чувствените ласки на мъжествения Брайън разбиват защитната стена, която Кели сама си е издигнала, и тя не устоява на изкушението да вкуси един прекрасен и много съблазнителен плод.

Сподели този коментар


Линк към коментара

МакДаниел, Ян Като спомен Колекция "Любов" 40 Чаровната блондинка Ярдли Китридж и талантливия скулптор Саймън Блай вървят един към друг от двата противоположни полюса на обществото. Саймън идва от света на бедността, унижението и озлоблението, а Ярдли е израсла в доволство и разкош. Пътищата, които изминават, са дълги и трудни, но тяхното "златно сечение" е една голяма и разтърстваща любов. Дали тя ще се окаже дастатъчна, за да продължат заедно напред?

Сподели този коментар


Линк към коментара

Уайтло, Стела Забранена любов Колекция "Любов" 42 Юга на САЩ, средата на XIX век... Още с раждането си, южнячката Джулия Колтън е слушала, че заселническото ирландско семейство Мърфи са врагове - те са заграбили наследствените земи на Колтънови... Но кагато Райън Мърфи я спасява от безчестие и смърт, тя забравя наследствената омраза. Защото в сините му очи Джулия вижда нежност, каквато не познава... След лунната нощ, в която той се изкачва на прозореца й, за да сиоткрадне една целувка, Райън и Джулия разбират, че не могат един без друг... Защото любовта е по-силна от куршумите и по-властна от всички забрани!

Паржетър, Маргарет Гласът на сърцето Колекция "Любов" 43 След двадесет години, прекарани във военновъздушните сили, пилотът Рич Киган се завръща в родния си град, Скоро научава, че е наследил къща, и заминава, за да прибере някои се-, мейни вещи, но... внезапно към него се насочва дулото на револвер! v Заплашва го непозната очарбва-телна жена. Независимата, смела Моди не подозира, че необичайната среща с ^наследника на къщата, в която живее, е съдбоносна и за двама им... ^' *

Сподели този коментар


Линк към коментара

Бари, Максин Съкровенна тайна Колекция "Любов" 45 В суперциливизованата Англия все още има едно място, където цари пасторална атмосфера. Това е имението на романтичната Кайра Уесткомб, което тя у превърнала в природен резерват. Скъпата му поддръжка я принуждава да сключи брак с възрастния самотен милионер Лукас Харууд. В момента, в който тръгва съм олтара, в църквата влиза завърналият се от Колумбия син на Лукас - Фейн. Неговият магнетичен поглед й подсказва, че животът й коренно ще се промени.

Сподели този коментар


Линк към коментара

Белами, Катрин Страсти на корта Колекция "Любов" 48 Какво трябва да дадеш от себе си, за да достигнеш до централния корт на Уимбълдън? Каква е цената на годините, изпълнени с упорит труд, физически лишения и психически натоварвания? Годините в постоянно пътуване от турнир на турнир, с откраднати мигове нежност. Години, за да дочакаш звездия час, в който да притиснеш златния трофей. Да се оттеглиш, когато си на върха, за да отплуваш по вълните на щастието.

Грегъри, Кей Звезди над океана Колекция "Любов" 49 Ферда, дъщерята на икономката, още от малка обожава своя млад господар Йейн Требаниън. Обстоятелствата ги разделят за дълго време. Когато отнова се срещат детското увлечение на Федра е прераснало в голяма любов, а отзивчивият младеж Йейн е станал суров и студен като гранитна скала. Дали непристъпната му фасада е достатъчно надеждна преграда пред вездесъщите стрели на Амур?

Сподели този коментар


Линк към коментара

Дъщерята на сенатора - Мари Ферарела

Лукс и великолепие,власт и пари - това е светът на Шана,чаровната и нежна сенаторска дъщеря.Израсла в сянката на блестящата си майка и почти харизматичния си баща,диво и сляпо влюбена в безпринципния кариерист Джордан Калхуун... Ще направи ли Шана своя верен избор - избор в живота,избор в любовта?

Опасна, нежна и загадъчна - Кристина Хамлет

Историята на красива млада жена и богат,благороден мъж,изминали дългият път от мразовития полюс на неприязънта до огнения екватор на любовната страст.

Сподели този коментар


Линк към коментара

Едно лято - Карън Робардс

Едно лято е само кратък миг от вечния ход на времето.Но то става съдбовен вододел в живота на очарователната учителка по литература Рейчъл Грант.През него й е съдено да изпита тръпката на ужаса от срещата със смъртта и да се потопи в невероятното щастие да обича и да бъде обичана.

Опалови огньове - Линда Трент

Има ли жена,която да не мечтае да бъде красива,богата и обичана?Клеър не може да се оплаче от външността си,но след смъртта на своя съпруг-комарджия изпада в огромни парични затруднения.Със зъби и нокти се бори тя за къщата и земята си,докато не се намесва провидението чрез очарователния,енергичен и предприемчив геолог Райън.И не бликналият с опалов отблясък нефтен фонтан в имението й донася истинското богатство,а изстраданата,дълго търсена и щастливо намерена любов.

Сподели този коментар


Линк към коментара

Любовник в сянка - Лори Ханделанд

Освен да стане кинозвезда,голямата цел в живота на амбициозната Рейчел е да отмъсти за смъртта на брат си.Предполагайки,че Майкъл е убиецът му,тя се стреми привидно да се сближи с него и с коварство да провали кариерата му.Но вместо привидно сближаване между тях лумва неудържимо физическо привличане.А когато Рейчел осъзнава,че е влюбена,дилемата й става почти неразрешима.

Партньори във времето - Памела Симпсън

Любовта винаги е едно пътуване във времето. За да обичаме,ние отиваме отвъд границите на пола,на себичността,на егото,а защо не - и отвъд границите на времето?Федералният шериф Сам Хакет започва в края на миналия век едно драматично преследване на опасен убиец,без да подозира,че му предстои най-дългото и необикновено пътуване в неговия живот - пътуване през времето,пространството и лабиринтите на вечното тайнство,наречено любов.

Сподели този коментар


Линк към коментара

Изгрев над Монтана - Маргарет Керъл

Зашеметяващ е контрастът между задъхания пулс на блякскавия Уолстрийт и равното,почти патриархално ежедневие в малкото семейно ранчо сред прерията на Монтана,където темпераментната Елен намира убежище след голям борсов скандал.Очакват я тежки мигоне на изпитания,докато лумналата в нея страст към суровия,мъжествен и загадъчен каубой Джейк отваря сърцето й за един нов,дивно красив свят на прости житейски ценности,изпълнен с топла радост и пламенна любов.

Жената на Джонатан - Дий Холмс

Сара Бренън има щастлив брак с Джонатан и съпружеския дълг стои най-високо в личната й скала на нравственните добродетели.Една трагична злополука приковава завинаги мъжа й в инвалидната количка.В този труден момент на помощ й се притичва Лий Стрийт.Но освен че е безкористен и незаменим приятел,Лий е и много секси.Близостта му кара да затрептят тревожно-сладостно някакви непознати струни в нея.

Сподели този коментар


Линк към коментара

Лятото на огъня - Джил Шелдън

След дълго отсъствие Ани Левърти се завръща в родното си градче.Годините не са заличили в съзнанието й ужаса от смъртта на нейните близки.Кошмарът на миналото я преследва навсякъде,а мистериозния пожар в дома й я довежда до отчаяние.В най-критичния момент на помощ й се притичва приятелят й от детството Ноа Тейлър.И някак неусетно през това горещо лято в сърцата им лумва копнежът по близостта и споделената любов.

Дългият път към щастието - Софи Уестън

Съдбата предопределя срещата на вдовицата Ашли Лоурънс и инвеститора Джейк Деър.Тя,отдадена на чувството си за вина след смъртта на мъжа си,прехвърлила цялата си любов към животните и защитата им.Той,готов на всяка цена да построи търговски център върху нейната земя.Намират ли съгласие богатата наследница и безскрупулния бизнесмен?Ще тръгнат ли двамата по дългия път към щастието?

Сподели този коментар


Линк към коментара

Симпсън, Памела Pamela Simpson Огледалце, огледалце Mirror, mirror Слово 1994 Колекция "Любов" 11 Има най-различни начини да се изгори в любовта — както ярко и бързо, така и на бавен огън. Първото е мигновено изпепеляване, което свършва едва ли не преди да е започнало. Другото е пожар на кръвта, чийто пламък тлее във всяка нервна клетка и лумва в малки клади под повърхността на кожата. Александра Уайт е орисана на такава ТРУДНА И ВСЕПОГЛЪЩАЩА ЛЮБОВ.

Сподели този коментар


Линк към коментара

Чембърлейн, Дайан Пленница на светлината Колекция "Любов" 7 Завладяваща психологическа драма за съдбата на трима души обсебени фатално от магията на очарователната красавица Ани О'Нийл. Смъртта й разбива много мечти, но става причина да разцъфти ЕДНА ГРЕХОВНА ЛЮБОВ.

Сподели този коментар


Линк към коментара

Спенсър, Лавърл Семейна благословия Колекция "Любов" 26 Лий Рестън има щастлив брак и прекрасни деца. Но когато съпругът й умира, тя е потресена и нейната женственост е потисната някъде много дълбоко в душата й. Отдава се изцяло на работата си и на своето семейство. Съдбата й нанася нов, още по-жесток удар - загива синът й. В най-трудният момент до нея се оказва Кристофър Лалик. Може би със своята любов той ще й помогне да преодолее нечовешката си скръб и ще й върне радостта от живота.

Сподели този коментар


Линк към коментара

Ричардс, Емили Близък непознат Колекция "Любов" 36 Сърцето живее по свой собствени закони и трябва много да внимаваме какво си пожелаваме, защото и най-невероятните мечти понякога се сбъдват. Чак тогава разбираме, че нещата, от които истински се нуждаем, са пред нас, около нас, а ние сме били прекалено нерешителни, за да се пресегнем и да ги вземем... Една катастрофа дава на Елизабет нов шанс да възстанови нишките на любовта и романтиката, които я свързват с Оуен.

Сподели този коментар


Линк към коментара

Мур, Вики Неясни обещания Колекция "Любов" 39 Старинният замък на фамилията Блекуел е забулен от злокобни тайни. Красивата Ларк Делъван, притежаваща рядката природна дарба да разчита чужди мисли и да дешифрира посланията на миналото е поканена да ги разгадае. Тя дори не подозира в какъв шеметен водовъртеж от страсти и интриги ще се забърка, и че животът й ще виси на косъм. Но мъжът с хипнотичните бадемови очи, когото ще срещне там, си струва всички рискове и страдания.

Сподели този коментар


Линк към коментара

Ричърдс, Емили Втори шанс Колекция "Любов" 47 Мери Кейт от Центъра за превъзпитаване на малолетни престъпници е нападната и пребита. След лечението се превръща в енергична и трезвомислеща жена, но без памет и без минало. Единствената нишка с предишния й живот е детето, което расте в нея. Какъв път ще избере "новата" Мери Кейт - кариера в телевизията, семеен живот или послушница? Склонна ли е понякога съдбата да предложи втори шанс на тези, които са сбъркали?

Сподели този коментар


Линк към коментара

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.