Премини към съдържанието
  • публикации
    47
  • коментари
    44
  • прегледи
    32131

ПАЛАЧ ПО ИЗБОР


dimd

761 прегледа

Кьораво, куцо и сакато пише в Интернет, прави политически анализи и коментари, ежи се на комунягите и останалите боклуци от парламента, и спори. Споровете по принцип са с всички, а понякога се случват и със самия себе си. В повечето случаи спорещите защитават една и съща кауза, но толкова неразбрано, че се смятат за противници. И тъй като всеки разбира от всичко, кашата е пълна.

Добрите специалисти отдавна са в чужбина, а тия дето са тук превръщат външния ни дълг от пет на десет милиарда, купуват за милиони ваксини, след като грипа е преминал и не усвояват стотици милиони за селското ни стопанство, което вече агонизира. През това време нивите буренясват и пустеят, циганите довършват горите, фабриките, бившите казарми и безстопанствените сгради по селата.

Разрухата е ужасна! Все едно се е водила война по земите ни. Работа няма, икономика няма, държава няма! Има спекула, контрабанда и анархия. Организирани са само престъпниците и политиците, като никой нормален българин не намира разлика между тях.

И отново идват избори. Да ни пита човек за какъв дявал са ни и кого изобщо можем да изберем! Тия разбойници или ония? РЕАЛЕН ИЗБОР ДЕ ФАКТО НЯМА! То е все едно да ти предложат с какво да те усмъртят. Кеф ти въже за бесене, сабя да ти прережат гърлото, пистолет да те гръмнат, или гюлле за краката, а после - в морето. Избирай каквото щеш! Демокрация в действие, както се казва.

И все пак има малка надежда и за нас! Щом в съседите хорото се е залюляло, нищо чудно да стигне и до нас. Арабите показват, че не са тъй заспали, както ги мислим от десетилетия. Ако радикалните ислямисти не се възползват от ситуацията, за да оглавят едни нови правителства, възможно е да се промени модела на управление и самия стереотип на живот при обикновените хора. А после да ги последваме и ние.

И защо не? Народите на България, Румъния, Украйна, Молдова, Македония също патят от сатрапи. Не иде ли и техния ред най-после?

Може би в следващите месеци ще разберем, а нищо чудно древните маи с календара си до декември 2012 да се окажат най-прави!

автор: Красимир БАЧКОВ

Инфо : "в-к Писна ни"

0 Коментара


Препоръчани коментари

Все още няма коментари.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...