Премини към съдържанието

Aliya - Блог

 • публикации
  260
 • коментари
  277
 • прегледи
  245764

Кому е нужна хомосексуалността!?


Aliya

642 прегледа

Прави впечатление напоследък заиграването с хомосексуалността – в световен мащаб, че и у нас, да не останем по-назад.

Широко рекламиране по медии и обществени форуми, създаване на специална хомосексуална поп култура, постоянно крещене за повече и повече права за хомосексуалните (като че ли някой им ги отнема!). От телевизионния екран пърхат мъжки проститутки с изкуствени мигли и задни части, обилно поляти с лъскащо олио и обути в мрежести слипове, и то в дневно гледаемо време. И всичко това мирише на много пари, излети в долнопробни реклами и медийни изяви.

Кому е нужно всичко това!?

Сексуалната енергия на хората открай време е била обект на манипулиране и експлоатация чрез отричане и заклеймяване от църква и държавни (военни) институции в някакъв необясним заговор. Защото сексуалната енергия на човека е неговата жизнена енергия – с нея той идва на света и чрез нея се ражда. Тази енергия е огромна сила – Божи дар, създаващ живота. И е неразделна и съставна част от човешкото същество. И когато обявиш сексуалната енергия на човека за грях, непростим и изначален, ти режеш човешкото същество от корен. Като го караш да подтиска своята собствена жизнена енергия и му вменяваш несъществуваща вина – за това, че се е родил човек, с вродена сексуална енергия, корен на живота му.

През годините и хилядолетията на човешкото развитие сексуалната енергия на човека е била постоянно заклеймявана и отричана като грях от църкви и синагоги. От джамии и храмове.

Много са различията между човешките религии, както и пословичната им непримиримост и кръвожадност едни към други. Но за едно религиите са се обединили и са постигнали единодушно съгласие – заклеймяването на човешката сексуална енергия.

Защото по този начин обръщат човека срещу самия себе си. Като постоянно и методично подрязват корените на жизнената му енергия и го превръщат в уродливо малко дръвче бонзай. Вместо да го оставят да израсте силен и могъщ дъб.

Защото едно осакатено чрез осъждане и вменяване на вина за греховност човешко същество е слабо и лесна плячка в ръцете на експлоататори. Един човек, чиято сексуална енергия си осъдил и отрекъл, вече не може да бъде напълно щастлив. Той ще е нещастен и раздвоен срещу себе си дори и в любовта си. А един мизерен човек лесно можеш да изпратиш на фронта да убива и да бъде убит. Животът в естественост е загубил своята радост за такъв човек.

Хората с подтисната сексуална енергия стават агресивни и раздразнителни, добри войници – машини за убиване. Добри работници за експлоатиране, послушни изпълнители на чужда воля.

И точно обратното е в сила също – един реализиран и задоволен в любовта си човек, с нормален и природно естествен сексуален живот, е щастлив и доволен. Такъв човек не можеш да пратиш на фронта като пушечно месо, не можеш да подтискаш и владееш. Защото той знае силата си и е господар на собствената си сексуална жизнена енергия. Сексуалната му енергия не е блокирана вътре в него, готова всеки един миг да избухне в агресия и насилие срещу другите и срещу себе си.

Но напоследък като че ли става все по-трудно за завоалираните интереси да подрязват сексуалните корени на човешката жизнена енергия. Навлязоха явленията на сексуалната революция – освобождаване на подтиснатата и вечно осъждана човешка сексуална енергия. Хората израстнаха от детската си уязвима възраст и поискаха обратно отнетия им пълноценен живот. И правото си на свободна любов – без отричане и осъждане.

А след като не можеш вече да осъждаш и отричаш човешката сексуална енергия с цел отслабване на човешкото същество, защо да не опиташ друга тактика – тази на отклоняването на човешката сексуална енергия от нейната естественост и пренасочването й в безопасната и ялова посока на хомосексуалността!?

Ето защо поредната примамка трябваше да бъде хвърлена на хората, които пожелаха да се освободят от хомота на човешките зависимости и вменени вини. Примамката на хомосексуалната любов – какво по съблазнително за низките страсти човешки от забранения плод и табу в миналото - хомосексуалната любов? И какво по заредено с множество вини и себеосъждане от хомосексуалната любов?

Много е удобно да направиш хомосексуалността еталон за подражание и пробен камък за цивилизоваността и демократичността на едно общество. Явление, което започна от Америка и се разпростря и в Европа, че и в България проявите му зачестиха. То не бяха билбордове на Азиз, то не бяха хомосексуални паради и полу - уличени политици - хомосексуалисти!

Само че не можеш да направиш един народ хомосексуален, когато този народ природно и изначално не е! Защото все още и в голямата си част е природно естествен!

Хомосексуалните са незрели и недорасли момченца и момиченца, никога не надживели пубертетната си възраст и еднополовите си приятелства.

Една хетеросексуална връзка иска много повече кураж и желание, крие много повече рискове и неизвестни от хомосексуалните връзки.

Бог е създал света полярен, мъж и жена. Красотата на света е в единството на противоположностите! Така, както електрическата енергия протича межу отрицателния и положителния заряд, за да създава топлина и светлина в много човешки домове. Бог е създал хората мъже и жени! И им е дал скъп дар - този на любовта и децата, нейния венец!

Колкото и да се опитват да ни убеждават в противното чрез изсмукани от пръстите теории за раждането на хората хомосексуални по Божия воля, хомосексуалността не е естествено човешко състояние - иначе нас, хората, просто нямаше да ни има!

Не, хората не се раждат хомосексуални – те се раждат мъже и жени, а не роботчета унисекс - за масова и ширпотреба.

Да се оставяш да те убеждават от тв реклами и поп клипове, че си хомосексуален или не дай си боже, да станеш такъв, е в същността си акт на себе ненавиждане и склонност към самонараняване. И си е заболяване на психиката, което се нуждае от лекуване, а не от рекламиране и защита от правозащитни организации. Защото от самия теб кой да те защити!?

По време на едно свое пътуване до остров Лесвос виждах да се разхождат по брега хомосексуални момичета - красиви деца, дарени от Бога с красота и младост. Но направили всичко възможно и според силите им да се обезобразят - тежки кубинки, безбройно множество от пиерсинги, груба и неадекватна походка. Злоба и агресия в очите.

Бог не създава хората такива, не!

И не им създава друга ориентация и нагласа освен тази на естествената им природа и пола, с който се раждат - и всеки е дарен с това естество. И никой няма право да прави жалки опити да се отрече и да се хвърли на боклука.

За разлика от пола и неговата природна естественост и даденост, сексуалното чувство - сексуалността се оформя в човешкия ум. И поради това до голяма степен може да бъде програмирана и обуславяна от разни благодетели на човечеството – за които населението на Земята е твърде много, за да бъде манипулирано успешно. Или човекът е твърде силен и независим в своята сексуална и жизнена енергия, поради което става опасен за властимеющите. И е необходимо да бъде отклонен от себе си и своята естественост, криеща неимоверна сила.

Така се стига до многобройните програми за внушения и обуславяне на човешкия био-компютър ума. На който се втълпява, че човек се ражда хомосексуален, и да си хомосексуален те прави своего рода елитарен, и то отваря врати – в политиката, в шоу-бизнеса.

Обърканият и лесно внушаем човешки ум създава хомосексуализма. И сексуалните перверзии, И порнографията. И психичните заболявания - умът, забравил за своето естество, за истинския си господар - човешкото същество. Само умът може да забрави кой си всъщност, че дори и пола ти, че и сърцето ти. И да ти подложи динената кора на себеотричането, склонноста към неприемане на себе си и своето естество.

Не е случайно, че хомосексуалните са с най-голям брой заболели от СПИН. Защото те са с най-суицидно, самоубийствено поведение и нагласи.

Не можеш непрекъснато да се криеш от природата си, да бягаш от естествеността си и това да остане безнаказано.

Бог е дал живот на всички, но и свободата всеки да се разпорежда със своя живот – за добро или за зло, за лъжа или за истина. И стова е увеличил личната ни отговорност.

Само живот в осъзнатост и естественост е достоен да бъде наречен Човешки живот!

П.С.

Ноември 2003 г. Върховния съд на Масачузетс премахва забраната за бракове между партньори от същия пол. Последва - образование за хомосексуални бракове в училищата. Масова пропагандна литература на децата, че хомосексуалните бракове са нормална част от обществото и са бъдещето на обществото(?!).

На децата вече се четат приказки за романтични хомосексуални двоики със снимки как те се целуват. На оплакалите се родители е било обяснено, че нямат право да отстранят детето си от тези часове.

Хомо двойки свободно се целувят в ресторанти и обществени места, за да могат да проверят толерантността на заведението и да заведат съдебно дело, ако забележат и най-малкото неодобрение.

На хомосексуалните двойки е даден приоритет в списъците с чакащи за осиновяване. Щатът отпуска огромни финанси за да могат хомосексуалните организации да пропагандират начина си на сексуален живот.

През 2004 тезите на хомосексуализмът са в образователната програма на средните класове. Така съдебното решение отвори вратите за обучение във хомосексуалност, което заля Щата. "Сега вече е легално," заявява учителка. Тя обяснява пред медиите, как спокойно и отворено дискутира с децата подробности за хомосексуалното сношение.

На следващата година това се налага и на началните училища. На децата се казва, че това са просто друг вид бракове, подобно на този на техните родители.

Когато Дейвид Паркър настоял да му съобщят, ако детето му в детската градина е изложено на такава информация, той бил арестуван за едно денонощие, поради рапорт от училищната управа.

Бързо вървим към хомосексуален свят.

Гей-паради

Гей-парад 2011 в Брюксел

13 - 14 май, Белгия.

Гей-парад 2011 в Ейлат

1 2 - 15 мая, Ейлат, Израел, Хотел Princess Hotel.

Московски гей-парад 2011

2 8 май, Болотная площадь, Москва, Россия.

Римски гей-парад 2011

1-12 юни, Рим, Италия.

Атински гей-парад 2011

4 юни, Афины, Гърция.

Тел-Авивски гей-парад 2011

10 юни, Тел-Авив - Яффа Израиел

Цюрихски гей-парад 2011

16-19 юни Цюрих, Швейцария.

Вински гей-парад 2011 (Regenbogenparade Wien)

18 юни Вина, Австрия.

Барселонски гей-парад 2011 (Pride Barcelona)

1 8-28 юни Барселона, Испания.

Гей-парад 2011 в Сан-Паулу (Sao Pãulo Pride)

26 июни Сан-Паулу, Бразилия.

Кёльнский гей-парад 2011

1-3 юли Кьол, Германия.

Мадридски гей-парад 2011 (Madrid Orgullo)

1-3 июля, Мадрид, Испания.

Гей-парад 2011 в Ситжес

8-12 юли Ситжес, Испания.

Амстердамски гей-парад 2011

5-6 август, Амстердам, Холандия.

Парад в Лас-Вегасе 2011

16 септември, САЩ

Марш Саппоро 2011

1 8 септември, Япония.

Гей-парад 2011 в Прага

10-14 август.

Гей-парад 2011 в Рио-де-Жанейро

9 дек. Рио-де-Жанейро, Бразилия.

Гей-парад 2011 в Паттайе

1 декември, Таиланд.

Световен парад 2012

7 юли, Лондон, Великобритания.

 • Харесване 1

0 Коментара


Препоръчани коментари

Все още няма коментари.

Гост
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване