Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с компютъра

Featured Replies

Имам едно проблемче с моя комп наскоро си записах една игра която е голяма към 3 GB и няколко,но след като я поиграх малко не ми допадна и я изтрих и като погледна свободното място на хард диска не се е освободило остана си толкова когато играта беше в компа някой може ли да ми даде някои савет как да ги възтановя тези 3 GB :rolleyes:

П.П: Понеже за първи път пускам нова тема и ако има нещо което съм объркал много се извинявам :)

Редактирано от notz (преглед на промените)

Как изтри играта?

• Автор

Ами Delete аз я дръпнах готова инсталирана и други игри съм ги дърпал готови инсталирани и като съм ги трил съм нямал проблеми с пространството но сега... и междо другото играта беше само на ехе файл без папка само ехе файл и го изтрих ама заетото място така си остана все едно играта не е изтрита а аз я изтрих и от кошчето незнам защо така стана :)

A няма ли"uninstall"тази игра,защо не си я премахнал по този начин?

• Автор

Нямаше ininstall тя беше само един файл ехе и от него си тръгваше ама не ми допадна самата игра и я изтрих и така не ми се освободи мястото

A няма ли"uninstall"тази игра,защо не си я премахнал по този начин?

Човека ти казва че играта я е изтеглил готова инсталирана нормално е да я е изтрил направо от DELETE...

При XP отвори search и напиши името на играта.Ако си с Vista отвори main computer и горе напиши името на играта и виж дали ще покаже нещо.Ако имаш нещо изобщо останало от играта то ще се покаже.

Значи не играта ти е изяла мястото на компютъра.Имаш нещо друго свалено.Ако беше от играта щеше да се покаже поне един файл.Помисли какво точно свали.Дали само играта или и нещо друго.

Редактирано от betoveni (преглед на промените)

• Автор

Мда само играта е сигурен съм,защото като се свали видях колко място ми е останало и я пуснах веднага да я видя и след това излязох от играта и delete и от кошчето я изтрих и като си погледнах колко място се е освободило в харда то не се беше освободило никакво все едно не съм изтривал играта а аз я изтрих и след това нищо не съм дърпал щото си спрях компа и си легнах и си мислех че на другия ден като пусна компа ще се оправи ама вече 4 ден сигурно и така си стои не се оправя и си нямам и на идея защо стана така

Другият вариант е да имаш скрита папка.С каква операционна система си.

Start => run => control folders => View => махаш отметката пред Hide Protected Operating System Files (Recommended)...и слагаш отметка на "Show hidden files and folders!

На който диск ти липсва това място виж след тази операция кои папки или файлове ще се появят.

Редактирано от betoveni (преглед на промените)

• Автор

Еми излязоха ми скритите папки ама играта я нямаше sad.gif

Виж коя папка се е появила след като си гледал първият път колко място имаш на харда(т.е. преди да свалиш играта).

• Автор

Като излязоха папките мястото не се промени а преди да дръпна играта имах около 6 GB и няколко а сега ми останаха 3,58 GB :)

Естествено че няма да се промени,аз те питам кои папки са се появили след това.Кликаш на всяка една папка на свойства и гледаш коя кога е създадена.

• Автор

Всичките са създадени на 23 Октомври 2006 г. те не са много де едната е RECYCLER а другата е System Volume Information други скрити папки няма

Съжалявам,повече нищо не ми идва на ум от къде може да се видят тези липсващи GB.Съжалявам приятел.

Папката System Volume Information - колко байта е? Също и тези.

C:\Documents and Settings\Peter\Local Settings\Temporary Internet Files

C:\Documents and Settings\Peter\Local Settings\Temp

Peter е името на акаунта с който съм логнат - твоето е друго(трябва да са ти разрешени скритите папки иначе няма да ги видиш).

Редактирано от peterstamov (преглед на промените)

• Автор
Папката System Volume Information - колко байта е?

Еми май няма нищо вътре,защото показва че е 0 байта

В една друга тема с липсващи GB на потребителя това лекарство е подействало.Виж дали и при тебе ще подейства.

System Restore?

Десен клик на Компютър, Свойства, Защита на системата (или нещо подобно, третото отгоре надолу горе вляво) и ако има чавка пред С:\ има голям шанс от това да ти се "губи" пространството.

Ако има чавка дай Старт - Изпълни - пишеш cmd и после в новия прозорец vssadmin list shadowstorage. Виж на Used... колко пише. Ако е твърде много според теб пишеш vssadmin Resize ShadowStorage /For=C: /On=C: /Maxsize=2GB (примерно, може да не е точно 2GB). А ако не ти трябва въобще system restore-a - можеш да го изключиш с десен клик на Компютър, Свойства, Защита на системата и махане на чавката пред дял С:\.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.